Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Marquinhos épp egy válogatott tornán van, elsején végeznek, majd utána ülnek össze a PSG vezetőségével és döntenek a sorsáról. Azt mondta amúgy, hogy hízelgő a Barca ajánlata, úgyhogy akár még ki is köthet itt tényleg.. Meglátjuk, de gondolom csak másodikán fognak leülni tárgyalni, addig ne is várjatok semmi előrelépést az ügyben.Feast4 írta:Igazából nekem úgy tűnik ez a második számú kapus kérdése eldöntetett! Arra volnék kíváncsi, hogy védő szinten hogy állunk a Marquinhos ügy a héten eléggé leült, holott azt mondták, hogy megegyezés várható. A másik középhátvéd... Miranda még oké is de Jérémy Mathieu... Nagyon nem Bánnám, ha csak a Benatia transfer előtt vetítenének, hogy lentebb menyjen az ára azt mutatva tűzön vízen keresztül nem kell!
Mondjuk ezt nem is bánom,szerintem a 2.számú kapus keresése az utolsó dolgok közt kellene hogy legyen. Először a védelmet kellene erősíteni de azt nagyon,de azért ha Kun nálunk kötne ki az nem bánnám.La Pulga írta:Ahhoz képest, hogy tegnap 6-kor órákra voltak Bravo leigazolásától, ma még mindig semmi. Agüero előtt inkább egy normális vedőt kéne leigazolni és csak aztán gondolkodni támadókban
Én is nagyon örülnék ha jönne, szeretem a játékát, sok City meccset néztem, az egyik legtetszetősebb focit játszották a PL-ben szerintem, és ez neki is köszönhető volt, de:blaugrana99 írta:Akkor azt hiszem rendben is lennénk,már csak védőket kellene vennünk és kész is lenne a csapat. Szerintem hamar be tudna illeszkedni a csapatba már csak Messi miatt is,hisz a válogatottban is jól tolják egymás mellett.LM10 írta:Fűűű, Agüeroért bármit megadnék. Nagyon jó csatár, erős,gyors, gólerős. Már az Atleticoban szerettem a játékát. 25 éves, remek évei lehetnek még. Egy Neymar-Aguero-Messi 3as.... tridente gyanús.
Nagyon remélem, hogy nem csak pletyka, és elhozzuk!
Én még 45-ért is elhoznám egyébként, ha már a hidrogénezett német úgyis maradni akar.messideco írta:38-ért nagyon korrekt lenneReméljük van valóságalapja.
Az a baj, hogy Bartomeu azt is kijelentette, hogy Bravot nem akarjuk leigazolni, aztán láthatjuk, hogy úgy tűnik mégis.. Remélem azért a Cesc ügyben nem hazudott.Gali írta:Tegnap Bartomeuval készítettek egy interjút, amit a Sport és a Mundo is leközölt.
Ebben az elnök kijelentette, nem adják el Fabregast, ill. megemlítette, hogy Xavi és Mascherano is fontos eleme a csapatnak és számos lehetőség áll a rendelkezésre ahhoz, hogy mindketten a Camp Nouban maradjnak.
Elmondta, elegendő pénzügyi forrása van a klubnak, hogy végrehajtsák a csapatot érintő szükséges változtatásokat.
Nem venném ezt túl komolyan, a 'Sport' szerintem idén már igent mondott nekünk David Luiz is meg Benatia is, mégse látom őket sehol.blaugrana99 írta:Link(Angolul) Ő már igent mondott.
Miből szűrted le, hogy ez hivatalos? Hogy a 'Sport' lehozta?blaugrana99 írta:Ez teljesen hivatalos...
Ez teljesen hivatalos,csak szerintem ez ez kicsit kevés lesz érte,állítólag a reál egy 73 milliós ajánlattal készül,legalább is ezt olvastam a fórumban.messideco írta:38-ért nagyon korrekt lenneReméljük van valóságalapja.
