LG írta:Alcantara!
Hiszen ép te is írod, hogy azért hosszabbítottak vele, hogy drágábban lehessen eladni, és nem azért, mert hosszútávon meg akarják tartani. Tehát nincs kizárva akár az sem, hogy leigazoljuk. Abban igazad lehet, hogy más klubok többet ajánlhatnak érte, meg az eltiltás miatt mi elve hátrányból indulunk. Viszont a Barca a 21. század legjobb csapata, és esetleg Kloppot sikerülne megszereznünk, az szintén mellettünk szólna.
Azért sajnálom Dortmundot, mert úgy néz ki, most még a tavalyinál is jobban szét fogják vásárolni. Ha marad Klopp, akkor sem hiszem, hogy jövőre Európa elitjében tudnak maradni, nélküle meg pláne nem.
Valamit félreértesz. Én az első, linkelt hsz-re való reagálásra írtam, azért, mert szerintem igenis jelent összegben valamit. Magyarul annyit, ha vásárolhatunk és Gündogan valóban érdekel minket, a plusz 1 év miatt többet kell letennünk, mintha nem hosszabbított volna.
Így kevésbé vagyunk nyerő pozícióban a tárgyalások során.
A Dortmundot én is sajnálom, de ott gondolom az anyagi stabilitás a legfontosabb szempont, nem akarnak még egyszer úgy járni, mint a 2000-es évek elején.