Premier League / The FA Cup
-
- aka Game90
Sajnos úgy néz ki, hogy nem Giroud elé, hanem mögé igazolunk csatárt.
Sky Sports Radio report that QPR’s Loic Remy has agreed personal terms with Arsenal.
Sky Sports Radio report that QPR’s Loic Remy has agreed personal terms with Arsenal.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- aka Game90
Várható volt, hogy hosszabbít.Alcantara írta:Most olvasom az NSO-n, Wenger aláírt 2017-ig.
Kíváncsi lennék Game, mi a véleményed, mint Arsenal érzelmű szurkoló.
Szerintem egyértelmű, hogy Wenger addig marad, ameddig akar, max. akkor lesz új edzőnk, amikor ő azt mondja, hogy ok, elég volt. Vagy ha ő távozott volna, akkor kit tudtunk volna a helyére hozni? Pochettino? Kösz, de kösz nem.
Mindent összevetve, én örülök, hogy maradt.
(Akiért lecseréltem volna őt, az mozdíthatatlan [Klopp, Simeone] vagy tapasztalatlan [Bergkamp]).
Most olvasom az NSO-n, Wenger aláírt 2017-ig.
Szegény Arsenal drukkerek, sajnálom őket, bár lehet hogy ők másképpen gondolják.
Én nem nagyon örülnék, ha nekik szurkolnék, hogy nincs változás a kispadon ennyi év után.
Egy jó ideje, tipikus vesztes az öreg.
Szegény Arsenal drukkerek, sajnálom őket, bár lehet hogy ők másképpen gondolják.
Én nem nagyon örülnék, ha nekik szurkolnék, hogy nincs változás a kispadon ennyi év után.
Egy jó ideje, tipikus vesztes az öreg.
-
- Llegenda del Barça
http://www1.skysports.com/football/news ... lazer-dies" target="_blank
Meghalt a MU tulajdonosa, Malcolm Glazer.
Nyugodjon békében!
Meghalt a MU tulajdonosa, Malcolm Glazer.
Nyugodjon békében!
-
- aka Game90
Egy 5-6. helyre ismét jó lehet majd a Spurs.

- sjay
- Entrenador del Barça
Sok sikert kívánok én is neki, szimpatikus figura, láthatóan jó szakember és motivátor, de félő hogy Levy őt is elzavarja, ha egy-két dolog nem úgy alakul, ahogy előzetesen várni lehet. Remélem kitisztítja a keretet, elzavarja a sok sallangjátékost, és valódi tehetségeket vesz a helyükre, elsősorban egy olyan csatárt, aki képes gólokat szerezni, de megtűri a padot esetleg Adebayor mögött.Gareth Tello írta: Egy a fontos: adjunk neki időt, legyünk türelmesek vele szemben, és ne rúgjuk ki egy-egy gyengébb szezon után.
-
- Az Év fórumozója 2013
Jajj, nagyon boldog vagyok.salas9 írta:Hoppácska!![]()
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar" target="_blank ... os-2338781
GT, mit szólsz hozzá?

Nehéz dolga lesz, mert csapatot kell faragnia a Spursből (sajnos ebben a szezonban csak jó és kevésbé jó játékosok gyülekezete volt a Spurs, nem pedig csapat), de én nagyon bízom benne.
Bónusznak pedig hozhatna pár embert a Sotonból, mondjuk a Lallana-Shaw páros nem lenne rossz.
FM off.
VAMOS MAURICIO!
- salas9
- Entrenador del Barça
Hoppácska!
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... os-2338781" target="_blank
GT, mit szólsz hozzá?

