2014.05.12. 09:21:17
egyet aludva...: az látszik a hsz.-eken is hogy nem nagyon tudunk mit kezdeni ezzel a szezonnal, ezzel a csapattal, nem nagyon tudjuk eldönteni, hogy ki a jó és ki a rossz, ki kell ide és ki nem....az eddigieken kívül, vagy azokat erősítve néhány gondolat:
-szögezzük már le, hogy a Barca mint csapat LASSÚ ! lassan szövi a támadásait, azt a támadást amit tud!!! a sokpasszosat. ha képes felgyorsulni igenis veszélyes és eredményes. a góljaink zöme (leszámítva a durva védelmi kihagyásokat) gyors támadásokból született.
- én (tegnap is) úgy láttam, hogy a csapat erőnlétileg is rosszul edzett, de lehet hogy ez csak a piknikes hét erdménye?!
- a játékosokat sokan nem a posztjaikon elvárható teljesítmény alapján minősítik. Alves hiába vezet sok szélső elfutást, ha mint védő becsődöl(a saját posztján), Sanchez hiába rohangál és szerez sok labdát és mutat be meddő cseleket, ha csatárként bizonytalan, nem elég gólerős, Fabregas hiába ad néhány(!!) jó passzt, gyenge, lassú, a posztján, Busquets hiába egy passzoló(lepattanó fal) ha egy gyors kissé kreativ középpályás sor áll vele szemben, csak elvétve képes (pozícióban) hatékony maradni, lassan fordul a kezdő sebessége gyenge, az akciók árnyéka, Messi valójában abban gyengült, hogy képtelen eldönteni fontos(vesztésre álló) meccseket - az ő posztja ugyanis ez lenne....
- egy nagyon ellentétes vélemény(az átlaghoz) Mascherano! szerintem a jelenlegi Barca védelem legjobbja hosszú ideje, annak ellenére hogy van (1-1 ?!) hibája meccsenként! hányszor maradt le pl. Bartra tegnap egy gyenge támadó játékot mutató ellenfélről, hányszor futott mellé a megelőző szereléseivel?, hányszor nem volt ott a helyén szokás szerint Alves?
stb....
-az utolsó meccsről: bármi lehet de: mit is csináltunk Titóért(???!!) otthon? pedig az igazán illő motiváció lett volna...szerintem az Atma. ma jobb csapat mint a Barca, ezt igazolja tárgyszerűen a szezonbéli egymás elleni eredmény is. nekik ezen túl ott van hogy az x is jó, nekünk maradna, hogy otthon játszunk és hogy nekik bizony figyelni kell a BL.-re is.