fcjoc írta:talán életemben először most örültem egy kicsit a Real győzelmének.. a végén Cé szabija előtt kívántam hogy rúgja be.. Ez a Bayern, se a tavalyi, közel sincs olyan mint a Pep éra Barca-ja. Tényleg hatalmas grat a Realnak, de remélem a döntőben kizúgtok

onnan még szebb

Azért a Pep érában sem gáláztunk mindig, 2010-ben az Inter és 2012-ben a Chelsea jóval gyengébb csapatok voltak véleményem szerint, mint ez a Real. A tavalyi Bayern szerintem hasonló játékerőt képviselt, mint a 2009-es és 2011-es BL győztes csapat, az idei meg a 2010-es, 2012-essel lehet kb. egy szinten.
Én is gratulálok a Realnak, 5-0-ás összesítésen nincs nagyon mit magyarázni. Nagyon nem örülök, hogy a döntőben vannak, de teljesen megérdemelten vannak ott. Ancelotti agyonverte szegény Pepet taktikailag.

Talán Mourinho vagy Simeone nagyobb falat lesz neki. A Chelsea ellen kb. 50-50 százalékra adnám az esélyeket, az Atletico ellen adnék egy 70-et a Realnak, összességében igen közel vannak a 10-hez.
Szerintem összességében nagyon jók idén, a két klasszikus elvesztése rondít csak bele a mérlegükbe, de szerintem azokon sem nyújtottak rossz teljesítményt, utóbbi ki-ki meccs volt, amin a bajnokság is elment nekik.
Befoghatók lehetnek persze azért jövőre, de jelenleg előttünk járnak, most nekünk kell válaszolni, most a mi csapatunk van épülőben, és az övéké van szinte készen, az elmúlt években ez mindig fordítva volt.
Szerk: az alattam idézett Simeone idézettel pedig tökéletesen egyet értek.