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... os-2338781" target="_blank
GT, mit szólsz hozzá?

http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... re-2337761
Mondhattok bármit, de 99%ig igaza van. Biztos vagyok benne, hogy van kivétel, de az annyira elenyésző, mint az Univerzumban a Naprendszerünk.
Két kedvencem:
„Állítólag épp most megy a Real–Barca, borzasztó izgalmas lehet.”
„Rosszul lettem a gondolattól, hogy iskolába kell járnom, dolgoznom kell havi ezerötszáz fontért, majd a nyugdíjazásom után vehetek egy házat a falu szélén. Akkor már inkább a futball, úgyis ez az egyetlen dolog, amihez értek.”
Meglátná, hogy Magyarországon mennyit keres egy segédmunkás, sztem szívinfarktust is kapna
Mondhattok bármit, de 99%ig igaza van. Biztos vagyok benne, hogy van kivétel, de az annyira elenyésző, mint az Univerzumban a Naprendszerünk.
Két kedvencem:
„Állítólag épp most megy a Real–Barca, borzasztó izgalmas lehet.”
„Rosszul lettem a gondolattól, hogy iskolába kell járnom, dolgoznom kell havi ezerötszáz fontért, majd a nyugdíjazásom után vehetek egy házat a falu szélén. Akkor már inkább a futball, úgyis ez az egyetlen dolog, amihez értek.”

Meglátná, hogy Magyarországon mennyit keres egy segédmunkás, sztem szívinfarktust is kapna

-
- aka Game90
"Ivanovic, Mata and Luiz are not leaving. We are not a selling club. We are not Arsenal." - 2013. július 17.

Diego Costa-s pénz meg is van.
Amúgy ilyenkor mi van az FFP-vel?

Már 6 napja nem nyertünk semmit:
http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/" target="_blank
-
- aka Game90
Igen, de ha jól emlékszem, akkor kijelentette, hogy a PL-ben szeretne maradni.MichaaBee írta:Sagnának lejárt a szerződése?És mi nem hoztuk el Montoya mellé?
Sagnának lejárt a szerződése?
És mi nem hoztuk el Montoya mellé? 

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- aka Game90
L’Equipe hozta le:
Bacary Sagna has ended his seven-year stay at Arsenal by signing a three-year contract with Manchester City, according to reports in France.
It’s claimed that the Premier League champions have given him a three-year deal worth about £150,000-a-week – a significant rise on his £80,000-a-week Arsenal terms.
Nem ért váratlanul, kösz' ezt a 7 évet! (Azért hiányozni fog.)
Jöhet Aurier.
Bacary Sagna has ended his seven-year stay at Arsenal by signing a three-year contract with Manchester City, according to reports in France.
It’s claimed that the Premier League champions have given him a three-year deal worth about £150,000-a-week – a significant rise on his £80,000-a-week Arsenal terms.
Nem ért váratlanul, kösz' ezt a 7 évet! (Azért hiányozni fog.)
Jöhet Aurier.
-
- aka Game90
Game90 írta: (Ja, jöhetnek a divat Arsenal-fanok.)

GT...

