Bármennyire is szeretnéd xavival számolni fognak, örüljünk ha nem a kezdőben.diagonal írta: Hát nem tudom, ha megnézzük most tárgyilagosan Xavival sehova nem jutunk már ez elég nyilvánvaló, max. egy szezon, de lehet annyi sincs már benne. Rafinha, nem is tudom, nekem nagy kérdőjel, tehetséges az nem vitás, de alighanem nem véletlenül a Celtánál volt kölcsönben és nem pedig a Barca kezdőjében láttuk az idén nem igaz? Semmi bajom vele és lehet hogy befut majd, de Kroos azért nem akármilyen csapatban játszott és nem is akárhogyan többször is, nem mondom hogy feltétlenül jöjjön Kroos ( lehet nem is lesz rá pénz, lehet fel sem merült igazából a vezetőségben ) de azért ami tény az tény, szóval nem értem mi alapján férne be Rafinha ha Kroos meg nem.
Thiagónak nincs realitása sajnos,
Halilovicsnak fizikailag, mentálisan, meg mindenhogyan rengeteget kell erősödnie még, a tehetsége az nem vitás.
Cescnek szerintem simán lehet helye az új Barcában is. Eto'o-val egyetértek, őt nincs értelme idehozni már.
A Rafinhas részre legszívesebben nem is reagálnék. De szerintem is sz..r lehet, ha 20 évesen frissen a B-csapatból érkezve, Iniesta, Fabregas és Xavi mögött nem lett kezdő, hanem kölcsönadták egy csapatnak, aki a spanyol bajnokság 8. helyezettje és ott húzóember lett 20-21 évesen. Kroos hol volt 20 évesen? A Bayern kezdőjében. Teszem hozzá 24 évesen még nem is alapja a Bayernnek, szóval hagyjuk ezt. Amellett Rafinha még nem kész játékos, most lesz lehetősége beépülni.
Halilovicnak valószínűleg kevesebb idő kell majd, mert hiába ilyen fiatal már nem kis rutinnal rendelkezik, de vele is nagyon óvatosan kell bánni.