Kroos sem képes egy olyan csapatot mozgatni/irányítani ahol nincs normális mozgás elől - lásd Real elleni meccsük most idén. Tökmindegy mekkora klasszis van a középpályán, ha a csatárok képtelenek üresbe mozogni, és helyzetbe hozni magukat, akkor ne várjunk csodát. Kroos meg tényleg ügyes gyerek, de nem jobb Cescnél, sőt.. Azok amiket felsoroltál mind igazak Fabregasra is - legalábbis az Arsenalban igazak voltak rá.baas11 írta:
Pedig Kroos kiváló lenne(ha már sikerült Thiago eladni).....pont az tudja ami hiányzik a csapatból a középpályánkról, direkt támadás építés, átlövések jobbal -ballal, "dinamikus" védekezés és emellett az egy érintős játék ("köszönhetően" Pepnek) is fekszik neki ! Pont amilyennek Fabregasnak kéne lennie.....!!!
A Xavi Iniesta Fabregas 3assal kicsit úgy vagyok mint Frank utolsó évében a Xavi Iniesta Deco triónál.......tudjuk mi volt a jó meg oldás !!!
Ha a 6 !!! évvel ezelőtti kpályán nem változtatunk , jöhet ide az atyaúristen is védőnek vagy csatárnak ...valszeg nem leszünk rosszak de a legjobbak sem !!
Tudom ez nem fifa meg 3 percet mindenkiről össze lehet ollózni, de szerintem sokat mondó...
https://www.youtube.com/watch?v=_aJaoxd0ABc
Ha meg a Pep féle tisztogatást hozod fel, akkor most aszerint Xavinak kéne távozni, és Cescnek pedig megkapni a karmesteri pálcát tőle - nem tudom erre céloztál-e, de mivel Kroost itt látnád szívesen, gondolom nem..

A videó meg valóban jó, látszik, hogy van a gyerekbe potenciál, de akkor én is mutatnék egyet:
https://www.youtube.com/watch?v=bnHsH3izZhI szerk.: Közbe videót cseréltem, mert ez mégjobb.
Nem tudom amúgy, hogy szerintetek Kroos és bárki más irányítójelölt mivel mutatott volna idén jobb játékot hamis9-es pozícióban, meg úgy, hogy Xavi mögött van a rangsorban. Csak mert Cesc még így is összességében a legjobb középpályásunk volt. Ha meg idén megújulunk, és végre az öreg Maestro hátrébb szorul, akkor logikusabb lenne megadni annak az embernek az esélyt, akit azért hoztunk ide, hogy átvegye a helyét.. Bízok benne, hogy LE is így látja.

De abban egyetértünk, hogy ha Thiago nem ment volna el, most nem lenne középpályás kérdés.
Lehet az én emlékezetem csal, de azért nem egy Oleguer szint a srác.. Túlzásokba se kell esni. Nálunk - ha jól rémlik - amikor kapott volna egyre több lehetőséget benyelt egy brutális sérülést, aztán onnantól kikerült a képből. Nem egy klasszis ez tény, de én speciel úgy emlékszem, hogy nem is akkora kutyaütő.kristop írta:csak jobbakat tudnánk igazolni nálapalesz77 írta:A Fontás ügy is érdekes. 4. számú védőnek sokkal jobbat úgyse tudnánk igazolni, ennyi pénzért meg megérné.