Arsenal 2013-2014!
PL: rögtön egy vereséggel kezdődött a szezon, de utána 9 meccsen nem kaptunk ki (8W, 1D), januárban pedig sikerült 3-4-5 ponttal vezetni a bajnokságot. De akkor megint megtört valami, sérülések, formahanyatlások, és szép lassan visszaestünk, március végén jött egy 4 meccses nyeretlenségi sorozat, aminek köszönhetően a 4. hely is veszélybe került, de szerencsére az utolsó meccseket magabiztosan behúztuk (miközben az Everton háromszor is botlott). Szerintem több is lehetett volna ebben a szezonban, a kiscsapatokat általában vertük (kivétel Aston Villa 1-3, West Brom 1-1, Stoke 0-1, Swansea 2-2), viszont a rangadókon gyengék voltunk, a ManCity, Liverpool, Chelsea, Everton négyes ellen csak 6 pontot szereztünk. Illetve ami még fájt, hogy a ManUnited ellen csak 1 pontot szereztünk. Lőttünk 68 gólt, ami szerintem kevés, kaptunk 41-et, amire azt mondom, hogy ok, annak függvényében, hogy ebből 17-et 3 meccsen nyeltünk be (szóval 35 meccsen csak 24 gólt kaptunk). Amúgy mióta van PL, a 4. helyezett csapat most szerezte a legtöbb pontot (79).
BL: Fener nem okozott túl sok gondot a selejtezőben, majd jött a halálcsoport, amiből végül sikerült a 2. helyen továbbjutni, de a Bayern ellen semmi esélyünk nem volt, teljesen más szint a két csapat (bár ha Özil belőtte volna a 11-est, akkor alakulhatott volna máshogy is a párharc).
Ligakupa: erről a sorozatról nem érdemes sokat beszélgetni, Chelsea ellen kiestünk, pont.
FA-Kupa: nem volt egyszerű, na. Tottenham, Coventry, Liverpool, Everton (szóval volt 3 nehéz ellenfelünk) pipa. Elődöntőben csak a 80. perc után sikerült egyenlítenünk a Wigan ellen, majd a 11-es párbajban Fabianki fogott kettőt és bejutottunk a döntőbe. Ahol nem kezdtünk jól, 8 perc után kettővel vezetett a Hull, de végül sikerült bedarálni őket a hosszabbításban. 9 év után végre egy kupa!
Szczesny: nem volt rossz szezonja, szerencsére kevesebb bakija volt, mint az elmúlt években. A bajnokságban 16 clean sheet-je volt, holtversenyben (Cech) neki volt a legtöbb. 7,5/10.
Fabianski: köszi az FA-Kupát! 6,5/10.
Sagna: még mindig az egyik legmegbízhatóbb RB, védekezésben elit és szerencsére a beadásokban is fejlődött. Hiba lenne őt elengedni, mert ezt a színvonalat még 2-3 évig lazán tudná hozni. 8/10.
Jenkinson: szerencsére viszonylag keveset játszott idén, neki azért sok az Arsenal, inkább egy kiscsapatban lenne a helye. 5,5/10.
Koscielny - Mertesacker: őket egybe veszem, hihetetlenül jó szezont hozott le a CB párosunk, szinte végig magas színvonalon játszottak. Nagyon összeszoktak, Wenger nem is szívesen bontotta meg ezt a kettőst, remélem évekig együtt fogják még tolni. 8,5/10.
Vermaelen: ha Kos és Merte egészséges volt, akkor esélye sem volt bekerülni a kezdőbe, 3. számú CB-nek rendben van, de nem lennék meglepődve, ha a VB után eladnánk. 6,5/10.
Gibbs: talán a mostani szezonja volt a legjobb idáig, kár, hogy nagyon sérülékeny. A támadásokat előszeretettel támogatja, viszont védekezésben sokszor képes hibákra. 7/10.
Monreal: támadásban közepes, védekezésben közepes, az átlagosnál jobb LB, de semmi több. 6/10.
Arteta: lassan eljár felette az idő, tavaly az egyik legfontosabb játékosunk volt, de idén már simán nélkülözhető volt. But hair still perfect. 6,5/10.
Kallström: elmondhatja magáról, hogy az Arsenal-ban is játszott. 5,5/10.
Flamini: ilyen Stoke-féle csapatok ellen tökéletes, küzd, hajt, biztatja a többieket, és ezekkel el is mondtam a pozitív tulajdonságait. Rengeteg sárga lapot kapott. 6/10.
Rosicky: imádom ezt az embert, rajta mindig lehetett látni, hogy meghalna ezért a csapatért. Ha beállt az utolsó 25-30 percre, akkor mindig fel tudta pörgetni a játékot. 7/10.
Cazorla: tavalyi szezonja sokkal jobban sikerült, idén sok átlagos meccse volt, amikor szinte észre sem lehetett venni, hogy a pályán van. Özil-lel mintha kioltanák egymást. 7,5/10.
Wilshere: most is sokat volt sérült, ezért nagyon ingadozó volt a formája. A megindulásait továbbra is imádom, de a key passokat rendre elrontja. Asszem Scholes mondta róla, hogy mintha az utóbbi 3 évben semmit sem fejlődött volna, szerintem igaza van. 6,5/10.
Özil: nagyon jól kezdte a szezont, sorra adta a gólpasszokat, mintha évek óta itt játszana. Decemberig szinte az összes meccset végig játszotta, nem csoda, hogy teljesen kipukkadt + jött a sérülése is. Az idei teljesítménye egyértelmű, hogy nem ért 50 milliót, remélem jövőre sokkal jobb lesz (amúgy neki nagyon kéne egy mozgékonyabb csatár előre). 7/10.
