Én nem bánkódok a hatodik hely miatt, persze örültem volna ha bejutunk az első ötbe, de ha így alakult ebből kell főzni. Bőven lehetnek opcióink, szerintem Randle lecsúszhat hozzánk, de úgyis lesznek érdekes húzások. Pl szerintem Emibiidet akár Noel sorsára is juthat, ugye sérült most és emiatt sokszor félnek a GM-ek. Wiggins-Parker elfog kelni első háromban, de Embiid-Exum-Smart-Vonleh-Randle-Gordon össze-vissza kimehet. Ha Exum/Smart közül húzunk, akkor Rondot érdemes lenne elcserélni ha viszont Randle-t húzzuk, akkor viszont a Randle-Sully kettős nekem kifejezetten tetszetős. Sully amúgy is jobban mozog centerben, még ha magasságra nem is egy klasszikus center. Viszont testes és ehhez hozzájön, hogy mozgékony, pozícióban remek, valamint kitűnő pattanózó.
Drafton kétféleképpen lehet gondolkozni vagy posztra húzol, vagy "potenciált" húzol. Ebből a szempontból is érdekes lehet az Exum/Smart kettős, mert pl a Magicnek nagyon jól jönne az egyik, viszont a Utah nem hiszem, hogy irányítót húzna. Randle jó választásnak érzem, szerintem ő lesz ebből.

De innentől szerintem minden pletykában benne leszünk, akár Rondo miatt akár a draftjog miatt. Utóbbi években jókat húztunk és nem szabad elfelejteni van egy 1/17 jogunk is. Szóval én nagyon bizakodok, mint írtam 2-3 éven belül PO nem elérhetetlen szerintem, de az újjáépülés ütemétől függ, nyilván ebben benne van az hogy Love-ot elhozzuk és akkor lecsökken a rebuild ideje és 1-2 év és PO. Viszont Lovenak én speciel annyira nem örülnék, de ez szubjektív.
Szóval opciónk van bőven, ez az 1/6 nekem bizakodásra ad okot. Jó lesz ez keine panik.

Julius Randle gyere haza.

Amúgy Ainge állítólag úgyis cserélne Love-.ért hogy nem köti ki, hogy hosszabbítson nálunk. Danny szeret kockáztatni én bízom benne, akkor lenne nagy pofára esés, ha mondjuk Sully-Green-6th pick for Love és 1 év múlva meg lelép.

Én amúgy Monroet sokkal inkább erőltetném, mint Love-ot. Dolgos jó munkabírású gyerek, csendes szorgalmas, rohadtul illene hozzánk. Összegezve én húznám Randlet (szerintem elérhető lenne hatodikként) de érzésem szerint Ainge cserélni fogja a cetlinket Love-ért, amit én sajnálnék de ez lesz.