bojankrkic27 írta:A legújabb cikket olvasva jutott eszembe, hogy mennyien kétségekkel kezelik az ilyen információkat és nem tudni, hogy mennyi a valóságalapja. Illetve sokszor van még megemlítve, hogy profik és nehogy már Pintók megtartására kötelezze a klubot Messi.
Az én véleményem a témával kapcsolatban, hogy igenis elképzelhetőek ezek a dolgok és higyjétek el hogy az ilyen személyes dolgok és elvárások igen is fontos szerepet játszanak egy adott játékos hangulatában (ami közvetlen hatással van a játékára). Messi barátsága Pintoval és Agüéróval köztudott... Ezért nem értem a vezetőségünket, hiszen tudjuk/láttuk mire képes Leo ha kedvvel és kellő motívációval rendelkezik. (megállíthatatlan)
Röviden: én a vezetőség helyében mindenféleképpen azon lennék, hogy Messi igényeit (amennyiben a klub érdekeivel egyeznek, véleményem szerint Agüeró simán Barca szint, Pinto megtartása már kérdéses de szerintem bevállalható Messi miatt) kielégítsem. És itt most nem egy játékosról beszélünk, hanem a 4x aranylabdás Messiről aki igazából bármire képes ha ott van fejben.
+a védelem, az még nagyon fontos. Kár hogy T.Silva nem jó barátja Leonak...
Azért ezt az én gyomrom nem igazán veszi be. Ha igaz, akkor felháborító. Messi mikor lett igazolásokért felelős igazgató? Ez valahogy qvára nem az ő dolga lenne. Ez nem barátok közt, ez nem egy sporttábor, ahova hívjuk a haverokat is. Ez egy profi futballklub, ahol nem az az első szempont, hogy ki kivel van puszipajtási viszonyban és ki kinek a kije. Leginkább pedig ez nem FC Messi és barátai, hanem FC BARCELONA. Itt sportszakmai alapon kellene kiválasztani az igazolásokat. Ez lenne a normális. Persze azon sem lepődnék meg, ha az a bohóc Martino is Messi "kérésére" érkezett volna... Szánalmasak az ilyen hírek, ha pedig igazak akkor nem tudom mit mondjak.
Ettől függetlenül szerintem Pinto maradása nem ártana senkinek, cserének még elég jó, ismeri is a közeget, segíthet az új kapusnak a beilleszkedésben.
Agüero pedig klasszis csatár. Ha pedig Messike szíveskedne lemondani a hamis 9-es posztjáról és kifáradni a jobbszélső posztra (és futni, visszazárni is), akkor egy Neymar-Agüero-Messi trio ugyancsak elég ütős lenne. Más kérdés, hogy magasságban abszolút veszélytelenek lennénk, mondjuk ezen a téren az Henry-Ibra kettős távozása óta gyengék voltunk elöl, mégis voltak sikerek.
Tehát azt tudom mondani, hogy végülis én örülnék Messi haverjainak, csak az a hátbavágó, ha tényleg csak Messi miatt lesz ez a két játékos jövőre a keretben.