Ramsey: szerintem nem túlzok, ha azt írom, hogy ő volt a szezon legjobb játékosa. Elkéri a labdát, szervezi a játékot, kapu elé is oda ér, szerel, a csapat motorja, igazi b2b játékos. Csak kerüljék őt el a sérülések! 9/10.
Gnabry: az egyik legnagyobb tehetség, amikor pályára lépett, nem okozott csalódást, sőt. 6/10.
Bendtner: szerencsére jövőre már nem lesz a csapatnál. 5,5/10.
Sanogo: egyelőre fogalmam sincs, hogy milyen karriert fog befutni. Giroud-nál mozgékonyabb, de kapura ő is teljesen veszélytelen. 1 év kölcsön szerintem jót tenne neki. 5,5/10.
Oxlade-Chamberlain: sajnos ő is sokat volt sérült, átlagos szezonja volt, talán csak 1-2 kiemelkedőbb meccsére emlékszem. Remélem a VB-n sokat fog játszani és sikerül tapasztalatot szereznie. Amúgy lassan el kéne dönteni, hogy mi lesz az első számú posztja (RW? AM? CM?). 6/10.
Walcott: ismét le kell írnom, sajnos ő is sokat volt sérült. Amúgy úgy veszem észre, hogy évről-évre fejlődik, végén még játékos lesz belőle. Szerintem Özil első számú célpontja lesz jövőre. 7/10.
Podolski: védekezni nem tud, szegény Gibbs/Monreal szívott is miatta, de a kapu előtt a legveszélyesebb emberünk, a helyzeteit kíméletlenül bevágja. Jövőre is ilyen role player lesz, szóval nem tudom, hogy mennyire fog megelégedni ezzel a szerepkörrel, szerintem ha érkezik érte egy jó ajánlat, akkor elengedjük. 7/10.
Giroud: hiába lőtt 16 gólt a bajnokságban, a rangadókon teljesen veszélytelen volt. Statikus, indítani nem lehet őt, cselezni nem tud, a helyzeteit jobb %-kal is értékesíthetné. Decemberig ő is jól bírta, de mivel nem volt normális cseréje, elfáradt. A kihagyott helyzetei után folyton a fejét fogja/nézi az eget/gesztikulál/hisztizik, amitől hihetetlenül antipatikus. 7,5/10.
Wenger: Özil-t és Giroud-t addig erőltette, ameddig tudtak mozogni, rotálás nem nagyon volt, a 65. perc előtt nem sokszor cserélt, rangadókon pedig legtöbbször megbukott taktikailag. 7/10.
Nyár:
1. Fabianski: FA-Kupa döntő után mondta, hogy ez volt az utolsó meccse Arsenal-mezben.
2. Vermaelen: kezdő úgysem lesz, 3. számú CB-nek meg nem hiszem, hogy akar maradni, elég esélyes, hogy eladjuk őt, a Napoli érdeklődik iránta.
3. Sagna: igaz, hogy 31 éves, de pár szezon még bőven van benne, már csak presztízsből is hosszabbítanék vele, meg kell adni neki a heti 100k-s fizetést 3 évre.
4. Podolski: az ő helyzetei is bizonytalan, ha igazolunk egy szélsőt és érkezik érte egy jó ajánlat, akkor szerintem eladjuk.
5. Kallström, Bendtner: viszlát!
6. Gnabry, Sanogo: kölcsön.
7. Csere GK: Viviano tökéletes választás lenne, de ha nem élünk az opciójával, akkor egy tapasztalt PL kapust kéne szerződtetnünk Szczesny mögé.
8. Csere CB: Lescott-nak lejár a szerződése, ő jöhetne, több ötletem nincs. Ja, de, az álmom Lovren lenne.
9. RB: ha Sagna megy, akkor az Aurier/Coleman/Jung hármas egyik tagjának örülnék.
10. DM: Song/Schneiderlin/Bender/Javi Martinez.
11. Vela: 4 millióért muszáj visszavennünk, ennyiért ajándék a gyerek.
12. ST: remélem Giroud elé hozunk majd egy csatárt, Mandzukic/Benzema.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Ryan Giggs búcsút vett az aktív labdarúgástól. Amikor debütált, még létezett a Szovjetunió, Diego Maradona a Napoli játékosa volt, Michael Jordan nem rendelkezett bajnoki aranygyűrűvel, a Manchester Unitedet hétszeres bajnokként tartották nyilván a sportstatisztikusok, a csapat jelenlegi hátvédje, Phil Jones pedig még meg sem született
Ez durva.
Ez durva.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Van Gaal-> MU
Ott nem szórakoznak,próbálják a problémákat megoldani,tapasztalt,karakteres edzőt odavinni...példát lehetne venni.
Ott nem szórakoznak,próbálják a problémákat megoldani,tapasztalt,karakteres edzőt odavinni...példát lehetne venni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Az Év fórumozója 2013
Spurs - Season Review 13/14
http://www.youtube.com/watch?v=pr1x7qo3rKM" target="_blank
Tavalyhoz hasonlóan idén is megpróbálok majd összedobni valami szezonértékelő-féleséget. Elöljáróban csak ennyit: az Erikszen, a Jorisz meg az Ádebájor jó, a többi vagy sérült, vagy egy nagy...
http://www.youtube.com/watch?v=pr1x7qo3rKM" target="_blank
Tavalyhoz hasonlóan idén is megpróbálok majd összedobni valami szezonértékelő-féleséget. Elöljáróban csak ennyit: az Erikszen, a Jorisz meg az Ádebájor jó, a többi vagy sérült, vagy egy nagy...
Tényleg nem kellett volna megnéznem.

