Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Rinku
Director del Fútbol

2014.06.05. 22:44:23

Bob_Marley írta:4-3-3 volt a felállás 20 éve ez volt tíz éve ez most is, ez nem fog változni. Ehhez lekkelene cserélni a csapatot, itt mindenki ezt tanulja. Nem lehet azt mondani, hogy akkor holnaptól 4-2-3-1 és társai. Vele kapcsolatban folyton ezt szajkóztam a kérdés mennyire tudjuk integrálni a rendszerünkbe. Lejjebb jól írta valaki, itt soha nem lesz úgymond ráépítve a csapat. Egy szélső feladata a terület megnyitás, pontosság, sok futómennyiség, védekezés s kapu elé érkezés (utóbbi inkább kiugratásokra rámozdulás)). Lehet itt polemizálni, hogy ide rakom oda rakom, a feladatai adottak. Én nem ítélem el, sérülések botrányok stb hátráltatták, amit anno is írtam most is tartom olyan ember akit betudunk rakni a rendszerbe olcsóbban is találtunk volna. Itt van csinálja a dolgát, amit év végére hiányoltam, hogy védekezésben visszaesett. Sokkal agilisebbnek láttam szezon elején, engem a flikkflakkjai totál hidegen hagynak, mert ez a játék nem erről szól, de szezon elején üde volt látni, hogy szépen visszazár ez a végére elveszett. Remélem visszatalál a régi önmagához, mert voltak jó dolgai, s remélhetőleg megtalálja a helyét a csapatban.
De a labdatartós, okos focira épül a játékunk, ami magában rejti a rugalmasságot. És amúgy sosem szerettem a valakire, valaki köré építjük a csapatot. Rugalmatlan, gyenge rendszerek az ilyenek és látjuk, hogy mit értünk el azzal, hogy Messit keresgette mindenki... 0 kupát és fejfájást. 100%-ig egyetértek veb-bel, jó ideje ezt szajkózom már. Nem kell ide Agüero meg senki, ők kellenek ketten előre és hozzájuk kiszolgáló középpálya-féltámadó szekció, akik a két zsenit tömik labdával, vagy ha gáz van, tehermentesítik őket, mert az agyuk a helyén van. Fantáziadús emberek kellenek a csapatba. Annyi gólt szereznének ketten, amennyit nem sajnálunk elképzelni.

Neymart nagyon nem szerettem, egy felelőtlen hülyegyereknek tartottam, de amióta itt van, felnőtt a srác. A viselkedésében, mindenben, így rám cáfolni senki nem cáfolt már régóta és ez nagyon jól esik. Rá tényleg tudom azt mondani, hogy ifjú zseni, nagyon nagy pazarlás lenne nem kihasználni ezt. 4:2:2:2-be azonnal átállnék, semmit nem vesztenénk azzal, ha kipróbálnánk. Sőt... Pont most van itt az ideje, hogy feltörjük a jeget. Általánosan meggyengült a csapat mindenben, újítani kell. Neymar ha nem a kisegítő, hanem a befejező szerepben lenne, újra csillogna a vitrin.
Football, bloody hell. /SAF/
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.06.05. 08:19:03

Érdekes, mikor Ronaldinho, Deco, Ini kp-nk volt, nem mentem ilyen dolgok, hogy ki hol játszik, miért nem tud kitelejsedni. ROnaldinho is kapott szabad kezet, most MEssinél van ez. De kérdem én, Neymar miért nem kapja azt az utasítást, hogy játszhasson kicsit szabadabban? S akkor talán cserélgethetnék Inivel a helyüket, meg lenne bontva a védelem is. Most ne mcsak az a probléma, hogy ki van téve szélre. Ha menne a csapatnak, mozognának mélységben is, nem csak széltében, sokkal inkább eredményes lenne Neymar is.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.06.05. 00:05:04

