Nagy meccs lesz az esti. Nem tudom, hogy sokan miért szorítanak a Bayernnek ennyire, nyilván Guardiola miatt. Én azon a véleményen vagyok, hogy a bajorok többet ártottak nekünk a tavaszi 2 meccsen, mint a Real az utóbbi 10en. Kb. Plusz, hogy őszinte legyek, nem szeretném, hogy a németek túlszárnyalják a Barcát, és megvédjék a címüket. Annyi biztos, hogy ebben a párharcban a Realnak szorítok, a döntőben meg az lenne a legjobb ha minkét csapat kikapna

.
Valószínűleg a meccs elejét nagyon megfogja nyomni a Bayern, ha az első 20 percet megússza a madrid, akkor félig tovább is jutottak,ezért nagyon fontos lenne, hogy Guardiola még a szokásostól is jobban feltüzelje a játékosokat, kérdés, hogy erre mennyire lesz képes a pénteki eset után(mondjuk ha csak levetít egy videót, akkor ez lényegtelen). Én mondjuk azt is simán elképzelhetőnek tartom, hogy a szünetben 1-0 valamelyik csapatnak, aztán a végén lesz 3-2 vagy 3-3. Mondjuk az is igaz, hogy ilyen adok-kapokba keveredni egyik csapatnak sem érdeme most. Éppen ezért lesz fontos az első 20 perc. Valami azt súgja, hogy simán lehet egy igazi őrület, és a végén mégis sok gól és drámai véghajrá lesz. Persze lehet, hogy ezt csak a szurkolói énem mondatja velem

. Valszeg a Real nem fog változtatni az első meccsen mutatott taktikán,(Barca elleni meccs eleji letámadás szinte lehetetlen) maximum csak minimális szinten, a Bayern azonban igen, hiszen más lehetőségük nincsen. Ha a szünetben 0-1 akkor onnan szinte elképzelhetetlen, hogy visszajöjjön a hazai csapat, német mentalitás ide vagy oda. Bár nem lehetetlen, mi is megmutattuk, hogy lehet fordítani ez ellen a Real ellen rövid idő alatt is. Szerintem Bale nem lesz kezdő,Bale-el Ronaldoval együtt túl offenzív lenne ez a madrid, pláne, hogy Alaba most is sokat lesz elől, Ronaldo meg nyilván nem fog kimaradni. Igaz Bale legalább lekötné Alabát, de a labda úgyis a Real térfelén lesz, plusz a Bayernnél ugye, így meg(elvileg) nincs sok értelme lekötni Alabát, nem beszélve arról, hogy Bale védő munkáját egy ötéves pelenkás is felül tudná múlni(hatásvadász túlzás

). Lahmnek mindenképpen jobbhátvédként kellene játszania, elvégre még ezt a félig sérült CR-t is nehéz lehet megállítani. Rafinha-án pedig elmehet a párharc. A két védő fal feltöréséhez szükség lesz a sok mozgásra és nyilván az átlövésekre és a beadásokra, ezekben Müller(gyorsaság,fejelőkészség)egész jó, így nyilván nagy segítséget tudna nyújtani, és ezúttal Kroos szervező munkája is elengedhetetlen. Persze Peptől kitellik, hogy valami váratlant húz, elvégre ezért taktikai zseni, de ezek azért várható húzások lennének(lehet,hogy ezért nem fogja őket használni). Az én kezdőim ezek lennének:
Casillas-Carvajal-Pepe-Ramos-Coentrao-Modric-Alonso-Illaramendi(csereként Isco)-Di Maria-Ronaldo-Benzema.
Neuer-Lahm-Dante-J.Boateng-Alaba-Javi Martinez(Schweinsteiger-hú ez nehéz volt

)Ribery-Kroos-Müller-Robben-Mandzukic(vagy esetleg Götze,csatárnak ott van már Müller).