Igen, lehet, hogy csak 35 millió körül kapsz, de nem mindegy, hogy milyen körülmények között.Feast4 írta: Amúgy meg ha belegondoltok a David Luis dologba. Minőségi védőt 35 körül kapsz alsó hangon. Az ő képességeivel az ár reális. Annyi lehet a baj, hogy néha marha fegyelmezetlen, de a világ egyik legjobb belső védője. Mondjuk Hummelsnek jobban örülnék, de egy pillanatig nem fogok szomorkodni ha tényleg megvan.
Például Hummelshez ragaszkodik a klub, az egyik legjobbjuk, hosszú ideig építenek rá és ő sem veri az asztalt, hogy el akar menni.
Luis-nál nem ilyen egyszerű az eset. Mou-nak nem nagyon kell és ő is szívesen távozna. Ennek fényében más a helyzet. Lehet, hogy a klub a tulaj, de a játékos is tud nyomást gyakorolni a klubra.
Ott volt Bale. Levy semmi pénzért nem akarta engedni. A walesi erre nem állt edzésbe egész nyáron, Cesc-t is hány éven át kergettük, aztán akkor érkezhetett, amikor már ő is bejelentette távozási szándékát. De millió és egy hasonló szituáció volt már.
Szóval ezeket a dolgokat figyelembe véve irreális ez a 39 millió. Courtois-ért pedig nem hullajtok könnyeket. Itt lesz Ter Stegen egy nagyon tehetséges kapus, akire hosszútávon lehet építeni. Annyira nincs szükségünk rá, hogy a háromszorosát kiadjuk érte. Vannak fontosabb posztok, ahol elkél a változtatás. Én is nagyon örülnék, ha ő jönne a német helyett, mert egy kicsit zsákbamacska, de lehet bármilyen jó, ha más posztokon kukák vagyunk.
Ha Alves megy a PSG-hez én el tudnám képzelni van der Wiel-t is nálunk. Alves és Marquinhos mellett nem biztos hogy annyira ragaszkodna hozzá a PSG. Nem top 3-as védő, de azért ott van az elitben, ami a posztját illeti. Fizikálisan nagyon jó, a támadásokba is be tud kapcsolódni, Alveshez képest bőven előrelépés lenne. Nekem mindig is tetszett a játéka. Azt hiszem tavaly voltak is pletykák iránta.