USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.05.22. 00:26:11

Szerintem meg pont ha nyer James idén is, akkor elmegy. Triplázott "dinasztiát" írt, visszamegy a Cavshez. Én Parkert vagy Embiidet is hamarabb húznám mint Wigginst de ez szintén szubjektív. Amúgy a Bucksnak nem is nagyon kell hármas, ők is simán húzhatnak egy Smart/Exum közül, lesznek itt érdekességek ne aggódjon senki emiatt. Ahogy mindig most is sok mindent átírhat 1-1 korai meglepetés pick. Cavs helyében én Embiidet vinném, kíváncsi vagyok mennyire félnek a hátától. (Mert viccesen Oden 2-nek hívják páran)
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2014.05.22. 00:24:27

daffy írta:
Messithebest írta: hát ha a Cavs idén nem Wigginst húzza akkor tényleg a világ idiótája.
Szerintem Embiid lesz az emberük és így James számára megmarad a hármas poszt. Legalábbis én ezt tenném. Ha nem jönne James,akkor sem biztos,hogy Embiid rosszabb pick lenne,mint Wiggins.
1. Cavs - Embiid
2. Bucks - Wiggins
3. 76ers - Parker
4. Orlando - Randle
5. Utah - ?
Nem tudom ez mennyire reális,de ez alapján a Bostonnak is maradna egy Vonleh,Exum,Smart trióból 2 mint lehetőség
Azért James döntése nagyban függhet attól hogy a Heat idén behúzza-e a bajnokságot. Szerintem ha nyerünk akkor maradni fog, a Cavsnak ezt mérlegelnie kell, de szerintem Wigginst fogják húzni.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.05.22. 00:16:19

Én nem bánkódok a hatodik hely miatt, persze örültem volna ha bejutunk az első ötbe, de ha így alakult ebből kell főzni. Bőven lehetnek opcióink, szerintem Randle lecsúszhat hozzánk, de úgyis lesznek érdekes húzások. Pl szerintem Emibiidet akár Noel sorsára is juthat, ugye sérült most és emiatt sokszor félnek a GM-ek. Wiggins-Parker elfog kelni első háromban, de Embiid-Exum-Smart-Vonleh-Randle-Gordon össze-vissza kimehet. Ha Exum/Smart közül húzunk, akkor Rondot érdemes lenne elcserélni ha viszont Randle-t húzzuk, akkor viszont a Randle-Sully kettős nekem kifejezetten tetszetős. Sully amúgy is jobban mozog centerben, még ha magasságra nem is egy klasszikus center. Viszont testes és ehhez hozzájön, hogy mozgékony, pozícióban remek, valamint kitűnő pattanózó.
Drafton kétféleképpen lehet gondolkozni vagy posztra húzol, vagy "potenciált" húzol. Ebből a szempontból is érdekes lehet az Exum/Smart kettős, mert pl a Magicnek nagyon jól jönne az egyik, viszont a Utah nem hiszem, hogy irányítót húzna. Randle jó választásnak érzem, szerintem ő lesz ebből. :D De innentől szerintem minden pletykában benne leszünk, akár Rondo miatt akár a draftjog miatt. Utóbbi években jókat húztunk és nem szabad elfelejteni van egy 1/17 jogunk is. Szóval én nagyon bizakodok, mint írtam 2-3 éven belül PO nem elérhetetlen szerintem, de az újjáépülés ütemétől függ, nyilván ebben benne van az hogy Love-ot elhozzuk és akkor lecsökken a rebuild ideje és 1-2 év és PO. Viszont Lovenak én speciel annyira nem örülnék, de ez szubjektív.

Szóval opciónk van bőven, ez az 1/6 nekem bizakodásra ad okot. Jó lesz ez keine panik. :D Julius Randle gyere haza. :D Amúgy Ainge állítólag úgyis cserélne Love-.ért hogy nem köti ki, hogy hosszabbítson nálunk. Danny szeret kockáztatni én bízom benne, akkor lenne nagy pofára esés, ha mondjuk Sully-Green-6th pick for Love és 1 év múlva meg lelép. :mrgreen: Én amúgy Monroet sokkal inkább erőltetném, mint Love-ot. Dolgos jó munkabírású gyerek, csendes szorgalmas, rohadtul illene hozzánk. Összegezve én húznám Randlet (szerintem elérhető lenne hatodikként) de érzésem szerint Ainge cserélni fogja a cetlinket Love-ért, amit én sajnálnék de ez lesz.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.05.21. 19:04:45

