Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A mackót kihagytadMQuC írta:Király Gabi azért üti eléggé a kapufára dobálgatásaivalPinto a legnagyobb forma a labdarúgás történetében. Posztumusz topikot követelek
Ha már hálóőrök, akkor Jorge Campos.Varatrix írta:Pinto a legnagyobb forma a labdarúgás történetében. Posztumusz topikot követelek!hank1ee írta:Claudio Bravonak igazán nyithatnátok egy topikot! Nagyobb kaliber azért, mint Pinto, akiről bennem pár nagy védése mellett sajnos leginkább az maradt meg, hogy a sírba kergetett, mikor hozzákerült a labda.
Pinto a legnagyobb forma a labdarúgás történetében. Posztumusz topikot követelek!hank1ee írta:Claudio Bravonak igazán nyithatnátok egy topikot! Nagyobb kaliber azért, mint Pinto, akiről bennem pár nagy védése mellett sajnos leginkább az maradt meg, hogy a sírba kergetett, mikor hozzákerült a labda.
Na pont most akartam linkelni a videót, de pár órával megelőztél..S.Agüero írta:Bravo védései a VB-n :
https://www.youtube.com/watch?v=tIHjix7EdZM
visca el barca írta:Ha ter Stegen nem kap lehetőséget, el fog menni.hank1ee írta:Ter Stegen még bizonytalan bizonyos dolgokban, nagyon fiatal, ráfér egy tapasztaltabb kapus "tanítása".
hát nem tudom. sztem nem kell egy olyan kapust tutujgatni akinek több mint 100 bundesliga meccs van a háta mögött...
Nem klasszis kapus, bár elég jó. Mondom, én úgy saccolom, hogy 2, max 3 évig lehet a legjobbak között. Van der Sar kicsit extrém eset szerintem, és ő se volt már a legjobb az utolsó 1-2 évében. Ahogy lassacskán Casillas, de még Petr Cech is kezdi már elveszteni a top formáját, Buffon meg már nem most vesztette el. Vannak még klasszis megoldásaik, de egy fiatalabb hálóőrben több rugalmasság van, legalábbis egy 33-34 évessel szemben biztos is.palesz77 írta:Kapus poszton a 31 a legjobb szinte. 36-37 éves koráig is simán elvédhet a legmagasabb szinten akár, de Van der Sar pl 40 körül vonult vissza.. Úgyhogy Bravoban van még egy olyan 5-6 év legalább a legmagasabb szinten - annyit meg MatS nem fog várni.hank1ee írta:Ne felejtsétek el, hogy Claudio Bravo már 31 éves, 2 évig tud még szvsz a legmagasabb szinten védeni...
hát nem tudom. sztem nem kell egy olyan kapust tutujgatni akinek több mint 100 bundesliga meccs van a háta mögött...hank1ee írta:Ter Stegen még bizonytalan bizonyos dolgokban, nagyon fiatal, ráfér egy tapasztaltabb kapus "tanítása".
Kapus poszton a 31 a legjobb szinte. 36-37 éves koráig is simán elvédhet a legmagasabb szinten akár, de Van der Sar pl 40 körül vonult vissza.. Úgyhogy Bravoban van még egy olyan 5-6 év legalább a legmagasabb szinten - annyit meg MatS nem fog várni.hank1ee írta:Ne felejtsétek el, hogy Claudio Bravo már 31 éves, 2 évig tud még szvsz a legmagasabb szinten védeni...
Rohadtul nem jelent semmit az az 1-es szám a mezen hidd el nem az lesz a kezdő aki megkapja az 1-est mert szerintem időközben fog kiderülni , hogy ki lesz a kezdőkapuszola8787 írta:Ha övé az 1es, akkor ő lesz a kezdő kapus. Ezzel nincs is gond, de azzal már van, hogy egy cserekapusért kifizetünk 12 milliót, aki kb a kupában fog védeni. Amúgy ezzel se lenne bajom, ha a védelemre kifizetnénk vagy 80 milliót, előre + középpályára + 80at, ilyen viszont nem lesz, gondolom maradt vagy 25-30 igazolni, hozunk egy csatárt és lesz 5 védőnk a szezonra meg vagy 8 csatár, mert Bojan-ékat a kutya se fogja elvinni. Na mind1.Alfa írta:Zubi már lenyilatkozta , hogy Stegené lesz még a leigazolásánál amikor még Bravot nem akarták leigazolni tehát sztem nem fog semmit se jelenteni , hogy kinek a hátán lesz az 1-es. Egyébként én örülök Bravo érkezésének mert ez egyrészt mutatja azt , hogy Enriquenek van beleszólása a dolgokba másrészt komoly versenyre tudja sarkalni mindkét kapust , és szerintem Stegen nem fogja bírni azt a nyomást ami miatt távozott Xavi Valdés és Tatapalesz77 írta:Kíváncsi leszek, hogy kié lesz jövőre az '1'-es mez. Általánosságban nincs túl nagy jelentősége ezeknek a számozásoknak szerintem, de itt azért jelzés értékű lehet majd. Én bízom benne, hogy MatS kapja meg.