4-3-3 volt a felállás 20 éve ez volt tíz éve ez most is, ez nem fog változni. Ehhez lekkelene cserélni a csapatot, itt mindenki ezt tanulja. Nem lehet azt mondani, hogy akkor holnaptól 4-2-3-1 és társai. Vele kapcsolatban folyton ezt szajkóztam a kérdés mennyire tudjuk integrálni a rendszerünkbe. Lejjebb jól írta valaki, itt soha nem lesz úgymond ráépítve a csapat. Egy szélső feladata a terület megnyitás, pontosság, sok futómennyiség, védekezés s kapu elé érkezés (utóbbi inkább kiugratásokra rámozdulás)). Lehet itt polemizálni, hogy ide rakom oda rakom, a feladatai adottak. Én nem ítélem el, sérülések botrányok stb hátráltatták, amit anno is írtam most is tartom olyan ember akit betudunk rakni a rendszerbe olcsóbban is találtunk volna. Itt van csinálja a dolgát, amit év végére hiányoltam, hogy védekezésben visszaesett. Sokkal agilisebbnek láttam szezon elején, engem a flikkflakkjai totál hidegen hagynak, mert ez a játék nem erről szól, de szezon elején üde volt látni, hogy szépen visszazár ez a végére elveszett. Remélem visszatalál a régi önmagához, mert voltak jó dolgai, s remélhetőleg megtalálja a helyét a csapatban.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.04. 17:23:51

ez azért így nem igaz. a legtöbb játékos akit felsoroltál (benzema stb) ua. a poszton játszik mint az előző klubjában. neymar nem azért gyengébb mert itt nem rá épül a taktika, hanem azért mert ez a kitesszük a vonal mellé nem az ő játéka, egyszerűen nem tud mit csinálni. befele nem tud menni, mert mire megkapja a labdát, a fél középpályánk meg messi is ott tolong, ezért semmit nem tud csinálni max cselez egyet aztán vagy visszagurítja vagy beíveli. bár a santosban is szélen játszott, de ott óriási terület volt előtte. neki olyan kontracsapatban lenne a helye mint a real, ahol van két futóbolond. látod ronaldo is mennyit ér ha nyolcan tömörülnek előtte.

el kellene már rég felejteni ezt a francos 4-3-3-t a szélsőkkel (egyik se ér semmit), átállni a két csatáros játékra messivel meg neymarral, aztán a két belső védő oldja meg ahogy tudja. halálba lenne alázva minden védő a két cselgéppel szemben. garantáltan orrvérzésig fosnák a gólokat.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.06.04. 16:51:17

Én nem feltétlenül adom Cruyff szavait. Az inkább a közhely kategóriába tartozik, mint amennyire a valóságot fedi. Egyszerűen észre kell venni, hogy ha jön egy nagy sztár egy gyengébb csapatból itt nem azt fogja nyújtani. nem feltétlenül rosszabbat, de nem olyat. Ennek egyszerű oka van. Egy Barca-ban, Realban, Bayernben stb. nem rá fog épülni a csapat, nem őt keresik folyton a labdával. Itt nem azt mondom, hogy a brazil válogatott akármennyire is gyenge lenne, top 3-as ez nem vitás, de sokkal inkább Neymarra épít, ergo látványosabban kitűnik a játéka. A szabadrúgásokat xavi lövi helyette, a büntetőket sem ő végzi el.

