Lehetőségek megvoltak nem sikerült vele élni, de öröm az ürömben, hogy az esély megmaradt. Hála a Malaga kapusának.

Viszont ha nyertünk volna is ugyanott vagyunk, hogy utolsó forduló győzni kell.
Ettől a ki érdemli meg dologtól én is kivagyok, még azt mondom 1-1 meccsre ellehet polemizálni, hogy megérdemelt vagy nem (de ez is olyan, hogy elég kézzel fogható egy játék ez, aki több gólt lő...) de könyörgöm 38 forduló alatt olyat mondani, hogy nem érdemeljük meg. Azt nehéz "matematikailag" összehozni.

A bajnokság nem Elche elleni meccsből áll vagy hogy ki nyer a rangadókon vagy valaki rúg egy hetest, lőtéri kutyát nem érdekli ez, a fontos ki van ott a végén. Atletico nem szenved? Dehogynem. Ugyanúgy megremegnek az utóbbi hetekben én ezért olyanra nem is gondolok, hogy nincs esélyünk jövő héten. Ők mivel érdemelnék meg jobban? Mert kevesebb pénzből, lehetőségből ott vannak? Iszonyat dicséretes, ráadásul remek focit játszanak, de ez nem valami magyar népmese, hogy a szegény juhász talál egy aranyszőrű birkát... Ők nyernek a végén kalapemelés, jó mindig látni, mikor egy igazi csapat összejön. De ha mi nyerünk rólunk is elmondható, hogy a problémákkal teletűzdelt szezon ellenére volt tartás a csapatban és beért a célba. Én maximálisan hiszem, hogy az utolsó fordulóban sikerül megkaparintani a bajnokságot, Puyolért, Valdesért, Titoért a problémákért. Én ma is azt láttam megpróbáltunk mindent, egyszerűen nem akart összejönni, rajtunk lesz a nyomás a jövő héten? Igen, nagyobb részben, viszont az Atleticonak rohadtul nem lesz egyszerű, ennél jobb végszót ki se lehetne találni az idényre. Azért idegenben főleg úgy hogy ez amolyan egy meccses döntő bőven benne van, hogy megremegnek. De ha behúzzák vagy ikszelnek bebizonyítják, hogy bajnoknak születtek, derby van az igazi bajnoki ló ekkor kell jót fusson. De semmivel sem érdemelnék meg előre jobban mint mi. Lehetőségük nagyobb, de annyira Murphynek érzem, hogy mi meg behúzzuk engem azt se érdekel ha 90 percig még a kapu felé se nézünk csak kapunk egy "kamu tizenegyest" vagy tömegverekedés van, s annyi embert kiállítanak az ellenfélből, hogy le kell fújni a meccset egy dolog a fontos a 3 pont, hogyan miként lényegtelen. Ráadásul akkor egyenlő pontszám, és itt az egymás elleni dönt, kérdem én akkor nem lenne megérdemelt, ha ezzel kerekednénk felül? Összegezve nem jó meg gonosz harca meg gazdag úrfi szegény juhészlegény, van 1 meccs, aki nyer bajnok a sors így akarta, hogy az utolsó forduló döntsön élni kell vele.
ui: még írtam is, hogy lehet hármas holtverseny 89 pont esetén. A Real tett érte, hogy ez ne valósuljon meg, de ez a 89 bűvös szám tripla-dupla minden holtversenyben az egyik legjobb forgatókönyv a végére, hogy ennyi pontunk legyen

És hiszem is, hogy ez a szép prím szám meglesz.