kristop írta:mondjuk ez a "nem akartok focizni a játékosok" általában mindig akkor kerül elő, amikor iszonyat nagyot küzdenek, a belüket is kihajtják, de nem nyernek. ilyenkor mindig az jön, hogy "nem akarnak" eléggé. tuti az atletico se akart, sőt a real se, igazából egyik csapat se akarja megnyerni a bajnokságot. nem az, hogy mindent megpróbáltak, de nem megy, hanem nem akarnak és direkt sétálgatnak, nyilván. hát komolyan megőrülök.
hát, mivel párhuzamba ment a mi meccsünk meg az ATMA, váltogattam, és fájdalmas volt a különbség.
oké, BL-ben sült a taktika, kiismertek minket és a nagyobb csapatok le is hozzák ellenünk szépen bla bla, de egy Elche ellen ez a maximum, akarással együtt? amíg nem kapták meg az infót a másik meccsről, lötyögtek, ez teljesen egyértelmű. az iszonyat nagy akarásunk annyi volt, hogy mivel megint 10 emberrel védekeztek ellenünk, ezért adott volt, hogy támadni kéne...
én nem szoktam felháborodni, hogy ezek a szemetek milyen alapon nem szolgálnak ki minket meg ilyenek, de ma nagyon felnyomták az agyamat.