[quote="alparka23"]És ebben az esetben a Barcelona akit ti annyira szerettek hidjétek el nem fogják oda adni a meccset, őszintén nem is tudom hogy miért hisztek ebben, a Barca nem par 10ezer Madrid utáló szurkolobol áll, sokkal fontosabb nekük a Barca hit és szenvedély meg miden ami rola szol a tortenelem, mintsem hogy alibi meccset játszon hogy a real ne nyerjen. Abban nem is gondolok hogy nyerjetek 2-3 gollal de hidjétek el az FC BARCELONA nem lessz az aki odaadja a meccset csakhogy ne nyerjen a Real bajnokságot...abbol oriási botrány lenne és azon felül rengeteg veszitene a csapat. en el nem tudom kepzelni hogy akkora egyenisegek mint Xavi Iniesta Mesi Neymar csak setaljon vagy serultet jelentsen. Ezek a klasszis jatekosok nem tudnanak ugy jatszani, sot elhiszem azt hogy barmilyen rosszul jatszanak akkor is minimum x lessz, A ti klubotok is tobb ennel ez nem korzeti meccs gondolkozzatok egy kicsit.
De ne aggodjatok mert a Real biztos fog botlani addig, ugyhogy az Atletico megfogja nyerni es meg is erdemli majd kozuletek pedig rengetegen azonnal azt fogjatok irni hogy tudtuk es mi mindent meg is tettunk hogy a fair play szellemeben. Viszont ha valami isteni szerencse folytan megse botlanank akkor biztos vagyok benne hogy nem lepne ki egy jatekos sem ugy a palyara hogy tutira kikapjunk, az FC BARCELONA tobb annál, több mint mi vagyunk Barca Real szurkolok. es oszinten mondom ha forditva lenne ez en [auto_cenzúra] megutalnam es biztos jo ideig nem neznem a real meccseit ha a barca ellen ugy jatszananak hogy egy harmadik csapat nyerjen es ne ti. ez szamomra es sokak szamara elfogadhatatlan lenne[/quote]
Na jó de figyelj..most nem kezdem elemezni a történelmet, hogy a Real mit tett a Barca ellen az elmúlt száz évben..sokkal durvább dolgokat, minthogy elajándékoztak esetleg egy meccset, mégsem utáljátok őket, nem is ez itt a lényeg..
Az elmúlt meccsekből az Atletico ellen 5 alkalomból nullaszor nyertünk, pedig volt hogy sokkal jobb formában találkoztunk velük. pont emiatt írtam, hogy meg sem kell erőltetni magunkat, úgyis vesztünk, vagy x lehetne akár, mert hazai pálya, de jelen állás szerint semmiképp sem jó nekünk az x, ezért kitámadnánk, aminek a vége előbb-utóbb egy Atletico kontra. Plusz teljesen szét vagyunk esve mentálisan és játékilag, az Atleticónak most lesz a legkönnyebb dolga ellenünk, szerintem simán vernek minket. Vagyis gyakorlatilag egyetlen dolguk van a bajnoki címhez: legyőzni a Malagát.
De én még mindig hiszem, hogy mi leszünk a bajnokok