Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sanama írta:maffiózók folyt.
Sanama írta:ui: lehet, hogy amúgy rákérdezek tök egyértelmű dolgokra, az azért van, mert az utolsó 14-15részt ledaráltam 2-3nap alatt, aztán kis részletek lehet, hogy nem ragadtam annyira meg
BarcafanTomee írta:Sanama írta:
Sanama írta:
BarcafanTomee írta:Sanama írta:Maffiózók 1-6.évad
Igazából a végét nem teljesen értem...
Amúgy egyik legkirályabb sorozat, láttam már többször is, bárkinek csak ajánlani tudom. Nagyon élethű, szóval akinek bejönnek a maffiás filmek/sorozatok annak kötelező.
Sanama írta:Maffiózók 1-6.évad
Igazából a végét nem teljesen értem...
palesz77 írta: GoT
GoT: S04E08miihii írta:GOT
Martin papának és a showrunner uraknak hatalmas pacsi újfent, zseniálisan összedolgoznak és sziporkázik a sorozat![]()
És hála az isteneknek, mindig vannak rejtett tartalékok a cuccban, mint pl most MisandeiJóóóóó kis portéka a lányka <3
got 8.részmiihii írta:GOT
Martin papának és a showrunner uraknak hatalmas pacsi újfent, zseniálisan összedolgoznak és sziporkázik a sorozat![]()
És hála az isteneknek, mindig vannak rejtett tartalékok a cuccban, mint pl most MisandeiJóóóóó kis portéka a lányka <3
Baromi jó lenne Phoenix, de nem úgy ismerem a csókát, mint aki egy sorozatban szerepelne. Persze a Mekkánáhi-Harrelson duóról is elmondható volt, de a jó öreg Joaquin személyiségben azért bőven más kasztba tartozik.soadroli írta:Egyre több helyen olvasom hogy Phoenix lehet a befutó a TD 2. évadjára. Bár én nemhiszem, de rohadtul örülnék neki.Esélyes még Christian Bale és Josh Brolin is.