2014.04.28. 19:17:09
néhány dolog, ami valószínű egyszerűbb mint gondolnánk:
Messi: a srác nem hajt!!!(nem tudom miért, szerintem senki sem tudja) de ez tény. ha viszont nem hajt, hiányzik a mozgásából a dinamika, a sebesség és az erő is! ez elég ahhoz amit látunk: a rengeteg kihagyott ziccer(egyszerűen nem hozza magát kellő pozícióba!! ) az, hogy leszerelik, mert nem teszi oda magát(lassú és figyelmetlen) és ami még nyilvánvalóbb, nehezére esik a futás! ezért passzolgat, vagy elbújik(sétálgat).
átrohannak rajtunk(időnként!):
mert rendre vesztes pozíciókba hozzuk magunkat azzal, hogy az ellenfél térfelén passzolgatunk! ezt a szó szoros értelmében kell érteni, a figyelem elvonva, a játékosok messze a pozícióiktól! (pl.: tegnap a 48.percben Bartra(?!) az ellenfél szögletzászlajánál játszadozik)
hatékonyság:(hiánya) több ok is van de egy nekem nagyon szembetűnő: ebben a csapatban a passz az isten! ha azt jól csinálod, senki nem fog bántani! igen ám, de valakinek MÁST IS kellene csinálni! mondjuk a védelem mögé kerülni, minden idegszállal a kapura törni és be is lőni!!!(nem lepasszolni az ötös sarkán is) és (le írni is szomorú) tudni kellene 16-20 méterről kapura lőni! bátran meg merem kockáztatni, hogy a hazai OTP Ligában ezen a téren jobban állunk!