Laza írta: MessiCesc írta:
irták... hogy nem lehet megoldani igazolás nélkül,és felsorolt neveket akik nem ütik meg a szintet. erre csak azt tudom mondani hogy jó van... nem fogok vitatkozni azon senkivel hogy mondjuk egy
vertoghen mivel jobb egy barca b tehetséges védőjétől. persze lehet itt szórni a milliókat de valjuk már be most komolyan valaki részletezze már le hogy Alexis ( egyik kedvencem) -re költöttünk 30 millát kb ( már nem is emlékszem ) és mivel mutatott többet mint tello tehát azt kérném valakitől rossz indulat nélkül kérdezem Tello és Alexis közt papiron vagy vagy 20 millió euró különbség és arra a feladatra amit rászánnak melyiknek van több értelme?
Nem tudom igazán, hogy ez most irónia, viccelsz vagy ne 'adj Isten komolyan is gondolod.
Hogy Vertonghen, mivel jobb egy 18 éves, még semmit sem bizonyított védőtől? Kb. annyival, mint egy 4-5 évvel ezelőtti Puyol egy mostani Mascheranonál. És mielőtt kérdeznéd igen láttam játszani a belgát nem egyszer, nem kétszer (ahogy Bagnack-ot is ha rá gondolsz). De ha nekem nem hiszel, kérdezd GT-t, szerintem szívesen ír egy kis szösszenetet Vertonghenről. Egy ilyen játékos kellene Piqué vagy Bartra mellé.
Az Alexis-Tello közötti különbséget inkább nem kommentálom. Kezdem azt hinni, hogy nem nagyon néztél Barca-meccseket.
Laza írta:és ugyan igy gondolom a védőproblémát is....
linkelgettek ilyen olyan védőt jobb oldalra Danilo meg stb...
de jobb e Danilo montoyánal annyival hogy 20 milliót kiadjunk ?
ha nem tudjuk ifi játékossal feltölteni a keretet akkor igazoljunk!
Na ezzel az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek. Nem, nem tudjuk feltölteni ifi játékosokkal a keretet. Főleg nem 17-18-19 évesekkel, akik még a másodosztályban is alig játszottak.
Laza írta:Laporte most 20millért jó ha megvesszük,Bartra szerintem jobb játékos és jóformán senki nem toporog az ajtóba több tiz millióval( persze nem is eladó,ahogyan laporte sem)
de komolyan adjuk el alexis-t 20millióért és vegyünk egy agüerót? ?
mindenáron mindenki real madridot,city-t, meg PSG-t akar csinálni a csapatból?
nézzétek már meg egy Everton-t ... hogy milyen játékot nyujtanak és mennyi sztár játékosuk van és hogy milyen szintűek...
nem hummelsel meg reus-al leszünk bajnokok aki csak azért hozzná ide mert jól cseng a nevük a piacon akkor szurkoljon a dortmundnak
[/quote]
Igen, csak egy Everton hol van a Barca-hoz képest. Vagy inkább úgy fogalmazok azt szeretnéd, hogy a Barca egy Everton-szintű csapat legyen? Megjegyzem Deulofeu, aki megmászta a szamárlétrát és kinőtte a B-csapatot sem tudott igazán a kezdő közelébe kerülni (na jó, a sérülése valamennyire hátráltatta), te pedig Juvenil játékosokkal töltenéd fel a csapatot. Nem bántásból, de szerintem fuss neki mégegyszer.
Reus-hoz és Hummelshez csak annyit fűznék hozzá (amellett, hogy előbbi mellett én nem igazán kardoskodom), hogy nem lehet, hogy azért cseng jól a nevük, mert nem keveset tettek is érte?
Bobbal pedig teljesen egyetértek. Lehet fantáziálgatni, hogy 4-4-2 meg 4-3-1-2 stb., de alapjaiban nem fog változni ez a 4-3-3, amivel nincs is semmi gond, ha ezt megfelelő emberekkel és megfelelő szisztémával párosítják.