LG írta:Rivaldo11 írta:...
Valahogy semmiféleképpen nem adnám el Alexis-t.. Tényleg tele van hibákkal, de az a futó mennyiség és alázat amit művel, szerintem dicséretre méltó, és bőven irányt mutathat egy két embernek. Sőt idén nem is volt vele annyi probléma mint tavaly, de ezt már kb 100x megbeszéltük

..
Jöjjön Reus, de ne AS kárára.. Pedro-t is meg-meg kedveltem, de tőlem Telloval kézen fogva mehetnek..
Talán a Xavi téma az egyik legérdekesebb dolog. Valahogy a változás alapja az ő folyamatos nem szerepeltetése lenne.. Tőlem mehetne a helyére Cesc, akár Rafinha, vagy vannak ügyes középpályások a B-ben, nem hiszem hogy feltétlen igazolni kellene a helyére, csak az a lassúság és alibi amit művel egy ideje, borzasztó látványos. .. Az érdemei megkérdőjelezhetetlenek, de ez már kevéske.. Tőlem olyan szobrot kaphat amilyet akar, de eljött az idő.
Illetve nem tartom feltétlen fontos dolognak hogy 2 db középső védőt igazoljunk.. Minek? Bartra teljesen jó lesz jövőre, mellette ott van Piqué illetve Masch is. Bőven elég egy brutálvalaki. Max akkor, ha menne Song, egyel feljebb Masch, és így. Így már igen..
Az én biztos távozóim, beleértve az eddig is tuti távozókat; VV, Pinto, Puyol, Song(?), Sergi Rob(akár kölcsönbe, vagy végleg), Tello, Pedro, Afellay, Cuenca..
Érkezők; Ter Stegen, fel Masip.. Középső védők terén nem vagyok képben, nem tudom ki tudna hozni
A Barcelona szintet.. Fel Denis Suarez, vissza Rafinha és Deu, Reus jöhet, meg esetleg egy univerzális valaki előre..
de úgyis lesz itt még nemulass...