De ugyanez jellemző más csapatokra is. Nézzük a Realt (a jelenlegi csapatot), pont nem a Barcat veszem ide. Ott volt pl. Benzema. A Lyonban már fiatalon is ő volt a sztár, ha a csapatot említették vele kezdődött. Elment Madridba egy lett a sok között, mégsem lehet azt mondani, hogy besült volna. Di Maria is hasonló. Bale a PL legjobbja, a Spurs egyet jelentett vele. Vagy Isco, Illarramendi. És ezt nem lehet Cr-re fogni. Sokan ezt játékostemetőnek hívják, de nem ez az igazság, bármilyen jól is hangzana sokaknak.
De a Bayernben pl. ott van Ribery. Majdnem Aranylabdát nyert. Egy ilyen játékosnak magasan ki kellene emelkednie a csapatból, mégsem lehet egyértelműen kiemelni. Vagy Götze.
De sorolható még.
Vagy Pedro a válogatottban. Abban a támadósorban kicsit könnyebb kitűnni, nincs olyan konkurenciája mint itt Alexis, Messi vagy Neymar.

Ennek ellenére szerintem egyáltalán nem futott rossz szezont Neymar. 20 évesen érkezett, hatalmas lépcsőfokot véve. És nem lehet azt mondani, hogy besült volna, szinte minden meccsen a legjobbak között volt. Sokszor hátán vitte a csapatot. Főleg az első sérüléséig. Aztán alig tért vissza, jött a másik. Ráadásul majd egy fél évig hatalmas botrány folyt körülötte, az apját majdnem lecsukták, egy 21 éves kölyöknek nem könnyű ilyen körülmények csak a focira koncentrálni. Arról nem is beszélve, hogy kezdettől fogva milyen nyomás volt rajta.
Az, hogy mennyire tudnak Messivel együtt játszani, igazán ki sem tudott derülni, mert alig játszottak együtt. Amellett az argentin lehozta élete talán leggyengébb szezonját, ami az egész csapatra kihat.
Szóval nem értem azokat a hangokat, akik egyértelmű csalódásként fogják fel ezt a szezont, én elégedett vagyok vele összességében. Első szezonjának teljesen rendben. Most Luchon múlik milyen változtatásokat eszközöl és változik-e a szerepe.
Forca Barca!!!!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.06.04. 15:47:31

visca el barca írta:
hank1ee írta:Veb, addigra Neymar megnyeri a Bl-t meg a francia bajnokságot 3x a PSG-vel...
elég valószínű, mint azt írtam is itt lentebb. nem sokáig fog itt kínlódni. sokkal valószínűbb h elmegy, mintsem h ráhangolódjon a terület nélküli, szélen álldogálós vonalháborúra.
A vonalháborúsdit én is kifejtettem már egyszer korábban. Nézzük meg a Celtic elleni meccsünket, amikor megkapta azt a bizonyos középső területet en bloc... A gyerek zseni volt, egyébként is az, de meg van fojtva. A csoda az inkább, hogy így is értékelhető szezont hozott, mert van annyi benne, hogy a játékát megölve is a legjobbakhoz tartozzon. Szerinted pl. igaza volt Cruyffnak, szerintem nem teljesen. Nyomást helyezett rá az öreg azzal, hogy kerek perec kijelentette, hogy Leo alá kell játszanie, pedig tudna játszani Messivel egyenrangúként is, ha ketten uralnák elöl a közepet. Ha ugyanígy telik el még két szezon, el fog menni, ebben mindenki biztos lehet. Nem azért jött ide, hogy lehúzzák, pedig bármennyire fáj az igazság, eddig itt azt csinálták vele...
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.04. 15:34:49

hank1ee írta:Veb, addigra Neymar megnyeri a Bl-t meg a francia bajnokságot 3x a PSG-vel...
elég valószínű, mint azt írtam is itt lentebb. nem sokáig fog itt kínlódni. sokkal valószínűbb h elmegy, mintsem h ráhangolódjon a terület nélküli, szélen álldogálós vonalháborúra.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.06.04. 15:26:08

Veb, addigra Neymar megnyeri a Bl-t meg a francia bajnokságot 3x a PSG-vel...
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.04. 15:20:34

igazából tök feleslegesen filózunk, mert amíg messi itt van, usem fog, soha semmi változni elől. talán majd 5-6 év muilva mikor egy picit belassul és hátra jön a kp-ra osztogatni...
Kép
crixus
Entrenador del Barça

