b+, kezd már baromira elegem lenni Zubiból. Nem edzőnek kéne eldöntenie, hogy kell -e vagy sem? Nehogy ez a fogalmatlan gyökér építse fel a csapatot. Edzőnek kéne. Ha LE azt mondja, hogy kell középcsatár, akkor KELL.palesz77 írta:Zubi szerint nem kell nekünk középcsatár.
Barca Igazolások
- Deus
- Boixos Nois

A dolog teljesen egyértelmű: Samuel Eto'opalesz77 írta:Én se kezdőbe szeretnék igazából - egyelőre -, annyi pénzünk nincs, hogy kezdő csatárt igazoljunk jelenleg, ahogy te is írtad. De szerintem Llorentet is ilyen Larsson szerepűnek gondolta LE - már ha tényleg gondolta, és nem csak az újságírók szerint -, 30 éves, nem is egy nagy sztár.. Gondolom megelégedne a kiegészítő szerepkörrel. De ez alapján nekem az jön le, hogy ha igazolunk is valakit előre, az nem kifejezetten 9-es lesz, hanem valami "all in" játékos.visca el barca írta:
sztem sem kell középcsatár, illetve de. egy henke féle öreg róka, akit betehetünk a 80. percben ha ég a ház és ívelgethetünk rá.
ha klasszikus középcsatáros játékot szeretnénk, ahhoz kellene legalább két játékos. az egyik egy klasszis (tökmind1 ki, de lenne kb 50-60 millio euro), meg egy kellene neki egy épkézláb alternatíva (llorente erre kb jo lenne). ha nem kellene védőket venni talán meg lehetne próbálni, de mivel bekkekre uis elmegy a pénz nagy része tök fölösleges az egész.
De közbe itt az újabb hír, amiben meg arról írnak, hogy Alexis-Llorente csere lesz. Már csak röhögni tudok ezen, asszem ez az a pont, ahonnét nem fogok már semmi hírt komolyan venni..
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Én se kezdőbe szeretnék igazából - egyelőre -, annyi pénzünk nincs, hogy kezdő csatárt igazoljunk jelenleg, ahogy te is írtad. De szerintem Llorentet is ilyen Larsson szerepűnek gondolta LE - már ha tényleg gondolta, és nem csak az újságírók szerint -, 30 éves, nem is egy nagy sztár.. Gondolom megelégedne a kiegészítő szerepkörrel. De ez alapján nekem az jön le, hogy ha igazolunk is valakit előre, az nem kifejezetten 9-es lesz, hanem valami "all in" játékos.visca el barca írta:
sztem sem kell középcsatár, illetve de. egy henke féle öreg róka, akit betehetünk a 80. percben ha ég a ház és ívelgethetünk rá.
ha klasszikus középcsatáros játékot szeretnénk, ahhoz kellene legalább két játékos. az egyik egy klasszis (tökmind1 ki, de lenne kb 50-60 millio euro), meg egy kellene neki egy épkézláb alternatíva (llorente erre kb jo lenne). ha nem kellene védőket venni talán meg lehetne próbálni, de mivel bekkekre uis elmegy a pénz nagy része tök fölösleges az egész.
De közbe itt az újabb hír, amiben meg arról írnak, hogy Alexis-Llorente csere lesz. Már csak röhögni tudok ezen, asszem ez az a pont, ahonnét nem fogok már semmi hírt komolyan venni..

- visca el barca
- Presidente del Barça
sztem sem kell középcsatár, illetve de. egy henke féle öreg róka, akit betehetünk a 80. percben ha ég a ház és ívelgethetünk rá.palesz77 írta:Zubi szerint nem kell nekünk középcsatár. Még jó, hogy az eddigiek alapján LE szerint meg kéne..De nézzük a jó oldalát, így nem jön Llorente.
![]()
Remélem amúgy csak valami napi pletyka ez is, de ami Zubiékkal kapcsolatos és hülyeség - Cuadrado, Cesc el-Xavi marad, stb -, azt sajnos hajlamos vagyok elhinni, mert kinézem belőlük..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ha mar a fele jon is boldog leszek.visca el barca írta:ennek én is. ez így eddig kb 150 millio euro. azért mg a biztonság kedvéért hozzácsapnék egy vidal+pogba+reus+hummels pakkotkadarzsolt85 írta:Ter stegen,Willy Caballero,Aymeric laporte,David Luiz,Yaya toure,Mandzukic,Cuadrado. ez nekem igy beleferne![]()
ti tényleg elhiszitek h ennyi játékost fogunk igazolni?

