NAgyon sajnálom, h távozik a klubtól, én nagyon bírtam a srácot. Lehetett ekézni, volt párszor, h a fejemet fogtam egy-egy megoldása után, de összességében az idő haladtával mégis közel került hozzám a személyisége.
Remélem az utódja legalább ilyen szinten fog teljesíteni, nem szeretném, ha megint belemennénk egy kapuskálváriába, amire a múltban már volt példa és hosszú, nagyon hosszú évek teltek el, amíg befoltoztuk ezt a lyukat ott hátul.
Köszönet mindenért, VV! Sok sikert a továbbiakban, de ellenünk azért majd hozd a bakizós formádat, köszipuszi
BarcafanTomee írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ol-2335499
Elég méltatlanul távozik, megvárhatta volna a bajnoki döntőt. Nem úgy tűnik rajta sem, mintha bízna a sikerben. Mert azért bajnoki cím az bajnoki cím, akármilyen sérült, maradt volna. Egy hét ide oda nem hiszem, hogy annyira számít.
Meg egy szép búcsúztatást megérdemelt volna ő is.
Akkor Puyolnál is fent áll ugyanez? Méltatlanul távozik, nem hisz a győzelemben? Én erősen kétlem
Valamiért így időzítették mindketten, biztos megvan az oka. De nem gondolom, h ebből ilyen következtetéseket kellene levonni...