2014.06.04. 14:41:53

BarcafanTomee írta:Ez a legnagyobb baj amúgy a csapatnál, amit leírtatok többen is. Nincsenek kiaknázva rendesen a Neymar-ban rejlő lehetőségek. Hiába van benne óriási potenciál, nálunk ezt nem tudja 100 %-ig, de még 50 %-ig se megmutatni.
És ugyanez ez a helyzet, Cesc-el, Alexissel, annó Zlatannal stb. Aki nem csak azt tudja játszani amit a La Masián tanulnak, az nem tud itt érvényesülni, talán nem is engedik és belekényszerítik a stílusba és nem kapnak szabad kezet. Kár érte és hatalmas luxust engedünk meg magunknak kivételes játékosok eltékozlásával.
Ez lesz Lucho legnagyobb feladata megtalálni az arany középutat a saját nevelések és a "külsősök" között. Pl. Messi és Neymar helye/szerepe a csapatban.

Meg még egy gondolat: teszem azt Brazília megnyeri a VB-t Neymar vezetésével. Nem hiszem, hogy belemenne sem ő, sem a közvélemény, hogy mint friss világbajnok és csapata vezére, hogy na jó visszajöttél a Barcába itt mész ki a szélre, felteszed a plépofát és passzolsz Messinek.
Én a probléma megoldását abban látnám, ha átváltanánk középcsatáros, két védekező középpályással játszott játékra. Az indok nagyon egyszerű. Neymarnak nem az a problémája nálunk, hogy a vonal mellől indul, hanem az, hogy nem nagyon mehet beljebb (ahogy itt is írtátok), mert egyrészt két szervező, támadó középpályásunk is van középen, plussz Messi is mindig hátul sétálgat a középpályások nyakán. Neymar így egyet tud csinálni: kifelé cselez és megpróbál beadni. Esetleg megindulhat befelé is, de a leszűkített játéktér miatt mindig belebotlik egy ellenfélbe, elesik, vagy egymást zavarják egy társsal. Egyszerűen sokan vagyunk középen. Ráadásul védekeznie is kell, mert mellette van a vonalnál Alba, így lekontrázható a csapat. Egy 4-2-3-1-es felállásban a két vkp stabilabbá tehetné a védekezést, míg a két szélről induló játékosnak több területe lenne befelé cselezni, keresni a feltolt éket, vagy az EGYSZEM irányítót, akinek megint több mozgásterülete lenne. Én ebben hatalmas potenciált látnék. Így nem lenne gond Xavi pótlásával sem, akinek megszűnne a pozíciója és Cesc is kaphatna újabb esélyt. Egyetlen problémát Iniesta jelentené, aki így vagy Cesc és Neymar cseréjeként juthatna csak szóhoz a balszélen vagy középen. Sajnálnám. Viszont ehhez kellene egy top ütköző vkp-t igazolni Busquets mellé, illetve előre nem feltétlenül Agüero lenne a legjobb megoldás. Viszont ha ránézek az utánpótlásra azt látom, hogy ott van Munir és Dongou is, akik remek középcsatárok lennének idővel, jobbszélre már a csapatban van Deulofeu, irányítónak pedig Rafinha, Denis Suárez és Halilovic is. Szélső támadónak a bal oldalra pedig Adama. Utánpótlás tehát lenne ehhez a taktikához is. A szélső védőink is jobban futkoshatnának előre, több területük lenne. Más kérdés, hogy ez nem fog megvalósulni... :roll:
pep71
Entrenador del Barça

2014.06.04. 14:40:57

Tisztán látszik, hogyha van területe és lendületbe tud jönni, akkor tudja kiadni tudása legjavát. Tisztán látszik, hogy amit most játszik a Barca, azt már kiismerték a csapatok és simán lekontrázzák a csapatot.
Kloppnak azért örültem volna, mert amit a Dormtund játszik az a foci a legjobb most szvsz. Szvsz semmi baj nem lenne azzal, ha nem lenne nálunk a labda 60-70%-ban attól még lehet szépen focizni. Messi, Neymar és Alexis is nagyon gyors, Iniesta, Fabregas, Busquets és Xavi is a kiugratások mestere, nem is értem, hogy nem tudják átalakítani a játékukat egy kicsit direktebbé...ha marad ez a tili-toli akkor se Neymar, se Alexis nem lesz olyan jó, mint a válagotottjaikban..
csabimo
Capitá del Barça

2014.06.04. 14:22:59

visca el barca írta:hát lehet igaza lesz az öregnek a két dudással meg a csárdával. tegnap én is néztem, nagyon jól játszott, barcai teljesítménye kb 30%. itt le van fojtva a vonal mellett, nincs lendülete stb. ha 1-2 éven belül nem találják meg a helyét ő is mehet a levesbe mint zlatan és brillírozhat majd máshol :? (és ezt sokkal valószínűbbnek tartom mint azt h szárnyra kap...)
megférnek ők egymás mellett csak felállást kéne váltani kezdünk belefásulni ebbe a 4-3-3ba ahol olyan játékosok szorultak ki a szélre mint Henry Ibra Villa és most Neymar..
Tisztán láccot tegnap ha van területe és lendületbe tud jönni akkor sokat nyerhetünk vele..
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.06.04. 14:07:01

Ez a legnagyobb baj amúgy a csapatnál, amit leírtatok többen is. Nincsenek kiaknázva rendesen a Neymar-ban rejlő lehetőségek. Hiába van benne óriási potenciál, nálunk ezt nem tudja 100 %-ig, de még 50 %-ig se megmutatni.
És ugyanez ez a helyzet, Cesc-el, Alexissel, annó Zlatannal stb. Aki nem csak azt tudja játszani amit a La Masián tanulnak, az nem tud itt érvényesülni, talán nem is engedik és belekényszerítik a stílusba és nem kapnak szabad kezet. Kár érte és hatalmas luxust engedünk meg magunknak kivételes játékosok eltékozlásával.
Ez lesz Lucho legnagyobb feladata megtalálni az arany középutat a saját nevelések és a "külsősök" között. Pl. Messi és Neymar helye/szerepe a csapatban.

Meg még egy gondolat: teszem azt Brazília megnyeri a VB-t Neymar vezetésével. Nem hiszem, hogy belemenne sem ő, sem a közvélemény, hogy mint friss világbajnok és csapata vezére, hogy na jó visszajöttél a Barcába itt mész ki a szélre, felteszed a plépofát és passzolsz Messinek.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.04. 11:33:45

hát lehet igaza lesz az öregnek a két dudással meg a csárdával. tegnap én is néztem, nagyon jól játszott, barcai teljesítménye kb 30%. itt le van fojtva a vonal mellett, nincs lendülete stb. ha 1-2 éven belül nem találják meg a helyét ő is mehet a levesbe mint zlatan és brillírozhat majd máshol :? (és ezt sokkal valószínűbbnek tartom mint azt h szárnyra kap...)
Kép
baas11
Entrenador del Barça

