Bob_Marley írta:Nyelv, szokások, légkör. Ez nálunk, ahol a rengeteg saját nevelésű játékos plusz még nagyobb nacionalizmus a megszokottnál szerintem igen is fontos, hogy spanyol ligát ismerő kapus legyen.
Ez hol van megírva? Courtois se spanyol,aztán olyan szintet produkál,ami elképesztő. Cech se angol,stb...Sajnos most nem áll úgy a spanyol piac,hogy hozhatnánk valakit,aki minőségi is,meg spanyol is.
Ha lenne ,akkor jah,lehetne hozni, de nincsen,csak bohócok. Ilyen Reina-félékkel ne vicceljünk,max második számúnak.
Egyébként is,ha normális csapat van összerakva, védelemmel, és jó védekezési szisztémával a csatároktól indulva, akkor nagyjából mindegy a kapus,hogy ki.
Meg ez a lábbal legyen jó is túl van misztifikálva. VV is, ha senki nem zavarja kipasszolja a legközelebb állónak,ha már necces a szitu,akkor meg kirúgja ahogy kell.
Mindegy,szerintem nem a kapuson fog múlni a szezonunk. Ter Stegen az elérhető legjobb opció. 1 év alatt beletanul, megtanulj azt a 20 vezényszót,amivel a kapusok levédenek 20 évet,aztán meg is van.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."