Nem láttam sajnos, csak összefoglalót, plusz Game írását (köszi amúgy). Az történik, amit speciel én vártam nagy csaták, de a Heat továbbfog menni. Több volt ebben Indy részről, gyenge volt a Heat az elején, de jött James meg Allen a végén és a vége "kényelmesre" sikeredett. Azért remélem a negyediket elhozza a Pacers én érzek ebben egy 6-7 meccses szériát.
Amúgy Game írtad, hogy nem kapna a Wolves jobb csomagot, Simmons kitalált.
The most logical offer: Both 2014 picks, both 2015 picks, Sullinger, Bogans and Bass’s expiring for Love. That’s four first-rounders (including the no. 6 pick). If they pulled it off, they’d have to move quickly on Houston’s Asik, even if it meant taking Jeremy Lin’s contract as the price for Asik — conceivably, they could absorb Asik with the aforementioned trade exception and absorb Lin’s deal with their cap space — which helps Houston because they need to dump the Lin/Asik contracts to pursue Carmelo.
You tell me: Could you compete in the East with a starting five of Love, Rajon Rondo, Asik, Jeff Green and Free Agent 2-Guard TBA? And could you make the Finals with a Big Three of James Harden, Dwight Howard and Carmelo Anthony? YES AND YES! Let’s do this!
Én horrornak tartom, hogy 4 cetli menjen egy Loveért plusz Sully, levezetést értem, hogy utána Asik (aki amúgy nekünk továbbra is rohadtul jó lenne ám) de 4 cetlit ne adjunk már senkiért. Mi egy újjáépülésben vagyunk, tartom nem most kell robbantani, következő év nyara lesz a miénk. Love-val nem vagyunk "előrébb". Ő nem egy olyan ember, mint James vagy Durant, hogy bumm azonnal bajnokesélyesek közé lehet sorolni. Én tőle eléggé tartok védekezés hiába fejlődött szerintem kevés, tudom Nyugat bombaerős, de még rájátszásban sem volt az emberünk. Tele vagyunk cetlivel, kicsit olyan mint a snapszer, hogy okosan kell kijátszani az adukat, s nem az elején nyitni aduásszal. Én az idei cetliket se lőném el, Randle-Vonleh közül valaki szerintem odacsúszik hozzánk, szerintem Randle-ben megvan a lehetőség, hogy kiváló játékos váljon belőle. Oké ha nem, akkor buktunk egy értékes cetlit, de ezt berizikóznám. Jövő nyáron amúgy Rondo helyzetet is tisztázni kell, csak akkor cserélném el most ha Exumot draftoljuk és olyan helyzet van mint mondjuk amit a Philly kapott Holidayért. Idén remélhetőleg teljes szezont együtt tud dolgozni Stevens edzővel, meglátjuk mi van a hármas dobásával, tempóival és eldönteni mi legyen vele, mennyit akar hova tovább. Helyünk lesz bőven a sapka alatt megint draftolhatunk 6-14 között a többi cetli is megmarad, s akkor lehet rámenni akár egy nagy bummra. Szóval Danny ne kezdj el kapkodni, mert nem szabad elrontani a lehetőségeinket kijátszva a játékos és draftértékeinket.
Amúgy Bradleyvel kapcsolatban kicsit kezdek bizakodni, szerintem a szezonvégi sérülései miatt nem fognak neki többet ajánlani, mint évi 6-7 millió, amit viszont tartani fogunk, hiszem alapból 4 év 24 milliót ajánlottunk neki.