Game90 írta:
Gibbs megmentette Wenger állását.
2 szer is...a második volt az igazán drámai. Ha az bement volna,hááát az tipikus arsenalos lett volna

Abi & Tito
-
- aka Game90
VÁÁÁÁÁÁÁÁ!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
9 év!

(Ja, jöhetnek a divat Arsenal-fanok.)
GT, ezt ne nézd meg:
https://vine.co/v/MHWwmh6MbXL" target="_blank

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
9 év!

(Ja, jöhetnek a divat Arsenal-fanok.)
GT, ezt ne nézd meg:
https://vine.co/v/MHWwmh6MbXL" target="_blank

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... ta-2336149
Bocsi Game.
De ez lehet jelzésértékű is, hogy ma végre nyertek.
Pár kedvenc:
-A klubot 2005 óta elhagyó 27 Arsenal-játékos együtt összesen 83 trófeát gyűjtött be.
-Több mint 1.2 milliárd ember született.
-A Swansea feljutott a negyed-, a harmad- és a másodosztályból, valamint megnyerte a Ligakupát.
-Pep Guardiola befejezte profi pályafutását, elkezdett edzőként dolgozni, begyűjtött 14 trófeát a Barcával, pihent egy évet, majd nyert még hármat a Bayernnel.
Bocsi Game.

Pár kedvenc:
-A klubot 2005 óta elhagyó 27 Arsenal-játékos együtt összesen 83 trófeát gyűjtött be.
-Több mint 1.2 milliárd ember született.
-A Swansea feljutott a negyed-, a harmad- és a másodosztályból, valamint megnyerte a Ligakupát.
-Pep Guardiola befejezte profi pályafutását, elkezdett edzőként dolgozni, begyűjtött 14 trófeát a Barcával, pihent egy évet, majd nyert még hármat a Bayernnel.

- ab1daL
- Director del Fútbol
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- aka Game90
1. ...............Game90 írta: 2014/15 Premier League előrejelzés:
1. ...............
2. ...............
3. ...............
4. Arsenal
5. ...............
6. ...............
7. ...............
2. ...............
3. ...............
4. Arsenal
5. ...............
6. ...............
7. MU
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc