visca el barca írta:a sport.es szerint az alábbi játékosok mehetnek ha korrekt ajánlat érkezik értük: alves, masch, song, fabregas, sanchez, pedro, song, adriano.
Igazából felemás érzéseim vannak, ezzel az egésszel, mert egyrészről "érzelmileg" kötődünk némelyik játékoshoz, másrészről radikális változásokról beszélünk, és ahhoz igazolni kell, ha igazolunk eladni is kell.
Sajnálnám de pont mondjuk Alexis, és Fabregas eladásában látom azt, hogy változtatni akarunk.
Aki itt változásról ír, az azért tudja hogy Tello eladása, és Reusok, meg Gündoganok leigazolása nincs egyensúlyban.
Mindig szóba kerül, de én anno Pepet komplett elmeháborodottnak gondoltam, amikor eladta Decot, és Ronaldinhot.
Ha nincs kockázat nincs nyereség, ugyanakkor még hatalmasabbat is bukhatunk az ilyenekből, de azért Manchesteri mélységekbe nem fogunk kerülni.
Őszintén kíváncsi vagyok mennyi pénzt fektetnek idén a csapat renoválásába, mert ha Alexis, Pedro, Fabreagas elmegy, ez három derekasan pótolandó játékos lenne, plusz jön hozzá két belső védő, kapus, jobb védő... ennye! Cserejátékosokról nem is beszéltünk.
Érzésem szerint innen aki távozik az: Song, Alves, Masch, Tello, Alexis,
Adriano nálam kérdőjel.
Fabregas, és Pedro szerintem marad, de azt hogy Alexis és Pedro egyszerre távozzon azt nehezen tudom elképzelni.
Hacsak nincs felesleges 200 milliónk átigazolásra... (költői túlzás)