Szerintem rosszul olvastad. Ha hosszabbítanak vele és a kivásárlási árát akarják felemelni, akkor az nem 35 lesz. Szerintem 35-ről akarják. A piaci áraknál már csak a kivásárlási árak szálltak el jobban. Biztos kap egy 70-es árcédulát a nyakába.Leon írta: Amúgy azt olvastam,hogy a kivásárlási ára állítólag csak 6 (!) millió euró (hiába már 35 a piaci értéke!) amit még akkor szabtak meg amikor kb elkezdett játszani a BVB-ben.És ezt akarják a piaci értékére felemelni,tehát 35 millára.
Persze lehet, hogy nem így van, de ha 6 millió lenne, akkor nem lenne szó ilyen 30-40 milliókról. 6 millió lenne, a BVB-nek kuss van, a többi meg a játékoson múlik. Egy klub se vesz drágábban játékost, mint a kivásárlási ára.
Azt tudjuk Rivaldo, hogy neked mit jelentene, ha itt lenne.

Viszont én továbbra sem látom, hova érkezne. Neymart hagyjuk már békén a baloson. A jobb oldalon szenved. Reus nem tudom mit tudna alkotni a jobboson, ha ott is képes ugyanolyan teljesítményre, rendben, de szerintem vannak még fontosabb posztok azon kívül. Legalább 3 játékos érkezése is nagyobb prioritást élvez jelenleg.
Csak azért elhozni, hogy más ne vigye el, hülyeségnek tartom.
Amúgy meg tényleg azt kellene eldönteni ki lesz az edző, mert inkább "ő igazoljon", bár védő nem kérdés hogy muszáj.
Ha LE lesz végül, akkor szerintem középpályás biztos nem lesz téma, mert valószínűleg komolyan számolni fog Rafinha-val, de a védő(k) mellett a többit inkább ő intézze. Abból sosem sül ki jó, ha a vezetőség akarja a csapatot összeállítani.