Bob_Marley írta:BUNDAAAAAAAAAAAAA :D
Cleveland megint 1/1...Bucks 1/2, Sixers 1/3
2%-nál is kevesebb esélyük volt az első húzásra, erre bumm megint ők választhatnak. :D
A mi 6. helyünket hogy értékeled? Mire lehet ez jó,megérte e tankolni ezért?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
neobarca
Director del Fútbol

2014.05.21. 19:01:06

Cavs nem bundázik? Ekkora mákja senkinek sem lehet... :mrgreen:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2014.05.21. 18:55:12

etooka9 írta:Lejatszottak a Montreal - Rangers meccs 2. merkozoset, ismet new yorki sikerrel. (1-3) Szinte mar majdnem dontoben a Rangers. :twisted: (otthon nem fognak bukni)
Pedig jó lenne, ha buknának. Fura, hogy pont egy kanadai csapat győzelmének örülnék (mondjuk nekik is a 2,5 orosz miatt szorítok). Nyugatról egyiket sem szeretem, de ha a Chicago bejutna s esetleg meg is nyerné, akkor bejönne az év eleji tippem, hogy valszeg címvédés lesz.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
daffy
Madridista

2014.05.21. 18:30:19

Messithebest írta: hát ha a Cavs idén nem Wigginst húzza akkor tényleg a világ idiótája.
Szerintem Embiid lesz az emberük és így James számára megmarad a hármas poszt. Legalábbis én ezt tenném. Ha nem jönne James,akkor sem biztos,hogy Embiid rosszabb pick lenne,mint Wiggins.
1. Cavs - Embiid
2. Bucks - Wiggins
3. 76ers - Parker
4. Orlando - Randle
5. Utah - ?
Nem tudom ez mennyire reális,de ez alapján a Bostonnak is maradna egy Vonleh,Exum,Smart trióból 2 mint lehetőség
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2014.05.21. 19:11:50-kor.
Messithebest
Director del Fútbol

2014.05.21. 14:39:46

Game90 írta:
Messithebest írta:hát ha a Cavs idén nem Wigginst húzza akkor tényleg a világ idiótája.
Azért Wiggins nem olyan betonbiztos 1/1, mint LBJ vagy Irving, simán lehet, hogy Embiid-et vagy Parker-t viszik (az előbbire nagyobb az esély). De ha végül tényleg Wiggins-t választják, akkor egymás után két kanadai játékos lenne az 1/1 :D
Hát Bennettnél mindenképp jobb lenne Wiggins az biztos. Más kérdés hogy mennyire akarják LBJ-t visszahozni, illetve mennyire kivitelezhető ez, mert ha így van akkor viszont Embiid valóban jobb választás lehet.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.05.21. 13:56:49

Most úgy érzem,hogy ezért felesleges volt tankolnia a Celticsnek...egy 4. helyet vártam a lotteryn, hát ehhez képest 6. hely... :roll:
Cavs meg megint elsőre húzhat, pedig hátrébb várták őket. Én azt hittem,hogy nagyjából gyengeségi sorrendbe lesznek helyezve a csapatok,, ehhez képest a Cavs a legerősebb statjával első lett...Nekünk meg 4-5.nek kellett volna lennünk,legrosszabb esetben, ez a 6. semmire nem jó.
Smart-ban én nem érzek annyit, Vonleh és Randle a két esélyes talán, de pont 4-esek, Sullinger személyében ott egész jól álltunk,szerintem...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
PCsabi
aka Game90

2014.05.21. 13:43:46

Messithebest írta:hát ha a Cavs idén nem Wigginst húzza akkor tényleg a világ idiótája.
Azért Wiggins nem olyan betonbiztos 1/1, mint LBJ vagy Irving, simán lehet, hogy Embiid-et vagy Parker-t viszik (az előbbire nagyobb az esély). De ha végül tényleg Wiggins-t választják, akkor egymás után két kanadai játékos lenne az 1/1 :D

Bob, mennyire örülsz ennek a 6. helynek? Embiid, Wiggins, Parker bukó, valószínűleg Exum is, marad Randle/Vonleh/Smart. Green, Bass, Joel Anthony, pick for Love, Budinger? :mrgreen:

Ez hatalmas:
KATT
:mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2014.05.21. 10:04:54

Ha a Lakersnek lett volna egy ilyen múvja, akkor már mindenki lebundázta volna az eget is. :mrgreen:

Amúgy én Wigginsék helyében most már nem biztos, hogy 1/1 szeretnék lenni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Messithebest
Director del Fútbol

2014.05.21. 06:05:53

Game90 írta:Ilyen a világon nincs. Back 2 back 1/1...