Ha övé az 1es, akkor ő lesz a kezdő kapus. Ezzel nincs is gond, de azzal már van, hogy egy cserekapusért kifizetünk 12 milliót, aki kb a kupában fog védeni. Amúgy ezzel se lenne bajom, ha a védelemre kifizetnénk vagy 80 milliót, előre + középpályára + 80at, ilyen viszont nem lesz, gondolom maradt vagy 25-30 igazolni, hozunk egy csatárt és lesz 5 védőnk a szezonra meg vagy 8 csatár, mert Bojan-ékat a kutya se fogja elvinni. Na mind1.Alfa írta:Zubi már lenyilatkozta , hogy Stegené lesz még a leigazolásánál amikor még Bravot nem akarták leigazolni tehát sztem nem fog semmit se jelenteni , hogy kinek a hátán lesz az 1-es. Egyébként én örülök Bravo érkezésének mert ez egyrészt mutatja azt , hogy Enriquenek van beleszólása a dolgokba másrészt komoly versenyre tudja sarkalni mindkét kapust , és szerintem Stegen nem fogja bírni azt a nyomást ami miatt távozott Xavi Valdés és Tatapalesz77 írta:Kíváncsi leszek, hogy kié lesz jövőre az '1'-es mez. Általánosságban nincs túl nagy jelentősége ezeknek a számozásoknak szerintem, de itt azért jelzés értékű lehet majd. Én bízom benne, hogy MatS kapja meg.
Jól van, de miért nem lehet akkor rugalmasabbnak lenni? Stegen a jövő, tehetséges kapus, nagyon sokra viheti. Mi a francnak kell beleszrni a levesbe, teljesen feleslegesen? Ha tényleg Enrique döntése volt, óriási pacsi...Chino írta:Ez szinte biztos, hogy LE döntése volt. A Stegen-ügybe már nem tudott beleszólni, mikor kinevezték, már megvolt a német, de ő minden bizonnyal nem őt akarta, hanem Bravo-t.
Zubi már lenyilatkozta , hogy Stegené lesz még a leigazolásánál amikor még Bravot nem akarták leigazolni tehát sztem nem fog semmit se jelenteni , hogy kinek a hátán lesz az 1-es. Egyébként én örülök Bravo érkezésének mert ez egyrészt mutatja azt , hogy Enriquenek van beleszólása a dolgokba másrészt komoly versenyre tudja sarkalni mindkét kapust , és szerintem Stegen nem fogja bírni azt a nyomást ami miatt távozott Xavi Valdés és Tatapalesz77 írta:Kíváncsi leszek, hogy kié lesz jövőre az '1'-es mez. Általánosságban nincs túl nagy jelentősége ezeknek a számozásoknak szerintem, de itt azért jelzés értékű lehet majd. Én bízom benne, hogy MatS kapja meg.
Ez szinte biztos, hogy LE döntése volt. A Stegen-ügybe már nem tudott beleszólni, mikor kinevezték, már megvolt a német, de ő minden bizonnyal nem őt akarta, hanem Bravo-t.Rinku írta:Így egy hónapos késéssel is, de igen, ez volt az...Borzalmas nézni, 2 évet öregedtem ez alatt az akció alatt, azóta is kísért álmaimban ez a jelenet...
Btw nem értem, hogy miért Bravo. Értem, hogy jó kapus, és pont ezért nem értem, hogy miért őt kellett hozni, miért nem egy gyengébbet, CSEREkapust. Tényleg nagyon ügyesen véd a vb-n is, hogy várhatja el akárki is, hogy a karrierje csúcsán, ilyen teljesítménnyel padozzon egy kölyök mögött? Nem is beszélve arról, hogy ha ő fog játszani, akkor Stegen nem fog úgy fejlődni, ahogy kéne neki. Kölcsönösen ütik, kioltják egymást, hiába volt olcsó mindkettő, fatális hibának tartom. Rossz vége lesz ennek...
Így egy hónapos késéssel is, de igen, ez volt az...
Amikor a 2011-s Barca-Realon (Spanyol-kupa döntő) 0:0-nál olyan 80. perc magasságában a kaputól 25 méterre elkezdett cselezni, ott öregedtem vagy 5 évet.visca el barca írta:Szeretek játékban lenni, és néha rizikót vállalni. Manapság azt hiszem, benne van a játékban, hogy néha rizikót kell vállalnunk. Ilyen a stílusom.
pintyő örökségét vinni kell valakinek tovább
visca el barca írta:pintyő örökségét vinni kell valakinek tovább