Cuadradot meg mindig nem ertem miert akarja mindenki itt latni.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Zubi szerint nem kell nekünk középcsatár. Még jó, hogy az eddigiek alapján LE szerint meg kéne..
De nézzük a jó oldalát, így nem jön Llorente.
Remélem amúgy csak valami napi pletyka ez is, de ami Zubiékkal kapcsolatos és hülyeség - Cuadrado, Cesc el-Xavi marad, stb -, azt sajnos hajlamos vagyok elhinni, mert kinézem belőlük..

- visca el barca
- Presidente del Barça
ennek én is. ez így eddig kb 150 millio euro. azért mg a biztonság kedvéért hozzácsapnék egy vidal+pogba+reus+hummels pakkotkadarzsolt85 írta:Ter stegen,Willy Caballero,Aymeric laporte,David Luiz,Yaya toure,Mandzukic,Cuadrado. ez nekem igy beleferne

ti tényleg elhiszitek h ennyi játékost fogunk igazolni?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

előre én csak Lukakunak örülnék, ha vesznek csatárt. Llorrentéből egyik héten sikerült elkapnom juve meccsen egy bő tízpercet, de veszettül fogalmatlannak tűnt a játéka.
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
"To convince board members, sports director Zubizarreta showed them a 25-minute video of Ter Stegen during Monday's board meeting. [esport3]"
Ezek után ne mondja senki, hogy nem elég megnézni egy hosszabb youtube videót akárkiről is
Nem tudom, de nekem ez nagyon furcsa, ahogy Zubi pörög most. Mint ahogy most is ő mondta, hogy nem kell középcsatár. Nem értem, akkor miért kellett LE? Olcsóbb, gyorsabb, és egyszerűbb lett volna Zubit leültetni a padra, ha úgyis az ő kénye kedve szerint mennek itt a dolgok.
Toure (Man City): "I've talked before about retiring at Barça, but we don't know. Football moves fast, you never know about tomorrow" [bein]
Seluk (agent Yaya Toure): "Yaya would accept less money to join Barça. He knows the club, he knows everyone at the club loves him." [rac1]
Ezek után ne mondja senki, hogy nem elég megnézni egy hosszabb youtube videót akárkiről is

Nem tudom, de nekem ez nagyon furcsa, ahogy Zubi pörög most. Mint ahogy most is ő mondta, hogy nem kell középcsatár. Nem értem, akkor miért kellett LE? Olcsóbb, gyorsabb, és egyszerűbb lett volna Zubit leültetni a padra, ha úgyis az ő kénye kedve szerint mennek itt a dolgok.
Toure (Man City): "I've talked before about retiring at Barça, but we don't know. Football moves fast, you never know about tomorrow" [bein]
Seluk (agent Yaya Toure): "Yaya would accept less money to join Barça. He knows the club, he knows everyone at the club loves him." [rac1]
-
- Jugador d'estrella
vajon a jövő évi mez bemutató fotón véletlen, hogy azok vannak akik? Nekem elég logikusnak tűnik, hogy köréjük építenék a csapatot ( azaz ők a biztos maradók)
gerebje írta:Javier Mascherano (29) has offers from several clubs, but both Barcelona and the player want him to continue at the club next season. [md]
miért. Istenem. Miért????
-
- Jugador del Barça
Ter stegen,Willy Caballero,Aymeric laporte,David Luiz,Yaya toure,Mandzukic,Cuadrado. ez nekem igy beleferne .Amugy -http://barcanoticias.blog.hu/2014/05/21 ... pcsolatban
Barca Barca Baaarca
Javier Mascherano (29) has offers from several clubs, but both Barcelona and the player want him to continue at the club next season. [md]
Mr. Cesc írta: Szerződése nyár végén lejár és keserű szájízzel fog távozni, miután az angol klubban fel sem köszöntötték 31. születésnapja alkalmából, ahogy menedzsere, Dimitri Seluk elmondta. Ügynöke bejelentését Toure a twitter oldalán megerősítette és távozását hivatalosan is bejelenti a brazíliai világbajnokságot követően. [foci-live]
http://www.transfermarkt.co.uk/yaya-tou ... eler/13091" target="_blank
Ennyi a hír valóságtartalma!