Irving - Waiters - Bennett - TT - Embiid. Mindegyikük Top4-es pick.
hát ha a Cavs idén nem Wigginst húzza akkor tényleg a világ idiótája.
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.05.21. 02:56:36

Ilyen a világon nincs. Back 2 back 1/1...

Irving - Waiters - Bennett - TT - Embiid. Mindegyikük Top4-es pick.

Mondjuk legalább a Lakers nem mákolt.

Ja, Bucks-os csajszi tényleg szúrható:
KATT
KATT

7,5 perc alatt 10 dobott pont, Wade-en kívül mindenki értékelhetetlen.

27-27, nagyon sok offreb-je van a Pacers-nek, egy noname Rasual Butler meg bevág két triplát...

Félidőben +4, Wade rápihent erre az ECF-re, egyértelműen ő a legjobb, LBJ sem rossz, de a pontok hiányoznak tőle, Bosh meg megérkezhetne végre ebbe a szériába. Másik oldalon Born Ready a legjobb, Hibbert 9 lepattanó, George 1/11 FG.

-6, Stephenson megőrült.

LBJ mintha a pályán sem lenne. Na, csak írnom kellett, 2 betörés, 2 kiosztás, 2 tripla.

Érdekes ez a Heat védekezés, Wade - George, Cole - Stephenson, LBJ - Hill.

+5, azért LBJ megrázta magát, 11 pontos a 4. negyedben.

Wade és James állatkodott a 4. negyedben, előbbinek hatalmas meccse volt támadásban, melléjük pedig felnőtt Cole és Andersen is. Illetve azt is meg kell említeni, hogy nagyon jól védekezett a Miami. Fontos győzelem volt, 1-1!

3. negyed 2:45-től: LeBron + Wade 24, Indiana Pacers 23.

LeBron James and Dwyane Wade ended up scoring or assisting on the Heat's final 33 points.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.05.21. 02:25:41

BUNDAAAAAAAAAAAAA :D
Cleveland megint 1/1...Bucks 1/2, Sixers 1/3
2%-nál is kevesebb esélyük volt az első húzásra, erre bumm megint ők választhatnak. :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2014.05.21. 02:20:51

Elkezdődött a lottery.
Ééééés surprise-surprise. A Cavs máris felugrott a TOP3-ba. Imádom a Cavst, de ezen már én is besírok.:D
Lakers-Sixers szépen felsorakoztatta a nagyágyúit. :D Worthy és DR. J képviseli őket. Bucks kisasszony meg csinos. És akkor finom voltam. :D
Hát, az voltál.:D Kicsit meg volt szeppenve, de nem állt neki rosszul ez sem.:D
https://pbs.twimg.com/media/BoHFpS9IcAAyC_t.jpg" target="_blank

:mrgreen: =D> :lol: :twisted: Sírvaröhögök. A Clevelend 4 éven belül harmadszorra kapja az 1/1-et.
BTW én egy edzőt draftolnék a helyükben.:D
Amúgy Embid/Wiggins? Mindkettő hiányposztra jönne. Én Embiidet vinném, évek óta úgy gondolom, hogy egy meghatározó center hiányzik onnan.
Odds of the Cavaliers winning 2011, 2013, and 2014 lotteries: 13,467-to-1.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2014.05.21. 02:38:51-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.05.21. 00:13:09

Lotteryre felkelek, most gyorsan átolvasom a fórumot, lefekszem kettőkor meg felkelek. :D

Embiidben meg én nagyon reménykedek, bár első háromban el fog kelni, oda meg nem fogunk odaérni de egy top5 cetlivel én elégedett lennék. Pacers meccsre szerintem nem maradok sajnos, bár ki tudja lotterytől függ. :D

San Antonio Spurs Tribute - The Beautiful Game
https://www.youtube.com/watch?v=-6NbJMq-QfU
Na ezért lehet szeretni a Spurst, igazi kosárlabdát játszanak nem a pumpálósat. Nincsenek egyéni mozdulatok hanem csapat van és ez megy már évek óta. Ráadásul tele vannak európai játékosokkal nem lehet nem szeretni őket.
Kép

Lakers-Sixers szépen felsorakoztatta a nagyágyúit. :D Worthy és DR. J képviseli őket. Bucks kisasszony meg csinos. És akkor finom voltam. :D

Hihetetlen a Cavs megint ott van a top 3-ban. Ahogy a Bucks és a Sixers is.
Lakers hetedik helyen választ, Celtics 6.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2014.05.21. 02:22:29-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.05.20. 23:23:54

Bob, éjjel leszel? Lottery, Pacers - Heat (mondjuk a meccs a legrosszabb időpontban lesz).

