Grand Budapest Hotel
Igazából meg nem tudnám fogalmazni, h miért, de nagyon tetszett. Zero Jr. hatalmas alakítás volt a kisgyerektől, nagyon bejött a karaktere.
A film világa, amibe belecsöppentünk, magára hangolt és nem engedett a végéig, gyorsan el is telt a műsoridő.
The Master
Nos, ez meg az ellenpólus...
Egész jónak indult a sztori, érdekesnek tűnt a téma és az egész dolog alakulása, de aztán valahol a közepe után elveszített a film. Egyre értelmetlenebbnek tűnt már az egész, elkezdtem unni is, ami egyre jobban elhatalmasodott rajtam és már alig vártam, h vége legyen. Az utolsó fél órája már szenvedés volt, de mondom ha elkezdtem, végignézem. Borzasztóan nem jött át a dolog nekem.
Sztálingrád
Olvasgattam róla kritikákat, h mire számítsak és miután elég felemás volt a megítélése, így ennek megfelelő várakozásokkal ültem le elé.
Igazából nem volt rossz összességében, látványvilág terén nagyon tetszett, viszont alaposan lehúzták a hülyeségei (a lángoló katonás jelenet mókás volt, de néhány durván eltúlzott, valószínűtlen vonása is akadt). Egyszeri nézést megért, de nem nagyon lett egy emlékezetes film számomra.
300 2.
Szétkarmoltam magam, rohadjak meg, rohadjak meg, h nem mentem el rá moziba
Brutális látványorgia volt így is, de 3D-ben kellett volna megtekinteni, h igazán beüssön a dolog. Szerintem nem is pislogtam volna közben
A várakozásaimat felülmúlta, mert azt hittem egy erőltetett valami lesz, húzzunk le még egy bőrt alapokra helyezve, de meglepően jól sikerült. És tényleg kitettek magukért a számtech-es gyerekek, respekt nekik!
Remélem lesz még folytatás, az már tuti moziban nézős lesz
Robocop
Nekem ez is tetszett, reboot-hoz képest egészen kiváló. Nem egy egetrengető alkotás, de helyén vannak az effektek, rendben van a látvány része, a sztori is egészen befogadható lett. Szal egy kis agykikapcsra abszolút megfelel sztem.
Mogyoró-meló
Aranyos kis mese, a szórakoztatóbb fajtából. Igazából nem nagyon rugaszkodik el az egy kaptafa animációsoktól, amivel szokszor kell szembesülni, de ez egy kicsit jobbra sikerült sztem. Érdemes ránézni, mert tényleg jópofa