2014.06.04. 10:40:00

crixus írta:
palesz77 írta:
shutterisland írta: Remélem LE ki tudja majd hozni belőle a válogatottban nyújtott formáját nálunk is. Shutter jól mondta, nálunk se rossz, de a válogatottban lényegesen jobb. Amúgy ez igaz Alexisre meg Pedrora is..
Ameddig Messi ott van középen, addig biztosan nem. Lehet szentségtörésnek hangzik, de én megfontoltam volna az argentin eladását. Annyi pénzből, amit egy City vagy Chelsea fizetett volna egy fél csapatra futotta volna, úgy, hogy még a büntetésekre is marad. :roll:
És elég érdekes, hogy a válogatottban a játékosaink nagy része villog, nálunk meg kuka. Én is remélem, hogy Neymar-ból nálunk is vezér tud lenni, mert fiatal kora ellenére a brazilok vezére, ami azért nem kis szó, ha válogatottakról van szó.
Valóban feltűnően hatékonyabban játszik a válogatottban és láthatóan jobban is érzi magát a pályán ...ez azért mát nem lehet véletlen....ennek szerintem is két oka van , az egyik az edző a másik valszeg Messi !
Nálunk sokkal kötöttebb poszton játszik kvázi oda láncolva az oldalvonalhoz + ehhez még hozzá jön h a -statikus-stílusunkból adódóan ott is szinte mindig állva kapja a labdát ( mire megkapja már ketten várják szélső + egy kpályás) , a válogatottban ennek pont az ellentettje sokkal többet jön be középre ahonnan bármilyen irányba indulhat tovább tulajdonképpen 10 es pozícióban irányít, tény a válogatott támadó játéka egyértelműen rá épül a Barcaban ehhez képest ő csak egy szélső aki tud cselezni !! Hisz rögtön ott van mellette Iniesta ha pedig beljebb jön belebotlik az épp arra sétálgató Messibe....:)......
Azért ezt( hogy mindenki tudása legjavát tudja adni) szerintem meglehetne oldani de ehhez elsősorban kell egy komoly edző is ! Aki világosan meghatározza a szerepeket , Tata nak ez nem ment , ha komolyabb rangadó jött egy taktikája volt minden 30 millió feletti játékost bezsúfolni a kezdőbe ..abból baj nem lehet !!?!
-
Kérdés hogy "fér meg" az Iniesta Neymar Messi 3as a pályán ?? ahol mind 3 tud irányítani, vedelmet egy az egybe megbontani nagy kártyákat osztogatni és utobbi kettő még gólerős is!! Itt mindenképp világosan tisztáznia kell LE nek a szerepeket !!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.06.04. 10:30:06

Pedro is ezt csinálta sokáig, hogy csak a válogatottban játszott jól nálunk meg nem. Csak ő már a válogatottban se tolja jól. Remélem Neymar-nal fordítva lesz, mert ha úgy játszana ahogy tegnap vagy a konföderációs kupán akkor nem lenne ilyen Atletico elleni blama sorozat.
94:39 6 - 1
crixus
Entrenador del Barça

2014.06.04. 01:17:18

palesz77 írta:
shutterisland írta: Remélem LE ki tudja majd hozni belőle a válogatottban nyújtott formáját nálunk is. Shutter jól mondta, nálunk se rossz, de a válogatottban lényegesen jobb. Amúgy ez igaz Alexisre meg Pedrora is..
Ameddig Messi ott van középen, addig biztosan nem. Lehet szentségtörésnek hangzik, de én megfontoltam volna az argentin eladását. Annyi pénzből, amit egy City vagy Chelsea fizetett volna egy fél csapatra futotta volna, úgy, hogy még a büntetésekre is marad. :roll:
És elég érdekes, hogy a válogatottban a játékosaink nagy része villog, nálunk meg kuka. Én is remélem, hogy Neymar-ból nálunk is vezér tud lenni, mert fiatal kora ellenére a brazilok vezére, ami azért nem kis szó, ha válogatottakról van szó.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.06.03. 23:46:52

shutterisland írta:
igen, a válogatottban mutatja meg mindig (most nem a panama elleni meccsre gondolok, hanem úgy en bloc) hogy mennyire jó focista, nálunk sem rossz, de csak árnyéka önmagának.
Öröm volt nézni a játékát, fergeteges megmozdulásai voltak. Szabadgól, kötény, sarkazás, ollózás, esernyő, hihetetlen passzok. Minden ami miatt szeretem a focit..

