mess2009 a Barca Igazolások 2013-2014 topicban írta:
néztem a meccset és azt láttam, hogy az Iniesta -Silva kettős, valamint a Mata - Cazorla páros vitt egy kis dinamikát a játékba, a Pedró-Fabregas duó a barcás-játékát hozta (Pedró sokat gürizett, Fabre lassú és gyenge és kihagyta azt az egy-két helyzetét). Busi viszont - ezt örömmel láttam - kissé előrébb játszott és aktívabb is volt mint a Barcában. összességében a Spanyoloknál semmi újat nem látni, ha Costát is csak annyira tudják majd "használni" mint Torrest bajban lesznek a góllövéssel.
Gondoltam ez megfelelőbb topic erre a témára.
Hát nagyon máshogy láttuk a meccset akkor. A Mata-Cazorla páros emlékeim szerint a szabadrúgásokon kívül nem alakított ki egy helyzetet se - kivéve amikor Mata hátragurította Azpilicuetanak, aki rádurrantotta. Cazolra volt a jobb kettejük közül szerintem, de ő is inkább csak "lelkes" volt, de komoly veszélyt nem jelentett. A Cesc-Silva-Ini trióból viszont mindegyikük legalább 1 tiszta ziccert kialakított. Ini a gólja mellett Torresnek adott egy igen nagy labdát, aki aztán kiemelte a stadionból, plusz Busi kapufájánál is ő tette le, de az olyan labda volt mint Mata-é, itt nem az övé az érdem, hogy helyzet lett belőle. Cesc adott egy 40m-es mélységi lasztit Pedronak aki sajna nem értékesítette azt - meg volt még egy hasonló labdája, de az kb 1-2 cm-el hosszú volt -, a helyzeteit sajnos valóban kihagyta, bár a távoli lövése meg az emelés is jó próbálkozás volt. Silva meg Fabregassal alakított ki 2 helyzetet is - mint ahogy írtam Fabregas nem értékesítette őket -, a meccs végén levő az tanári kombináció volt. De a lényeg, hogy sokkal jobb volt a játék, miután ez a hármas feljött a pályára. Plusz még Busi is jól játszott, ebben egyetértünk. A lövése is kiváló volt, kár hogy nálunk nem vállalkozik - ő sem - többször,
láthattuk már, hogy tud ő lőni ha akar. Remélem a VB-re jobban felpörögnek majd, és Costával veszélyesebbek lesznek elöl, mert ez elég harmatos volt..