Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Deetooka9 írta:
Valaki nem megy borsodbol veletlenul?![]()
És mehivni sem kell a "pöstieknek" a távolról érkező szomjas vándorokat.Viszont ez már részletkérdés, sokkal költséghatékonyabbak leszünk, ha többen megyünk.
Mellesleg nem kell menetrendet nézegetni, bármikor lehet jönni-menni.
Hú, pedig közel volt.Alcantara írta:Megnyugodhatsz, nem te leszel a legfiatalabb! 5 éves.S.Agüero írta:Amelyiket hozod, vagy több is jön?
Megnyugodhatsz, nem te leszel a legfiatalabb! 5 éves.S.Agüero írta:Amelyiket hozod, vagy több is jön?
Melyik?S.Agüero írta:Alcantara!
Hány éves a fiad? Ő is jön a talira?Barca-szimpatizáns?
shutterisland írta:te is újkígyósi vagy, alcantara ?![]()
![]()
![]()
viccet félretéve, ha tényleg úgy néz majd ki, hogy megy a tali, akkor ezt megdumáljuk.![]()
Szó sincs róla, csak érdekel.Petr írta:S.Agüero írta:Alcantara!
Hány éves a fiad? Ő is jön a talira?Barca-szimpatizáns?
Valaki nem akar a legfiatalabb lenni..
Úh, még az is lehet, hogy a legnagyobb cimbik vagytok, csak egyikőtök sem veri nagy dobra a fórumozástÚgy látom az autóm hamar megtelt!
Mivel én az egyik fiam is viszem, így ti vagytok ketten (esetleg pluszban a haverod)bőven elég.
Mellesleg nem kell sokat várnod az esetleges indulásnál, egy városban lakunk!
Úgy látom az autóm hamar megtelt!shutterisland írta:szerintem mi ketten, de ha takit rá tudom beszélni, akkor három, de sok minden függ az útvonaltól, akár útba is eshet valaki, hogy tovább oszoljon a költség.![]()
már csak az a kérdés, hogy alcantara hova valósi, és megvalósítható e az, hogy vele megyünk, így elosztva a pénzecskét olcsóbban kihozzuk.
Én is támogatomAlcantara írta:Remek ötlet! Támogatom.shutterisland írta:nem tudom hogy hova valósi vagy, de ezt akár megbeszélhetnénk, 2-3 ember jönne innen békés megyéből, és lehet, hogy mindenki jobban járna.[/color]
Remek ötlet! Támogatom.shutterisland írta:nem tudom hogy hova valósi vagy, de ezt akár megbeszélhetnénk, 2-3 ember jönne innen békés megyéből, és lehet, hogy mindenki jobban járna.[/color]
nem tudom, hogy hova valósi vagy, de ezt akár megbeszélhetnénk, 2-3 ember jönne innen békés megyéből, és lehet, hogy mindenki jobban járna.Alcantara írta:Amennyiben megígéred, hogy szépen tudsz viselkedni az autómban, van rá lehetőség, hogy csökkentsed az utazási költségeidet!shutterisland írta: azért a pöstiek lehetnének olyan jó fejek, hogy ha már nekik nincs útiköltség (úristen, nekem lesz vagy 8k oda-vissza csak a vonat) akkor pár sörre megvendégelnek minket, vidéki arcokat.[/color]
Ezért jó vecsésinek lenni, Pest közel van, mégis vidékinek számítok, szóval nekem is jöhetnek majd azok az ingyen sörök!shutterisland írta:
azért a pöstiek lehetnének olyan jó fejek, hogy ha már nekik nincs útiköltség (úristen, nekem lesz vagy 8k oda-vissza csak a vonat) akkor pár sörre megvendégelnek minket, vidéki arcokat.![]()
+1!ozsimiki írta: Azt sajnálom,h régebbi,alap arcok továbbra sincsenek szinte a listán. de az új "mag"nak is el kell kezdenie folytatni ezt a hagyományt,mert lehet,h trendibbek a neten,mint az "öregek",de h fele annyi összetartás meg szorgalom van bennük ilyen téren az eddig eléggé megalapozott sajna...