igen az tényleg 3-4-3 volt, alvessel a kp-n!kristop írta:ez az egyetlen felállás, ami életképes lehetne nálunk a 433 mellett, nem a 442, meg a 4231. ehhez viszont kellene még minimum két védő + az, hogy mascherano ne menjen, vagy masch mehet, de akkor háromvisca el barca írta:3-5-2-t kellene megpróbálni, anno talán pep is nézegette azt a verziót. kp két szélén alba/alves, nem kellene annyit foglalkozniuk a védekezéssel. a kp 3 másik embere lenne ini, busi, cesc, előre meg messi, neymar. szélsőkkel való bohockodást meg elfelejteni.
(pep szerintem a 343t nézegette, és azt is teljesen unortodox módon. a három védő valami ilyesmi volt, hogy abidal, piqué, alves, aztán a busquets, xavi, cesc, iniesta és utána jött a három támadó. szóval ő inkább még támadóbbá akarta tenni a csapatot, nem stabilabbá)
visszatérve a 352 re, kellene két védő, masch marad, így lennének 5-en a 3 posztra ami bőven elég. az újságok új szerelme cuadrado játszhatna a kp jobb oldalán, balt megoldaná alba/adriano. középső 3 posztra megvannak az emberek, meg a 2 csatárra is.
3 új igazolással le lehetne zavarni az egészet, a tilitoli ugyanúgy megmaradhatna, sőt felezőtől felfele lényegében egy emberrel több lenne. kérdés h a két 50 kilós centerünk mire menne a darálóban. ne felejtsük el, most messit minimum 2-en fargják, mert a két belső védőnek lényegében csak rá kell figyelni. ha ketten lennének középen sokkal könnyebb dolga lenne mindkettőnek.
igazából nem értem h miért nem játsszák más csapatok sem, pedig az egyik legjobb formáció. sztem sokkal életképesebb, mint a most divatos 4231. ha jol tudom topcsapatok közül egyedül a púposéknál használatos formáció.