Hát nem tudom, ha megnézzük most tárgyilagosan Xavival sehova nem jutunk már ez elég nyilvánvaló, max. egy szezon, de lehet annyi sincs már benne. Rafinha, nem is tudom, nekem nagy kérdőjel, tehetséges az nem vitás, de alighanem nem véletlenül a Celtánál volt kölcsönben és nem pedig a Barca kezdőjében láttuk az idén nem igaz? Semmi bajom vele és lehet hogy befut majd, de Kroos azért nem akármilyen csapatban játszott és nem is akárhogyan többször is, nem mondom hogy feltétlenül jöjjön Kroos ( lehet nem is lesz rá pénz, lehet fel sem merült igazából a vezetőségben ) de azért ami tény az tény, szóval nem értem mi alapján férne be Rafinha ha Kroos meg nem.Chino írta:Remélem ez a Kroos pletyka tényleg csak a képzelet szüleménye. Ő is tipikusan az, mint pl. Pjanic, hogy a kezdőbe kevés, padra luxus. Egy Iniesta-Cesc-Xavi-Rafinha sor két helyre nem hiszem, hogy ne lenne elég. Főleg annak tudatában, hogy Xavi több, mint valószínű, hogy nem lesz még epizodista, és ha tényleg LE érkezik bőven elképzelhető, hogy a kis Alcantara is szerephez jut.
1-2 év múlva pedig Halilovic is ott kopogtathat.
Cesc helyére én egyedül egy játékost tudnék elképzelni, az pedig Thiago. Most egy kicsit álomvilágba ringatom magam, de ha Fabregasért tényleg kiadna a MU egy ötvenest talán visszacsábítható, Lucho azért ismeri is. Esély persze minimális, de ha ő visszajönne, kis túlzással azt se bánnám, ha csak egy Fontás érkezne belső védőnek. El tudnám képzelni a két tesót.Na jó a földre visszatérve. Csak azt akartam mondani, hogy mást nem nagyon tudnék elképzelni, aki elérhető és érdemes alternatívája lehetne Cesc-nek. Tudom ez sok mindenkinek nem tetszik, de ez az igazság. Lehet jönni Modric-al stb. de kb. Mission Impossible a legtöbb.
Amellett Cesc szerintem megérdemli, hogy megkapja a feltétlen bizalmat és Xavi helyét. Ha így sem tud alkotni el lehet gondolkodni az eladásán, de egyelőre szerintem hülyeség.
Ezt a Messi "Aguerot követeli"-dolog szerintem iszonyatosan fel lett fújva. Divat lett azt erőltetni, hogy Messi a diktátor, főleg amikor nem megy neki a játék. Ugyanez volt CR-el is. Amikor visszaesett a teljesítménye mindent előszedtek róla. Ez így megy. Annyit el tudok képzelni, hogy megkérdezték az átigazolási témáról, mert más a pályáról látni a játékot mint a lelátóról. Anno Xavit is megkérdezték már hasonló ügyben.
Valaki itt lentebb leírta, hogy Cr is beállt a sorba alázatosan stb. Megkapta azt a posztot ami az övé. Hiába van ott Bale, akinek szintén az a pozíciója, ő is 90+ millióért érkezett, amikor együtt voltak a pályán nem nagyon láttam a walesit bal oldalon.
Eto'o-t visszahozni az egyik legrosszabb döntés lenne. 33 évesen már közelébe sem lenne annak a teljesítménynek, plusz legtöbbször a padot koptatná. Csak azt a képet rombolná, amire a szurkolók emlékeznek.
Reus-al kapcsolatban nekem az a legnagyobb fenntartásom, hogy ugyanaz a köpködés lenne vele mint Alexis-szel. A német nem igazán támadó és hiába kevergetne, adna gólpasszokat, megtalálnák, hogy ő csatár, miért nem lövi a gólokat. Illetve nem tudom mit tudna jobb oldalon.
Tudom hogy mindkét lábával ügyesen bánik, de vannak aggályaim. Tartok tőle, hogy ebbe a rendszerbe nagyon nem passzolna, hiába nagyon ügyes játékos.
Rivaldo11 talán tudna erről valami infot.
Egy Dortmundos haverom viszont abban megerősített, hogy a középpályán is bátran bevethető, ami nem lenne hátrány.
Thiagónak nincs realitása sajnos,
Halilovicsnak fizikailag, mentálisan, meg mindenhogyan rengeteget kell erősödnie még, a tehetsége az nem vitás.
Cescnek szerintem simán lehet helye az új Barcában is. Eto'o-val egyetértek, őt nincs értelme idehozni már.
Reus nekem bejön minden szempontból, de ez szubjektív is persze. Az tényleg kérdés, hogy illeszthető a csapatba. Aguerót nem támogatom túlzottan főleg az ára miatt. Az hogy Messit megkérdezték 100%, nem újdonság, ilyen szintű játékosokat megkérdeznek csapatoknál mindig ha valakit igazolnak aki közvetlenül az ő játékára is befolyásssal lesz, CR7-et is megkérdezték hogy ha jön Bale az működik vagy nem majd kettőjükkel, túl sok pénz stb. forog kockán ahhoz hogy konkrétan most mi igazoljunk pl. egy játékost akit Messi esetleg már eleve utál vagy csak szimplán képtelen vele együtt játszani.