Alley-oop 55.:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2014/05/20/alleyoop55" target="_blank

Simmons:
"The Heat spent four years riding on LeBron, Wade, defense, Bosh and 3s, in that order … and right now, they can only count on LeBron from game to game. That’s pretty sobering."

One current GM said of Embiid, "His ceiling is Hakeem Olajuwon. His basement is Serge Ibaka."
neobarca írta: Amúgy elvileg a Knicks is beszáll a Love-ért folytatott harcba egy Chandler-Shump duóval. Ha ez végbemenne, lenne 2 kérdésem: 1: továbbra is ki fog irányítani. 2: kinél lesz a labda?
Chandler, Shumpert for Love.
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Bob_Marley írta: Ezt ugye már egyszer tárgyaltuk, vagyis kérdezted, hogy cserélnék-e draftcetlit Loveért. Én akkor is mondtam, hogy nem, de hogy Sullyt meg Greent adni érte. Én ilyet ezer százalék, hogy nem húznék meg. Nagyon csalódott lennék ha ilyen végbe menne, akkor az egész idei "szenvedésnek" nem lenne semmi értelme. Egy topcetlit nem adnék Loveért és Sullyt meg semmiképp. Ma okosabbak leszünk draft lottery hajnalban, sok mindent befolyásolhat hol végzünk, bízom benne meglesz a top5.
Jó, ez egyértelmű, hogy ti ezt nem csinálnátok :)
etooka9
Capitá del Barça

2014.05.20. 14:11:04

Lejatszottak a Montreal - Rangers meccs 2. merkozoset, ismet new yorki sikerrel. (1-3) Szinte mar majdnem dontoben a Rangers. :twisted: (otthon nem fognak bukni)
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.05.20. 08:49:43

122 kapott pont, nevetségesen gyenge lehetett a védekezés végig.
Hát tippre 4-1et mondtam a Spursnek, tartom most is, 4-2 esetleg, Ibakaval lehetett volna némi esély, de így szinte semmi, azért ő meghatározó a védekezésben.

Mondjuk abból indulok ki, hogy a Heat jut be keletről,akkor inkább menjen be a Spurs nyugatról, ők talán meg tudják verni a Heatet, OKC nem hiszem,hogy képes lenne rá.

szerk.: Én javasolnék az OKC-nél egy edzőváltást egyébként, meg a keretet is frissíteném valamelyest, mert látszik,hogy hiába jó a csapat, nem potenciális bajnok esélyes. Egyszerűen rövid,szinte használhatatlan a pad, védekezésben egy jó, támadásban egy rémgyenge 2es, illetve szintén ilyen leosztásban van az aktuális center is. Ezeket orvosolni kéne, 2-3 jó beszállóval a padról, akkor lenne sansz. Jackson lehet az egyik ilyen,benne látok lehetőséget, de mástól nem nagyon várható átlag 13-15 pont, jó játékkal.
De ez a projekt láthatóan megfáradt, és nem fognak tudni bajnokságot nyerni. Brooks is bele-bele hibázgat, szerencséje sincs,mert legutóbb RW dőlt ki a PO-ra,most Ibaka off a legfontosabb szakaszra...3 meghatározóból (kb a 3 használható ember a csapatban) 1 kiesik mindig, nem túl szerencsés. De talán egy kis változás jót tenne a csapatnak.
Meglátjuk, Durant azért megérdemelné,hogy értelmes csapat legyen körülötte.
neobarca
Director del Fútbol

2014.05.20. 08:43:30

Sima SAS siker. Ibaka nélkül nem fog menni. Sajnálom picit am az OKC-t. Valahogy a vége sosem jön össze nekik. Jójó tudom, még nincs vége. De nem érzem bennük így az erőt.
Kíváncsi leszek, lesz e ott is edzőváltás...

NY-ban meg áll a bál. Jackson nevét skandálja a nép, de szerintem nagyobb esélye van annak, hogy kitüntetnek a melóhelyemen a késéseim miatt. :mrgreen:
Melo így nagy kérdés. Megérteném, ha lelépne. CHI szerintem reális döntés lenne. Ráadásul nekem is jól áll a piros szín. :P

Amúgy elvileg a Knicks is beszáll a Love-ért folytatott harcba egy Chandler-Shump duóval. Ha ez végbemenne, lenne 2 kérdésem: 1: továbbra is ki fog irányítani. 2: kinél lesz a labda?