De abba is bele kell gondolnod, hogy a Porto a tehetséges fiatalokkal is képes bajnoki címért menni a jóval gyengébb portugál bajnokságban, és ha egy-két tehetség kiemelkedőt nyújt az adott szezonban akkor meg még arra is képesek, hogy európai porondon meneteljenek. Mindig van egy biztos magjuk, akik mellett abba a bajnokságban tudják próbálgatni az olcsón szerzett reménységeiket, egy-egy eladott sztárt pótolnak több fiatallal így törvényszerű, hogy valamelyik be fog válni. Lehet, hogy 3-4 játékost próbálnak ki egy másik pótlására, és csak egy lesz az aki valamilyen szinten pótolni tudja, de ő nekik van lehetőségük próbálgatni, míg nekünk az eredménykényszer miatt nincs. Ők erre álltak rá már régóta, így a szurkolók és a média is elfogadja. Valószínűnek tartom, hogy sok tehetséges dél-amerikai fiatalt tartanak számon a barca felderítői is, de általában túl drágák ahhoz, hogy a B csapatba igazoljuk őket, míg az A csapatba nem férnek be. Ugyanez a helyzet az Udinesevel is, abból a 13 millióból csak 3 milliót költenek 500.000-res fiatal játékosokra, a maradék 10-et megtartják más célokra, akkor van 6 ígéretes játékosuk, akik közül ha beválik egy, és el tudják adni pár millióért, már visszahozta a 6 játékos árát, ha meg szerencsésen belenyúlnak akkor nagy haszonra is szert tudnak tenni. Meglátásom szerint nem a felderítő hálózattal van a probléma, nyilván ha hasonló politikát folytatnánk, mint a Porto, ennél is jobban kiépített felderítőink lennének világszerte.Cseri írta:Bocs,ha off. Szerintem a felnőtt csapat megfigyelő hálózata is megérne egy misét. Elvégre pl. a Porto is abból él,hogy "gombokért" vesz játékosokat majd busás haszonnal tovább adja Őket. De,hogy nem menjünk messzire a mostani átigazolási szezonban velünk is szóba hozott és Európa más él klubjai által is körbeudvarolt Benatiát 2010-ben 500! ezer euróért igazolta az udine,majd adta tovább 13 millióért a Romának. Nem feltétlenül csak ordenáré költekezéssel lehet jó játékosokhoz hozzájutni.
Akkor azt hiszem rendben is lennénk,már csak védőket kellene vennünk és kész is lenne a csapat. Szerintem hamar be tudna illeszkedni a csapatba már csak Messi miatt is,hisz a válogatottban is jól tolják egymás mellett.LM10 írta:Fűűű, Agüeroért bármit megadnék. Nagyon jó csatár, erős,gyors, gólerős. Már az Atleticoban szerettem a játékát. 25 éves, remek évei lehetnek még. Egy Neymar-Aguero-Messi 3as.... tridente gyanús.
Nagyon remélem, hogy nem csak pletyka, és elhozzuk!
Hát legyenek is,ezt a helyzeti előnyt kell nekünk kihasználni hogy Messi hatalmas barátja.Egy kicsit még emelünk az ajánlaton szerintem és ha az arabok nem vadparasztok akkor tudják jól hogy ő is jönni akar és rábólintanak az ajánlatunkra.MQuC írta:Nem vágom még a spanyolt, de elhiszem neked. Érzem, lesznek itt még nagy nevek, meglepetésekTeljesíteni fogják Messi kérését.
Gali írta:Nem hiszem, hogy megveszik Kokét, mert akkor el kell adniuk Cescet.Feast4 írta:Na erre kíváncsi leszek! http://barcanoticias.blog.hu/2014/05/30" target="_blank ... _barcelona
Tegnap Bartomeuval készítettek egy interjút, amit a Sport és a Mundo is leközölt.
Ebben az elnök kijelentette, nem adják el Fabregast, ill. megemlítette, hogy Xavi és Mascherano is fontos eleme a csapatnak és számos lehetőség áll a rendelkezésre ahhoz, hogy mindketten a Camp Nouban maradjnak.
Elmondta, elegendő pénzügyi forrása van a klubnak, hogy végrehajtsák a csapatot érintő szükséges változtatásokat.
Nem hiszem, hogy megveszik Kokét, mert akkor el kell adniuk Cescet.Feast4 írta:Na erre kíváncsi leszek! http://barcanoticias.blog.hu/2014/05/30" target="_blank ... _barcelona