Közöm nincs a moderátor jelzőhöz, de ezt a provokálást már nem először csinálod itt. Összekevered ezt a fórumot a facebookkal meg az ask.fm-mel. Oda menjé', itt értelmes kommunikáció van, nem neked való...GonzalezRaul írta:Nekem minden tetszik. De itt az emberek felé jobban örülne, ha kikapna a Madrid, mintha nyerne a saját csapata. Olvassátok vissza, a nevetséges "ha Messi közepesnél jobban teljesítene, meg ezzel a focival hogy lehet nyerni, meg a kontramadrid" hozzászólásokat. Igen, sokan fikázzátok.
Bajnokok Ligája & Európa Liga
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Pep a saját csapdájába esett,nem váltott csak minimálisat.
Bár ez ellen a madrid ellen csak azt lehet,hogy visszazársz,és vársz...csak 0-1nél ezt nehéz.
Egyébként a különbség túlzó,az,hogy egyszer megint elszaladtak benne van,de hogy Ramos kétszer is szabadon fejelhetett 5 méterről...erről még Pep sem tehet.
Na mindegy,a kontrafoci csúcsra ért,talán jövőre visszatér a FOCI is a pályákra.
Döntőbe holnap menjen be a chelsea,ők talán ki tudják makkolni a real ellen valahogy.
De jobb ha felkészülünk,hogy idén a realé a BL.
Azért nagyot röhögnék ha a döntben egy cselzi kontralesmegpattanóval nyerne a real ellen. Megérdemelné a real nagyon.
Bár ez ellen a madrid ellen csak azt lehet,hogy visszazársz,és vársz...csak 0-1nél ezt nehéz.
Egyébként a különbség túlzó,az,hogy egyszer megint elszaladtak benne van,de hogy Ramos kétszer is szabadon fejelhetett 5 méterről...erről még Pep sem tehet.
Na mindegy,a kontrafoci csúcsra ért,talán jövőre visszatér a FOCI is a pályákra.
Döntőbe holnap menjen be a chelsea,ők talán ki tudják makkolni a real ellen valahogy.
De jobb ha felkészülünk,hogy idén a realé a BL.
Azért nagyot röhögnék ha a döntben egy cselzi kontralesmegpattanóval nyerne a real ellen. Megérdemelné a real nagyon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2014.04.29. 21:56:36-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- GonzalezRaul
- Barça B
Nekem minden tetszik. De itt az emberek felé jobban örülne, ha kikapna a Madrid, mintha nyerne a saját csapata. Olvassátok vissza, a nevetséges "ha Messi közepesnél jobban teljesítene, meg ezzel a focival hogy lehet nyerni, meg a kontramadrid, tálcán kínálják nekik stb." hozzászólásokat. Igen, sokan fikázzátok.Szemernyi elismerés, csak a rosszindulat. Ha viszont magába néz itt több ember, tudja, hogy tényleg savanyú.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GonzalezRaul 2014.04.29. 21:49:11-kor.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ha nem a madrid játszana így, akkor is ellenszenves lenne. De reméljük nektek tetszik a stílus, és úgy gondoljátok, hogy ez minden idők legjobb madridja. (koentráóval, ramossal, pepével, meg a futóbolondokkal)GonzalezRaul írta:Jaj azért annyira ne fikázzátok ezt a Madridot. Igazából rohadt savanyú nektek a Madridi szőlő...

Rivaldo-A Legnagyobb.
Rettentően, a kontrajátékotokkal meg a hazai pályán való tíz emberes védekezéssel, hát tényleg minden szurkoló álma. Senki sem fikázta a csapatodat, ezen a meccsen tökéletesen játsszák amit tudnak, teljesen megérdemelten lesznek döntősök. És ezt nem is vitatta itt senki, úgyhogy ha ekkor a p.fád, máskor talán jobban nézz szét mielőtt kinyitod.GonzalezRaul írta:Jaj azért annyira ne fikázzátok ezt a Madridot. Igazából rohadt savanyú nektek a Madridi szőlő...
Továbbra is tartom, hogy ezt a párharcot Guardiola veszítette el, a Real pedig kihasználta hogy tálcán nyújtották nekik a döntőt.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- torotam
- Jugador d'estrella
Ezt a dumát itt ne! Odaát homokozzál a pajtásokkal, kis kacsintgatós!!GonzalezRaul írta:Jaj azért annyira ne fikázzátok ezt a Madridot. Igazából rohadt savanyú nektek a Madridi szőlő...
Amúgy az mi kontra volt? Mourinhoval nem nyomattak ilyen kontrákat... Bale futni azt tud, de valami kegyetlenül.
Mennyire rühhelik már Pepét mind a nézők, mind a játékosok?