Remélem LE ki tudja majd hozni belőle a válogatottban nyújtott formáját nálunk is. Shutter jól mondta, nálunk se rossz, de a válogatottban lényegesen jobb. Amúgy ez igaz Alexisre meg Pedrora is..
shutterisland
Director del Fútbol

2014.06.03. 23:32:44

BarcafanTomee írta:Azért érdekes, hogy milyen sok sárga lapot kap. Barcában is sok felesleges lapott kapott.
azt figyelted, hogy még barimeccsen is kisárgázott két embert az ellenfélből. :lol:

igen, a válogatottban mutatja meg mindig (most nem a panama elleni meccsre gondolok, hanem úgy en bloc) hogy mennyire jó focista, nálunk sem rossz, de csak árnyéka önmagának.
Leon
Director del Fútbol

2014.06.03. 22:41:12

BarcafanTomee írta:Azért érdekes, hogy milyen sok sárga lapot kap. Barcában is sok felesleges lapott kapott.
Szerencsére nálunk ezeket a szezon 2. felére kinőtte! :)
Nagyon ott van a pali ,ha Barcában is egyre ilyenebb formába lendül akkor - amennyiben Messi nem szedi össze magát - simán a csapat vezére lehet! 8)
Ha tippelnem kéne kéne ki lesz a VB-n a gólkirály akkor őt tenném az 1.helyre!
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.06.03. 22:31:59

Azért érdekes, hogy milyen sok sárga lapot kap. Barcában is sok felesleges lapott kapott.
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.06.03. 22:18:29

palesz77 írta:Most akasztott egy szép szabigólt Panama ellen. Nagyon jól lövi ezeket rendre, jövőre csinálhatnánk mi is azt mint a Real, hogy a ballábas szögekből Messi lövi, a jobblábasakból Neymar - bár kétlem, hogy Leo átengedné őket.

Szerk.: Közbe sarokkal adott egy csúnyább gólpasszt is.. :D
Parádésan játszik, már-már egy kicsit a fénykorában lévő Ronaldinhora emlékeztet a játéka. A gólján és gólpasszán kívül Frednek is adott két gólpasszt érő labdát, csak utóbbi elpuskázta. (szvsz ő a brazilok egyik gyenge pontja, főleg, ha azt nézzük, hogy korábban milyen 9-eik voltak) Panama nem világverő csapat, de akkor dicséretes Neymar játéka.

A Barcában mondjuk jóval nehezebb dolga főleg, főleg a mostani játékrendszerünkben. Remélem Luis Enrique kicsit több szabadságot ad neki a pályán.
Petr
Entrenador del Barça

2014.06.03. 22:11:24

etooka9 írta:... remelem a jovoben nalunk is javul a helyzetkihasznalasa.
Én is, szívből.
Ehhez az kéne, hogy megkapja a megérdemelt figyelmet, tiszteletet, és ne csak Messi köré legyen építve a csapat. Ugyanis egy csapat nem egy emberből áll és számomra szomorú, hogy ennyire egy ember köré van építve a játék.
etooka9
Capitá del Barça

2014.06.03. 22:07:42

shutterisland írta:pelé 77 góllal a legeredményesebb gólvágó a válogatottban, neymarnak 22 évesen van már a maival együtt elvileg 31. =D>
..es mindezt 48 merkozesen (a maival egyutt). Elegge szorja golokat valogatottban, remelem a jovoben nalunk is javul a helyzetkihasznalasa.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.06.03. 21:42:18

Most akasztott egy szép szabigólt Panama ellen. Nagyon jól lövi ezeket rendre, jövőre csinálhatnánk mi is azt mint a Real, hogy a ballábas szögekből Messi lövi, a jobblábasakból Neymar - bár kétlem, hogy Leo átengedné őket.

Szerk.: Közbe sarokkal adott egy csúnyább gólpasszt is.. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014.06.03. 22:09:43-kor.
Válasz küldése