De a labdatartós, okos focira épül a játékunk, ami magában rejti a rugalmasságot. És amúgy sosem szerettem a valakire, valaki köré építjük a csapatot. Rugalmatlan, gyenge rendszerek az ilyenek és látjuk, hogy mit értünk el azzal, hogy Messit keresgette mindenki... 0 kupát és fejfájást. 100%-ig egyetértek veb-bel, jó ideje ezt szajkózom már. Nem kell ide Agüero meg senki, ők kellenek ketten előre és hozzájuk kiszolgáló középpálya-féltámadó szekció, akik a két zsenit tömik labdával, vagy ha gáz van, tehermentesítik őket, mert az agyuk a helyén van. Fantáziadús emberek kellenek a csapatba. Annyi gólt szereznének ketten, amennyit nem sajnálunk elképzelni.Bob_Marley írta:4-3-3 volt a felállás 20 éve ez volt tíz éve ez most is, ez nem fog változni. Ehhez lekkelene cserélni a csapatot, itt mindenki ezt tanulja. Nem lehet azt mondani, hogy akkor holnaptól 4-2-3-1 és társai. Vele kapcsolatban folyton ezt szajkóztam a kérdés mennyire tudjuk integrálni a rendszerünkbe. Lejjebb jól írta valaki, itt soha nem lesz úgymond ráépítve a csapat. Egy szélső feladata a terület megnyitás, pontosság, sok futómennyiség, védekezés s kapu elé érkezés (utóbbi inkább kiugratásokra rámozdulás)). Lehet itt polemizálni, hogy ide rakom oda rakom, a feladatai adottak. Én nem ítélem el, sérülések botrányok stb hátráltatták, amit anno is írtam most is tartom olyan ember akit betudunk rakni a rendszerbe olcsóbban is találtunk volna. Itt van csinálja a dolgát, amit év végére hiányoltam, hogy védekezésben visszaesett. Sokkal agilisebbnek láttam szezon elején, engem a flikkflakkjai totál hidegen hagynak, mert ez a játék nem erről szól, de szezon elején üde volt látni, hogy szépen visszazár ez a végére elveszett. Remélem visszatalál a régi önmagához, mert voltak jó dolgai, s remélhetőleg megtalálja a helyét a csapatban.
Neymart nagyon nem szerettem, egy felelőtlen hülyegyereknek tartottam, de amióta itt van, felnőtt a srác. A viselkedésében, mindenben, így rám cáfolni senki nem cáfolt már régóta és ez nagyon jól esik. Rá tényleg tudom azt mondani, hogy ifjú zseni, nagyon nagy pazarlás lenne nem kihasználni ezt. 4:2:2:2-be azonnal átállnék, semmit nem vesztenénk azzal, ha kipróbálnánk. Sőt... Pont most van itt az ideje, hogy feltörjük a jeget. Általánosan meggyengült a csapat mindenben, újítani kell. Neymar ha nem a kisegítő, hanem a befejező szerepben lenne, újra csillogna a vitrin.