Szerintem Dante is valami ilyesmit mondhatott neki, hogy "kuss a neved te hentes-mészáros"

Visca el BARCA!
Igazából megértem, hogy átjött az eurobarcára pár madridi, mondjuk nem értem, hogy az elmúlt 5-6 évben miért nem jöttek...
Mindenki vonja le a tanulságokat és ne hazudjon magának: jelen pillanatban a Pepe - Ramos kettősért bármelyik Barcás összetenné a két kezét.
Irigykedünk, hát na, idén végre valaki felvette spanyol honban a Barcával a versenyt és fölé is nőtt.
Továbbra is várom a nagy Pep fanokat, hogy egy necces meccsen hol van a nagy edzői kvalitása, sehol, mert annó olyan csapattal nyerte sorban a kupákat, akikkel kb minden második edző megcsinálta volna... Annó letiltottak az oldalról, mert elmondtam az őszinte véleményemet Pep-ről, tudom, hogy fáj az igazság...
Mindenki vonja le a tanulságokat és ne hazudjon magának: jelen pillanatban a Pepe - Ramos kettősért bármelyik Barcás összetenné a két kezét.
Irigykedünk, hát na, idén végre valaki felvette spanyol honban a Barcával a versenyt és fölé is nőtt.
Továbbra is várom a nagy Pep fanokat, hogy egy necces meccsen hol van a nagy edzői kvalitása, sehol, mert annó olyan csapattal nyerte sorban a kupákat, akikkel kb minden második edző megcsinálta volna... Annó letiltottak az oldalról, mert elmondtam az őszinte véleményemet Pep-ről, tudom, hogy fáj az igazság...
Kinek mi a legfontosabb .....Alfa írta:Elismerem ronaldot de ez rém visszataszító h ott mutogatta a 15-öt
-
- Jugador del Barça
Nem tudom mire gondolsz? Milyen szőlő? Oda-vissza vertünk titeket. A Király kupa döntőt szerintem ne emlegessük... Szerencsével nyertetek. Egy rosszul játszó Barca is majdnem simán vert titeket. Atletico vert titeket. Akkor milyen szőlő savanyú? Ha meg nem tetszik itt valami nyugodtan kattints a "kijelentkezés" gombrahank1ee írta:GonzalezRaul írta:Jaj azért annyira ne fikázzátok ezt a Madridot. Igazából rohadt savanyú nektek a Madridi szőlő...

Alfa: Elismerem Ronaldot de ez rém visszataszító h ott mutogatta a 15-öt
Igen nem tanult modort. Fejlődött, de nem látszik meg rajta. Nem tud normálisan örülni egy gólnak sem. Neki minden áron kell a magamutogatás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcelona UnityIsStrenght 2014.04.29. 21:42:16-kor.
Barcelona Unity is Strenght!
Elismerem ronaldot de ez rém visszataszító h ott mutogatta a 15-öt
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Semmi személyeskedés, de te minek jársz ide? Ki fikázta itt a Realt?GonzalezRaul írta:Jaj azért annyira ne fikázzátok ezt a Madridot. Igazából rohadt savanyú nektek a Madridi szőlő...
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
- GonzalezRaul
- Barça B
Jaj azért annyira ne fikázzátok ezt a Madridot. Igazából rohadt savanyú nektek a Madridi szőlő...

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nagy játék nem kellett hozzá, csak figyelni a kontrákra, meg egy közepesnél jobb Messi és Iniesta...Az ma is elég lenne bőven.hady írta:...azért ezt a madridot oda-vissza vertük a bajnokságban.!!!
A bayern ezt idegenben cseszte el, hogy nem találtak be.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- ozsimiki
- Adminisztrátor

ez kész, ez a tavasz tényleg totális csőd, Barca szempontból is, meg ánblokk foci szempontból is.
Két pontrúgás,egy kontra, odahaza egy kontra. és ennyi. Igaz,h a Bayern nem is érdemel sokat,mert full ötlettelen ez az egész amit csinálnak a két meccsen. Élvezetes Tiki-Takát csak a full motivált, fénykorában lévő Barcával lehet tolni úgy tűnik. A németek is kiteszik oldalra,annyi különbséggel,h onnan mindig be is ívelik,kevesebb a vissza passz...meg annyi különbséggel,h minőségi különbség van a 09es Barca között meg eközött a Bayern között...az könnyed,ez ahhoz képes rozsdásan gépies...
nah mnd1, grt a Realnak, amit tudnak azt végrehajtották, Bayern meg nem.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Guardiolának le kell mondani.
Rohadtul utálom a Chelseat de remelem h ok jutnak tovább mert nekik van esélyük kivédekezni a real szemet
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
-
- Az Év fórumozója 2013
Akkora csalódás ez a Bayern, hogy arra nincsenek szavak...
...azért ezt a madridot oda-vissza vertük a bajnokságban.!!!
De legalább szoros párharcon estek volna ki. Erre 20 perc végképp eldőlt.barca0417 írta:A BL ben nincs címvédés.. Ez az oka a meccs alakulásának. Ezt az átkot nem lehet megtörni

Már három.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2014.04.29. 21:24:42-kor.
- Leon
- Director del Fútbol
Még csak kapura sem lőtt a Bayern,mintha csak a Barcát látnám.
Simán kinézem belőlük,hogy még csak szépítő gólt sem lőnek.
Nagy isten Pep de ezt a Bayernt szerintem elbazilikázta...

Nagy isten Pep de ezt a Bayernt szerintem elbazilikázta...
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!