Chino írta:
Most inkább csak a két kiemelt részre reagálnék.
1. Ennyi embert lehetetlen egy, de még akár három szezon alatt is beépíteni.
2. Ennyiből örüljünk, ha egy játékos megmarad az első csapatban.
3. Adamat egyelőre a B-be kéne beépíteni, mert még amúgy is Juvenil játékos.
4. Nieto még a B-t is csak hátrafelé húzza, akkor mit csinálna fent, ahol Neymar, Messi, Alexis, Pedro lenne a konkurencia.
5. Még ott van Rafinha és esetleg Deulofeu, aki el kell kezdeni berakni az A-ba. Sokan nagyon el vannak tévedve. Attól, hogy valaki nagyon jó a B-ben vagy még a Juvenil-ben, közel sem biztos hogy egy szinttel feljebb is megállja a helyét. Nem folyik itt tömegtermelés. Ha 4-5 ilyen játékos közül egy beválik és a nagycsapat erőssége lesz, máris jól jártunk.
Erről röviden ennyit.
Nem szükséges új ember jobb hátvédnek, ha elmegy Alves?!?! Egy szem Montoyaval végignyomni a szezont, aki teszem hozzá, inkább csere szint, mint kezdő. + inkább hozni Mandzukicot, mint felállni 3 belső védővel és egy jobb bekkel? Ennek fuss neki mégegyszer.[/quote]
Bocs, itt én fogalmaztam rosszul. Abban igazad van, hogy kell egy jobbhátvéd, én azt akartam írni, hogy ezen a nyáron nem kell új jobbhátvéd. Nyilván nem arra gondoltam, hogy 2017-ben Montoya lesz itt a kezdő ember. Nem értem egyébként miért lenne lehetetlen beépíteni 4 embert 3 év alatt. Elég, hogyha arra gondolunk, hogy Busquets meg Pedro is tulajdonképpen 1 év alatt épült be. Ez két ember. Ha két embert be lehet építeni 1-1,5 szezon alatt, akkor 3 alatt miért nem lehet beépíteni akár öt játékost is? Még mindig inkább a fiatalok akik ismerik a játékstílust, mint, hogy 6-7 új igazolás. Azokkal sem lenne egyszerűbb szerintem. Megjegyzem a fiatalokat tekintve nem nagyon tudok vitatkozni, mivel viszonylag ritkán látok Barca B meccset, max egy két videót, meg amit a Sport 1-2 lead
(azok közül se mindent). na meg persze nézem, hogy milyen eredményeik vannak.