-
- Jugador d'estrella
Ezzel szemben beválogatták az év legjobb csapatába a spanyol bajnokság játékosai közül. DL viszont kijátszotta magát Murinnyó csapatából, aki azért egy átigazolás során még kieszelhet trükköt a Barca ellen, mert az a pénznél is fontosabb neki.Leon írta:Azt,hogy 36 millióba kerül 19 évesen!Ugyanannyiba mint David Luiz lenne!messideco írta:
Lassan rá kellene térni a védőkérdésre is. Ez a Laporte gyerek mit tud?
- Leon
- Director del Fútbol
Azt,hogy 36 millióba kerül 19 évesen!Ugyanannyiba mint David Luiz lenne!messideco írta:
Lassan rá kellene térni a védőkérdésre is. Ez a Laporte gyerek mit tud?

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- Capon
- Llegenda del Barça
Ohh micsoda felkészültség 
Azért az a 65 lövésből 40 kaput eltalált nagyon nem rossz arány.
Viszont Tevez 119 lövése és az ő 65 lövése közötti különbségből arra következtetek, hogy inkább csereként lépet pályára?

Azért az a 65 lövésből 40 kaput eltalált nagyon nem rossz arány.
Viszont Tevez 119 lövése és az ő 65 lövése közötti különbségből arra következtetek, hogy inkább csereként lépet pályára?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- salas9
- Entrenador del Barça
Nevekkel nem nagyon dobálóznék, így is sok van belőlük. A lényeg, hogy megbízható és jó védő(ke)t igazoljunk. A középpálya szerintem rendben van, Fabregasnak meg kell adni az esélyt. Rafinhanak és Deulofeunak is örülök, hogy visszatér. Ha Song megy akkor kell valaki Sergio mögé. Én Pedrot valamit Tellot eladnám, helyettük egy játékost hoznék.
Llorente: 44 mérkőzés 18 gól (65 lövésből 40 kaput talált)
C.Tevez: 47 mérkőzés 21 gól (119 lövésből 67 kaput talált)
Llorente a 18 góljából 8-at fejjel szerzett!
Második lett a házi góllövő listán Tevez mögött. A bajnokságban pedig 7. lett. Egy kis statisztika:Capon írta:Nem is tudom, mivel abszolút nem néztem olasz focit, játékban volt ő egyáltalán a Juvéban? Mert túl sokat nem hallottam meg olvastam róla.
Llorente: 44 mérkőzés 18 gól (65 lövésből 40 kaput talált)
C.Tevez: 47 mérkőzés 21 gól (119 lövésből 67 kaput talált)
Llorente a 18 góljából 8-at fejjel szerzett!

https://www.youtube.com/watch?v=YlsJIymDVxo#t=160" target="_blank
de igen ,biztos senki nem köszöntötte fel...
aztán lehet végigaludta ezt és nem kelt fel és nem vette észre
de igen ,biztos senki nem köszöntötte fel...
aztán lehet végigaludta ezt és nem kelt fel és nem vette észre

