2014.05.21. 15:00:38
az tök elképzelhetetlen, hogy a sportigazgató (zubi), aki tárgyalt az edzővel talán tudja mit akar az edző, mivel megbeszélték, elkezdték tervezni a következő szezont? nekem nem.
egyébként meg ennek a touré körüli dolognak megörültem, aztán visszazökkentem a valóságba. mert persze jó lenne ismét köztünk látni, de nem csak úgy kell nézni a játékosokat, hogy ő jó, kell, ő is jó, kell, hanem a szerepüket a csapatba is látni kéne. márpedig touré azért ment el, mert játszani akart, MINDIG, és most azért menne el a cityből, mert nem figyelnek rá, nem tartják elég fontosnak.
nálunk jól érezné magát, de játszana minden meccsen? busquets pozíciójában tuti nem, ha az a cél, akkor hagyjuk, ahhoz túl drága lenne és túl sokat keres. előrébb, xavi helyén, oda szánják? abba benne vagyok. eddig iniesta, xavi, fabregas osztozott két pozíción, most iniesta, fabregas, touré lenne ez a hármas, ahol touré hátrébb is betud szállni ha szükség van rá. csak akkor mi lesz xavival? négyüknek már nagyon kevés lenne a két pozíció, főleg, hogy rafinha is ott fog toporogni mögöttük játékra éhesen. xavi meg ugyan már nem az igazi, de még elég sok jó meccs benne van, és amúgy se akarunk (és szabad) szerintem egy ilyen legendától csak így megválni.
eto'onak már nem is örülnék, szép volt, jó volt, de ilyen viselkedésű játékost felejtsünk el akkor, amikor épp valamennyire újraépíteni akarjuk a csapatot.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago