Egyedül a hsz-e jobbhátvédes részével nem értek egyet, mert oda én Montoyát látnám szívesen, derüljön már végre ki, hogy mit is tud igazán, ha sokáig komolyan számítanak rá egyhuzamban.. De amúgy igazat adok neki teljes mértékben - na jó, én még egy vészmegoldás középcsatárt is látnék itt szívesen, de sanszos hogy tényleg fölösleges lenne (PelléLéfe írta:"shutterisland" -nak csak annyit, hogy ez sem frissités sem pedig erősités. Ez maga a nagy semmi.

Rinkunak meg 2 dologra reagálnék:
Először is arra, hogy nem tudsz mondani, mert nem látsz bele annyira a fociba. Szerintem ezt nem kell annyira túlmisztifikálni. Az utóbbi években egyedül Touré az akit úgy igazoltunk, hogy pl én nem ismertem előtte, és be is vált. Őszintén kétlem, hogy Európa szerte - vagy akár világszerte - futkosnak a fiatal, hajtós, rendkívüli látással és passzpontossággal megáldott, jó kombinatív készségű irányító tehetségek, csak egyikünk se hallott róluk soha - stílus alapján egyedül talán Gündogant tudnám a "küldősök" közül elképzelni jelenleg Xavi utódjaként. Főleg akikre rá lehetne bízni már a következő évben az öreg Maestro pótlását. Nekünk meg itt van a csapatban a játékstílusa alapján talán a leginkább elképzelhető utódja, de középcsatárként játszatjuk a meccsek felében. És még így sem lehet rámondani, hogy katasztrófa az utóbbi 3 éve. Vagy akkor a csapatból kb 3-4 játékos kivételével mindenki katasztrófálisat nyújt már évek óta.. De mindegy is, van aki utálja Cescet, és minden jó megmozdulása felett elsiklik, meg vagyunk akik szerint ő lehetne a jövő irányítója. Én abban reménykedek egyedül, hogy a vezetőség nem lesz olyan ökör, hogy ha már hazahozták jó pénzért, akkor úgy eladják, hogy igazán meg se próbálta egy edző sem átadni neki a stafétabotot, és megnézni, hogy mit nyújtana akkor.. Ha ilyen körülmények után sem tudna konstans jó teljesítménnyel előrukkolni, akkor nem kardoskodnék én se ennyire mellette, de így, hogy igazán nem kapta még meg a lehetőséget a bizonyításra - idei év is pl, végig jobb volt ősszel mint Ini és Xavi, de rendre ő maradt ki a fontos meccseken, vagy ha nem, akkor csatár volt -, így szerintem hülyeség lenne eladni. Azt már halkan említem meg, hogy az utóbbi meccseken is bizonyítja, hogy mennyivel direktebb a támadójátékunk, ha ő játszik, pontokat ment nekünk már 2 meccs óta a padról.
Ez meg a másik. Ezt úgy lehet orvosolni, hogy a linket úgy illeszted be, hogy [ url ] link [ /url ] (szóközök nélkül), és akkor idézés után is használható lesz majd.Rinku írta:
szerk.: Ezzel a linkek automatikus rövidítésével kellene kezdeni valamit, mert ha egyszer is beleszerkesztesz a kommentbe, a rendszer elrontja az egészet és nem lehet megnyitni. Nem egy helyen láttam már az oldalon és nem lehet megnyitni őket.

Ó bárcsak igaz lenne! David Luizt úgy elnézegetném itt - mindazok ellenére amiket mondtak itt róla sokan, én igen bírom a palit..kadarzsolt85 írta:A spanyol "Agencia" hírügynökség szerint a Barca megszerezte David Luiz-t a Chelsea-től 25 millióért ( 6 milliós éves fizetés )...és Aymeric Laporte-ot a Bilbao-tól ( 36 millió a kivásárlási ára.