Deus írta:Afrikában kéne keresni fiatal tehetséges colos gepárd lábú feka gyereket a védelembe, oszt meg lenne oldva a probléma. Igaz rutinhiány, de na...
Csatárposztba tökéletes lenne Adama. Messi vissza kerülne szélre. Messi - Adama - Neymar támadótrióval állnék fel.
Ott van Bagnack. Afrikai (Kamerun), fiatal, aránylag magas, jó testalkatú, feka, védő. De 18 évesen ne akarjunk már rá építeni. Majd másfél-2 év múlva.
Ha Adama-t akarod csatárposztba, akkor miért akarod Messit kirakni jobbosra. Ha láttad játszani tudhatnád, hogy pont jobbszélső (bár a baloson se elveszett). De először a B csapatban legyen kezdő és bizonyítson a másodosztályban és ne a Juvenilből akarjunk egyből a nagycsapatba hozni játékosokat.
Lehet, hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de sokan azt képzelik, hogy fel lehet tölteni itt 18-19 éves játékosokkal a csapatot. Na, így kallódnak el a tehetséges fiatalok. Nem mindenki Messi. Adama is akkora sztár lett itt, mert becserélték két meccsre, de kíváncsi vagyok hányan látták itt 3 mérkőzésnél többet játszani és nem Youtube videokra gondolok.
Szezon közben is ment itt a "Dongou-zás" pedig februárig enyhén fogalmazva sem hozott jó szezont.
Nem akarok megmondóembert játszani, akik nyomon követik a "kicsik" meccseit megerősíthetnek vagy megcáfolhatnak.
Michaabee-nek sok mindenben osztom a véleményét, de ebben az esetben egy kicsit vitatkoznék is vele. Most egy klasszis, kiforrott védőt akarunk igazolni, ilyeneknek pedig 25-26 éves korukra "van neve", bizonyítottak. Benatia esetében annyira nem tudok vitatkozni, de aki 27 éves korára egy Romaban sem igazán kiemelkedő (nem lenézve) az nem valószínű, hogy megoldaná a Barca igen kényes problémáját. (lehet, hogy csak én vagyok tájékozatlan, akkor mea culpa)És sajnos most számít a név és amit eddig elért és letett az asztalra.
Mondjuk ez a Laporte-ügy is érdekes. A Barca-Bilbao meccs előtt nem tudom hányan követelték volna ide, akár 36 millióért is. Le lett volna ugatva az illető az biztos.