Na, akkor hogy konkrét lépéséket is tegyünk a találkozó megvalósulása érdekében, kedvenc Mátyásunk kérésére elkezdek kicsit szervezkedni. Daffy ötlete szerintem mindenképpen megfontolásra érdemes, úgyhogy szerintem meg is próbálhatjuk ennek figyelembevételével megszervezni a találkozót. A vébé meccseinek fényében két időpontot javasolnék:
1. 2014. június 13. (18:00 - Mexikó-Kamerun, illetve 21:00 -
Spanyolország-Hollandia)
2. 2014. július 12. (22:00 - bronzmérkőzés)
A program a korábbiakhoz hasonlóan nagyjából a következő lenne: dél körül valamikor összegyűlünk (a fővárosban, "természetesen"), lehetőleg egy kocsmában, hogy mindenkinek meglegyen a welcome drink, a délután focival, illetve valamilyen jellegű kajálással/plázázással (Matyi ötlete volt

) telne, ezután pedig áttennénk a törzshelyünket egy előre lefoglalt kocsma-jellegű helyre, ahol lehetőség szerint csocsó és/vagy pingpong és/vagy biliárd lenne a program, az elmaradhatatlan ivászat, beszélgetés és meccsnézés mellett.
Ami a focipályát és az esti móka helyszínét illeti, sajnos nincs sok tippem, úgyhogy ez ügyben szívesen fogadok bármilyen jellegű segítséget, tanácsot. Ha összegyűlünk elegen, és helyszínt is tud javasolni valaki, akkor a pálya- és az asztalfoglalást én vállalom.
Remélem, az elmúlt egy-két alkalommal történt sikertelen szervezés, illetve a találkozó meghiúsulása nem tántorít el senkit sem, és elegendő számú jelentkezővel idén végre sikerül összehoznunk valamit.
Úgyhogy akkor kezdjünk is el feliratkozni az alábbi listákra. Annyit szeretnék kérni, hogy mindenki, aki felírja magát, zárójelben írja oda a neve mögé, hogy hogyan viszonyul a focihoz, valamit az ivászathoz (tehát részt venne-e benne vagy sem

).
Kód: Egész kijelölése
a) JÖNNÉK TALÁLKOZÓRA JÚNIUS 13-ÁN
1. GT (foci is, ivászat is)
b) JÖNNÉK TALÁLKOZÓRA JÚLIUS 12-ÉN
1. GT (foci is, ivászat is)
c) SZÍVESEN RÉSZT VENNÉK A TALÁLKOZÓN, DE EGYIK IDŐPONT SEM FELEL MEG
Ha sokaknak nem jó egyik megadott időpont sem, akkor lehet, hogy bejön majd egy harmadik is, de reméljük, erre a lépésre nem lesz szükség.
Na, hajrá!
Off: az avámat nyugodtan lehet szidni.