madridista
- Capon
- Llegenda del Barça
Én a Llorentés híreknek, vagy inkább mondjuk pletykáknak, nem igazán örülök.
Ahogy megláttam a nevét, egyből Ezquerro ugrott be, abba se volt sok köszönet.
Nem is tudom, mivel abszolút nem néztem olasz focit, játékban volt ő egyáltalán a Juvéban? Mert túl sokat nem hallottam meg olvastam róla.
Meg nekem kicsit statikus játékos, legalább is ilyen emlékeim vannak róla.
Ahogy megláttam a nevét, egyből Ezquerro ugrott be, abba se volt sok köszönet.
Nem is tudom, mivel abszolút nem néztem olasz focit, játékban volt ő egyáltalán a Juvéban? Mert túl sokat nem hallottam meg olvastam róla.
Meg nekem kicsit statikus játékos, legalább is ilyen emlékeim vannak róla.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Ja, ez nekem is szemet szúrt, de ezen kivül a további tartalmában a cikknek szerintem lehet valami, mert nem az első oldal ami lehozta kb ugyanezt. Majd meglátjuk, szerintem mindenki szívesen látná újra itt.Touré 2013-ban aláírt egy 4 éves szerződést - ha jól tudom - , szóval ez erősen kacsa szagú hír. Meg nem tudom mi ez a Foci-live, de nem a legmegbízhatóbb oldalnak tűnik.
Ha facebook-on nem teszi elérhetővé a születési idejét, akkor ne csodálkozzon, hogy senki sem köszönti fel...Mr. Cesc írta:Az elefántcsontparti játékos, 20 góljával, nagyban hozzájárult a City idei győzelméhez. Szerződése nyár végén lejár és keserű szájízzel fog távozni, miután az angol klubban fel sem köszöntötték 31. születésnapja alkalmából, ahogy menedzsere, Dimitri Seluk elmondta. Ügynöke bejelentését Toure a twitter oldalán megerősítette és távozását hivatalosan is bejelenti a brazíliai világbajnokságot követően.
Tourét szóba hozták a Chelsea együttesével, azonban a középpályás kijelentette, nem szeretne tovább angol csapatban játszani, vissza akar térni korábbi klubjához, Barcelonába.
A középpályásnak háza van a katalán városban és számos régi csapattársával, barátjával is tartja a kapcsolatot. [foci-live]

- sjay
- Entrenador del Barça
Touré 2013-ban aláírt egy 4 éves szerződést - ha jól tudom - , szóval ez erősen kacsa szagú hír. Meg nem tudom mi ez a Foci-live, de nem a legmegbízhatóbb oldalnak tűnik.Mr. Cesc írta:Szerződése nyár végén lejár és keserű szájízzel fog távozni, miután az angol klubban fel sem köszöntötték 31. születésnapja alkalmából, ahogy menedzsere, Dimitri Seluk elmondta. Ügynöke bejelentését Toure a twitter oldalán megerősítette és távozását hivatalosan is bejelenti a brazíliai világbajnokságot követően.
[foci-live]
A Touré-s hírnek örülök, bár jelenleg nem sok esélyt látok rá, hogy visszajöjjön. Azért azt senki se felejtse el, hogy a játékosok szabad emberek, ha valaki menni akar valahonnan és nem lehet meggyőzni, akkor mindenkinek jobb, ha elmegy, mert nem szolgákról van szó, így nem lesz köteles hajtani, edzeni. Szóval, ha Yaya tényleg lépni akar és ide első sorban, akkor csak rajtunk múlik.
Többi.
Cuadrado-t (vagy kit) én nem akarom itt látni, mert olyan félmegoldás, mint Mascherano középen. Jó nem sülne ki belőle, ahogy Mathieu-ből sem, mint középhátvéd. Őt legfeljebb Adriano távozása esetén Alba mögé tudom elképzelni.
Azt is bődületes marhaságnak tartom, hogy kelljen egy harmadik számú kapus a keretbe. Főleg Masip. Ha annyira jó, akkor versenyezzen Ter Stegennel, mint 2. számú kapus, ha pedig nem, akkor pedig védjen még a B-ben vagy igazoljon el. Kicsi az esélye annak, hogy mindkét kapusunk lesérüljön, de ha ez megtörténik, akkor jobb lenne, ha egy formában lévő, B-ben folyamatosan védő kapus kerülne a kezdőbe, mint egy 0 perces padmelegítő.
Többi.
Cuadrado-t (vagy kit) én nem akarom itt látni, mert olyan félmegoldás, mint Mascherano középen. Jó nem sülne ki belőle, ahogy Mathieu-ből sem, mint középhátvéd. Őt legfeljebb Adriano távozása esetén Alba mögé tudom elképzelni.
Azt is bődületes marhaságnak tartom, hogy kelljen egy harmadik számú kapus a keretbe. Főleg Masip. Ha annyira jó, akkor versenyezzen Ter Stegennel, mint 2. számú kapus, ha pedig nem, akkor pedig védjen még a B-ben vagy igazoljon el. Kicsi az esélye annak, hogy mindkét kapusunk lesérüljön, de ha ez megtörténik, akkor jobb lenne, ha egy formában lévő, B-ben folyamatosan védő kapus kerülne a kezdőbe, mint egy 0 perces padmelegítő.