Bob! Írhatnál sűrűbben, imádom a higgadt, körültekintő és hozzáértő megnyilvánulásaid!
Most az árától eltekintve én nem bánom, hogy jön egy rutinosabb kapus, mivel aki nem 3 éve Barca szurkoló az nagyon jól tudja, hogy VV előtt micsoda Benny Hill show működött a ketrecben hosszú,hosszú évekig.
Mikor VV Bejelentette, hogy elmegy, azt gondoltam bármennyire is le van nézve még ITT is, bizony marhára fog hiányozni és nem feltétlenül a védései ( bár szerintem 1v1ben az egyik legjobb) hanem az, hogy bármikor haza lehetett adni, ő nagy százalékban higgadt maradt és megjátszotta, JÓL.Persze nem Pinto a mérvadó, de meg lehet nézni, hazapassz Pintonak, bedobással Jön az ellen.
Félek nagyon hiányozni fog Victor,mindamellett a bizalom teljes mértékben meg van ter Stégen és egyre inkább úgy tűnik Bravo felé is.De én most Megértem a vezetőséget.
Egyébként nekem tettszik az irány, nem kellenek ide sztárigazolások.minek?hova?nincs elég?
persze igazolni kell, de meg lehet nézni mikor jött be utoljára egy bombaüzlet.Henry?Ibra?Fabregas?Alexis?
talán Neymar, bár tavaszra eléggé elhalványult Ő is.Vízhordók kellenek, mert nálunk egy darab nincs, vagy alig játszik.
Igazoljunk a Sevillából, rosszul mé nem jártunk

a lényeg, hogy remélem Lucho is hasonlóan gondolkodik, leteszi a padra Xavit ha kell Messit is.
a motivációval nem lesz gond az tuti.