Tovabbra is merulnek fel nevek 9-es pozicojaban.
Llorente: Mielott a seria a-ba igazolt, mar akkor is szoba hoztak velunk, akkor azt mondtam barcsak ide jonne. Akkor volt az a szezonjuk, mikor az EL-ben meneteltek,mostmar a velemenyem 100 %-os fordulatot vett. Elegge lassu tamado, viszont fejjel baromi eros. 4/10
Mandzukic: Bayernben es a valogattotban is ontja a golokat, tipikus befejezo. Jol tartja meg a labdakat, kitunoen erkezik a kapu ele es meg jol is fejel. Igaz, hogy o csak 186 cm, a spanyollal ellentetben, aki 1,95 m. Viszont sokkal jobban illeszkedne a jatekunkba, el tudnam kepzelni a tamado harmadot vele es a ket szelen a Messi-Neymar duoval. 8/10
Suarez: Gondolom nem kell rola statisztikat irnom, a PL golkiralya lett. Ez mindent elmond rola, de nem hiszem, hogy a vezetoseg ennyi penzt fizetne erte. O inkabb egy "real" fele jatekos. 7/10
Reus: O nem az a 9-es player. Szoval, ha o jonne ide, akkor minden bizonnyal Leo maradna kozepen es maradna a hamis kilencessel valo game. Kivasarlasi ara 35 M, ennyit siman megerne. Azt viszont nem tudom, hogy akkor mikent nezne ki a csapat elol, eljatszana a jobb oldalon es Neymar kerulne be kozepre, Messi pedig ki a bal oldalra. (ez lenne az en elkepzelesem) 9/10
A nevek utan probaltam jelezni, hogy mennyire orulnek az egyes jatekosok erkezesenek. Nem tudom LE mit fog valasztani a hamis vagy a klasszikus 9-est, de az egyikbe Reus mig a masikba Mandzukic illene szerintem a leginkabb.