Jaj hagyjuk már ezt... Ne csináljuk egymással ezt... Semmi értelme ezen vitatkozni. A Real Madrid javára többet tévedett a bíró jóval. Ettől függetlenül nem biztos, hogy minden bíró megadta volna 11-est nekünk, de ugyan ez elmondható bármelyik meccsen megadott 11-re. Egyébként amiket nekünk ítéltek 11-seket, azok mind érvényesek voltak. (visszanéztem a felvételeket)kitti199101 írta:Bírói segítséggel igen4!hady írta:...azért ezt a madridot oda-vissza vertük a bajnokságban.!!!
Ez rohadtul nem igaz a real csak egyet tud csinálni a nagycsapatok ellen az pedig a kontrazas es az a döntőben tuti nem fogjak tudni megcsinálni mer az ellenfelük fog védekeznikitti199101 írta:Bírói segítséggel igen4!hady írta:...azért ezt a madridot oda-vissza vertük a bajnokságban.!!!
Az ne zavarjon, hogy a Real csak a Bayern és a Barca ellen játszik kontrákra, ami érthető is a két cspaat taktikáját ismerve. A többi csapat ellen azért általában dominálnak.Rivaldo11 írta:Elképzelem hogy a Chelsea-madrid döntőn a kezdő sípszó után mindkét ccsapat megrohamozza a saját tizenhatosát, és vizesárkokat ásnak nehogy baj legyen, a labda meg középen marad érintetlenül. Ez futball a javából. De mi tehetünk róla, még így, megtépázott szezonnal is simán itt kéne lennünk-elnézve ezeket a csapatokat.
Igen, igazad adok neked, valóban savanyú szőlő sok Barca szurkolótársamnak, és egy kicsit nekem is. De rólad meg sokat elmond a regisztrációd dátuma...GonzalezRaul írta:Jaj azért annyira ne fikázzátok ezt a Madridot. Igazából rohadt savanyú nektek a Madridi szőlő...
Elnézésed kérem.hank1ee írta:Közöm nincs a moderátor jelzőhöz, de ezt a provokálást már nem először csinálod itt. Összekevered ezt a fórumot a facebookkal meg az ask.fm-mel. Oda menjé', itt értelmes kommunikáció van, nem neked való...GonzalezRaul írta:Nekem minden tetszik. De itt az emberek felé jobban örülne, ha kikapna a Madrid, mintha nyerne a saját csapata. Olvassátok vissza, a nevetséges "ha Messi közepesnél jobban teljesítene, meg ezzel a focival hogy lehet nyerni, meg a kontramadrid" hozzászólásokat. Igen, sokan fikázzátok.
Ezzel egyetértek. Az, hogy gyakorlatilag 20 perc alatt lerendezték a Bayern-t, az mindenképp edzői hiba volt Pep részéről. Viszont tegyük hozzá, hogy még maga Ancelotti is (érdekes fejet vágott) meglepődött a 0-2-nél (nem volt valami kirobbanó az öröme). Ezzel arra akarok utalni, hogy ezt ő sem tervezte be. Ramosnak szerencséje volt és gyorsan tudott vágni két gólt. Nem hinném, hogy ebből készűlt a Real a Bayern ellen. De mindenképp szimpatikus Ancelotti visszafogott viselkedése. Meg az is ahogy köszöntötte a rivális edzőt.Stalkyard írta:GonzalezRaul írta:
Továbbra is tartom, hogy ezt a párharcot Guardiola veszítette el, a Real pedig kihasználta hogy tálcán nyújtották nekik a döntőt.
Nyilván szurkolói identitásunkból kifolyólag preferáljuk ha kikap a Madrid. Nehezen hiszem el, hogy ez meglep egy ilyen oldalon, és ennyire érzékenyen érintett, hogy egyből kommentelned kellett. Szerintem egyik szurkolói fél sem várja el a másiktól, hogy tömjénezzék a riválist. Ennek ellenére el van ismerve a csapatod, továbbra sem értem még, mi az amin fennakadsz. Ja hogy most megy a szekér, és akkor átjövünk kicsit tenni a hülyét, meg az álszentet, és villogunk kicsit?GonzalezRaul írta:Nekem minden tetszik. De itt az emberek felé jobban örülne, ha kikapna a Madrid, mintha nyerne a saját csapata. Olvassátok vissza, a nevetséges "ha Messi közepesnél jobban teljesítene, meg ezzel a focival hogy lehet nyerni, meg a kontramadrid" hozzászólásokat. Igen, sokan fikázzátok.
Közöm nincs a moderátor jelzőhöz, de ezt a provokálást már nem először csinálod itt. Összekevered ezt a fórumot a facebookkal meg az ask.fm-mel. Oda menjé', itt értelmes kommunikáció van, nem neked való...GonzalezRaul írta:Nekem minden tetszik. De itt az emberek felé jobban örülne, ha kikapna a Madrid, mintha nyerne a saját csapata. Olvassátok vissza, a nevetséges "ha Messi közepesnél jobban teljesítene, meg ezzel a focival hogy lehet nyerni, meg a kontramadrid" hozzászólásokat. Igen, sokan fikázzátok.
Ha nem a madrid játszana így, akkor is ellenszenves lenne. De reméljük nektek tetszik a stílus, és úgy gondoljátok, hogy ez minden idők legjobb madridja. (koentráóval, ramossal, pepével, meg a futóbolondokkal)GonzalezRaul írta:Jaj azért annyira ne fikázzátok ezt a Madridot. Igazából rohadt savanyú nektek a Madridi szőlő...
Rettentően, a kontrajátékotokkal meg a hazai pályán való tíz emberes védekezéssel, hát tényleg minden szurkoló álma. Senki sem fikázta a csapatodat, ezen a meccsen tökéletesen játsszák amit tudnak, teljesen megérdemelten lesznek döntősök. És ezt nem is vitatta itt senki, úgyhogy ha ekkor a p.fád, máskor talán jobban nézz szét mielőtt kinyitod.GonzalezRaul írta:Jaj azért annyira ne fikázzátok ezt a Madridot. Igazából rohadt savanyú nektek a Madridi szőlő...
Ezt a dumát itt ne! Odaát homokozzál a pajtásokkal, kis kacsintgatós!!GonzalezRaul írta:Jaj azért annyira ne fikázzátok ezt a Madridot. Igazából rohadt savanyú nektek a Madridi szőlő...
Kinek mi a legfontosabb .....Alfa írta:Elismerem ronaldot de ez rém visszataszító h ott mutogatta a 15-öt
Nem tudom mire gondolsz? Milyen szőlő? Oda-vissza vertünk titeket. A Király kupa döntőt szerintem ne emlegessük... Szerencsével nyertetek. Egy rosszul játszó Barca is majdnem simán vert titeket. Atletico vert titeket. Akkor milyen szőlő savanyú? Ha meg nem tetszik itt valami nyugodtan kattints a "kijelentkezés" gombrahank1ee írta:GonzalezRaul írta:Jaj azért annyira ne fikázzátok ezt a Madridot. Igazából rohadt savanyú nektek a Madridi szőlő...
Semmi személyeskedés, de te minek jársz ide? Ki fikázta itt a Realt?GonzalezRaul írta:Jaj azért annyira ne fikázzátok ezt a Madridot. Igazából rohadt savanyú nektek a Madridi szőlő...