Deus írta:

Ennyi a történet.
Hiába mondják,egy bl döntőben 5 percet hosszabbítani,úgy hogy nem volt ápolás,meg semmi, vicc.
Főleg,hogy még látványos időhúzás sem volt, Courtouist se kellett figyelmeztetni meg semmi ilyen...és hiába a 93. percben esik a gól, ha normális a bíró,nem részrehajló,akkor hosszabbít 3 percet-> teljesen más a struktúrája a hosszabbításnak...
De mindegy, nem érdemtelenül nyert a real,ezt nem igazán lehet mondani,csak annyira jellemző rájuk ez a makkolás, legtöbb 90+os góljuk nekik van az utóbbi évekből...
És az sem érdekel,hogy ölte a focit az atletico, nem érdekel. ennyire képesek, nulla pénzből,több nem várható. a real is ezt csinálta volna,ha ők szerzik meg a vezetést, ugyan így ment volna a bunker, mint az esetek 95%ban.
De mindegy, 12 éve nem nyertek, ideje volt már azért egy ilyen klubnak is nyernie egyet.
Ronaldon viszont szakadok. Mezőny leggyengébbje, szerintem azt sem tudta milyen rendezvényen van,egy darab megmozdulása nem volt, a csapat megnyerte a bl-t, neki meg befújnak egy kamut, berúgja,és mintha mindent ő tett volna úgy ünnepel. szánalmas egy ember, ahogy Ozsi is írta, egy kabaré. A legkevesebbet tegnap ő rakott hozzá, emberhátrányt jelentett, és magát képes ünnepeltetni.
Zárszóként: Ramosnak aranylabdát,ha már reálos,sokkal jobban megérdemelné mint Cé. Szerintem ebben még a realosok is egyet tudnak érteni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."