NHL: Rangers tovább zakatol. Már 2-nél jár. Másik oldalon a CHI is elhozta az elsőt... 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.05.20. 07:07:43

Spurs lesimázta az elsőt, így kell kezdeni.
Game90 írta:
Best Potential Trade Scenarios, Packages and Landing Spots for Kevin Love:
KATT
Ezt ugye már egyszer tárgyaltuk, vagyis kérdezted, hogy cserélnék-e draftcetlit Loveért. Én akkor is mondtam, hogy nem, de hogy Sullyt meg Greent adni érte. Én ilyet ezer százalék, hogy nem húznék meg. Nagyon csalódott lennék ha ilyen végbe menne, akkor az egész idei "szenvedésnek" nem lenne semmi értelme. Egy topcetlit nem adnék Loveért és Sullyt meg semmiképp. Ma okosabbak leszünk draft lottery hajnalban, sok mindent befolyásolhat hol végzünk, bízom benne meglesz a top5.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.05.19. 22:55:54

96 dobott ponttal lehet meccset nyerni a Pacers ellen, de a 107 kapott pont nagyon sok, például a Wizards egyszer sem kapott 100 pont felett, sőt, a Hawks is csak egyszer...

Wade és James jól játszottak, bár utóbbinál szerintem keveset volt a labda ill. az a két büntető is kevés tőle. Bosh nyerő ember lehetett volna, de nagyon gyenge volt.

Következőt muszáj lesz elhozni Indiana-ból, jobb triplázás és védekezés kéne, és akkor elveheti a Miami a pályaelőnyt. Amúgy nem lennék meglepődve, ha a második meccsen már Oden is pályára lépne.

John Schuhmann ‏@johnschuhmann
Chris Bosh's last 9 games vs. IND (since Game 4 last year): 9.1 ppg, 4.7 rpg, 34% shooting, 7-for-26 3pt.

Tőrös Balázs ‏@bazska
LeBron labdaérintések száma az utolsó Nets-meccsen: 93. Tegnap: 71. Ennyike.

John Schuhmann @johnschuhmann
Heat's last 12 games vs. IND: W, L, W, L, W, L, W, L, W, L, W, L.

Best Potential Trade Scenarios, Packages and Landing Spots for Kevin Love:
KATT
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.05.19. 00:59:49

Game90 írta:
(Bob, te sem hiszel már a Pacers-ben? :shock: :mrgreen: )
Meggyőzött a Miami eddigi teljesítmény és a Pacers hullámzása, erre mit kaptunk ma? :D Előtte is írtam, hogy ez a Pacers erre a Heatre van kihegyezve, őket próbálják elkapni immáron 3 éve, szoros csatákat várok, de még így is azt mondom 4-2. Viszont örülök az Indiananak, mert alapvetően nekik szurkolok Keletről a Nets mellett (ők meg ugye már horgásznak sajnos) viszont ez nem hit kérdése, akkor a Celticset mondanám minden esetben. :lol:
De ez a mai ez szép kezdés volt, nagyon várom a folytatást én úgy képzelem 2-2 után fog egy döntő csapást bemérni a Heat és elorozza az ötödiket és a hatodikon lezárja otthon, de a lépéselőny az Indiananál.

Amúgy érdekességképpen ha a Heat bejutna a döntőbe, akkor a Celtics majd 30 éves produktumát tudná lemásolni és zsinórban négyszer nyerné meg a konferenciát ez Jordanéknek se jött össze, Birdék csináltak utoljára ilyet 84-87 között, de ennyire ne menjünk előre. Múltkor olvastam gondoltam megosztom. Ja és már csak 2 nap!!!. :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.05.18. 22:56:50

etooka9 írta:Kozben Chicago-LA Kings a 2. harmadban 2-1. Jobb csapatnak tartom a chicagoiakat, szoval oket varom tovabbjutonak, bar az NHL-ben mar nem lehet tudni.. :roll:
Pont ezt imádom az NHL-ben. A leggyengébb is képes elverni a legerősebbet... :wink:

etooka9
Capitá del Barça

2014.05.18. 22:51:04

Kozben Chicago-LA Kings a 2. harmadban 2-1. Jobb csapatnak tartom a chicagoiakat, szoval oket varom tovabbjutonak, bar az NHL-ben mar nem lehet tudni.. :roll:
Kép
Válasz küldése