[
Engem meg az zavar, h idejössz és itt hirdeted, h mekkora májerek a reálosok. Erre ott van a saját portál, nagyobb lesz a tetszési indexe, hidd el
Viszont remélem hasonlóképpen zavar az is, h odaát meg a BARCA a színészválogatott, csalóbanda, stb...
Igen, Pepén meglátszott nemrég a VB-n is, milyen amikor megkérik, h játsszon jól, használja a fejét is
Semmi esélye a higgadt válaszomnak?

Ha már így halkan sugdolózunk, akkor megjegyzem, abszolút nem vagyok ideges, eddig is egész nyugodtan válaszoltam, sőt, ha tudnád mennyit nevettem közben, ahogy most is épp, amikor olvastam soraidat

Am bocs, h csak most reagálok, de eddig nem tűnt fel a reakciód, pedig ha én ezt tudom mi vár....
A szezon 4 legjobb madridista játékosáról beszélünk, blankó portálok szerint?

Mert ha elsőbe nem is, de talán a 4be beférhetne legalább pár oldal szerint mondjuk Diego Costa, h egyet mondjak. Katalán srácot nem kell keresni idén a toplistákon, de h full reálos legyen a legkiválóbb mag, az azért poénos lenne
Az utolsó bekezdésed pedig megtetézi a korábbi postjaidat, roppant elegáns gondolatok

Köszönöm a jókívánságot, azt nemkülönben, h még le is vezetted magadnak mit is írnék

Ezek szerint te egymagadban is tudsz társalogni, nem is értem minek fórumozol. Azt, h itt miért, azt meg pláne
(Mondjuk szó, mi szó, erősen esélytelen, h én ezeket írjam akármelyik mondatodra, mert elég zavarosan vezettél le valamit, amire nem sikerült rájönnöm, h mit is akar jelenteni. Főleg a meccs per kupa tételek, mert ha jól emlékszem két bajnokink volt és egyik csapat sem nyert ezzel egy fia trófeát sem, nemhogy 1/2 v 2/2 v hogy is volt... Bár utóbbiak lehet, h a boroskólád keverési arányai, ez esetben inkább javaslom a 2 kóla, 0 bor arányt, akkor talán nem téveszted el a fórumot legközelebb és kicsit kevesebb szenvedéllyel erőlteted a baro..., izé, furcsaságaidat
Azt már köszi, de tényleg nem kérném, h el is magyarázd mit is akartál, inkább halok meg hülyén

)[/quote]
Mondjuk csak viccnek szantam a szurkapiszkat..de ha te ennyire mellre veszed akkor ez nem az en problemam.
Ha megnyer kedvenc csapatom egy cimet nagyon tudok orulni, ha a Barca nyer akkor nem ugralok oromomben de alapvetoen nem zavar, nem vagyok ennyire vakmero szurkolo...te ugy nezem igen.
abszolut nem erdekel mivel sertettelek meg mivel nem volt szandekom teged vagy a csapatod(!) sertegetni. jah es nem miattad vagyok itt a forumon nyugodtan olvass vissza

)