Most inkább csak a két kiemelt részre reagálnék.BarcaFan2002 írta: A B-ből Denis Suárez,Traore,Nieto és Dongou beépítése szükséges. Tello-t eladnám kölcsönbe külföldre, hátha ott tanulni valami jobb megoldást a védők átverésére, mint a megtolom és szaladok féle cselei, ahogy Sergi Robertot és Dos Santost is kölcsönkéne adni(őket Spanyolhonban), akár két szezonra is, hát ha fejlődnek. Mashceranótol én megszabadulnék. 20 millát biztos kapnánk érte. Ugye távozik Valdes és Puyol. Cuenca úgyszintén fölösleges. Valamelyik kapust elhoznám a Liga valamelyik csapatából, a kupa meccsekre, esetleges tét nélküli bajnokikra, meg BL meccsekre jó lenne. Ha mégsem akkor lehet meg kéne próbálni Oier-t, bár én nem láttam még védeni a srácot, szóval erről nem tudok nyilatkozni. Nem is lenne rossz, mondjuk 2017-ben egy ilyen csapat:
Ter Stegen(Oier)-Montoya(esetleg egy másik jobbhátvéd,itt még nem érzem szükségesnek az új embert)-Piqué-Hummels(Bartra)Jordi Alba(Adriano)-Busquets-Song-Messi-Fabregas(Rafinha)-Denis Suarez(vagy Roberto v Dos Santos, ezt a kérdést majd az idő megválaszolja,de itt játszatható Neymar,Deulofeu és Tello is, szóval itt azért van bőven rotálási lehetőség)-Mandzukic(Dongou-Traoré,Nieto) 4-2-3-1, ezzel az a gond, hogy nehezen lehetne beleilleszteni a csapatba Sanchezt meg Perdót. Esetleg:
1. Ennyi embert lehetetlen egy, de még akár három szezon alatt is beépíteni.
2. Ennyiből örüljünk, ha egy játékos megmarad az első csapatban.
3. Adamat egyelőre a B-be kéne beépíteni, mert még amúgy is Juvenil játékos.
4. Nieto még a B-t is csak hátrafelé húzza, akkor mit csinálna fent, ahol Neymar, Messi, Alexis, Pedro lenne a konkurencia.
5. Még ott van Rafinha és esetleg Deulofeu, aki el kell kezdeni berakni az A-ba. Sokan nagyon el vannak tévedve. Attól, hogy valaki nagyon jó a B-ben vagy még a Juvenil-ben, közel sem biztos hogy egy szinttel feljebb is megállja a helyét. Nem folyik itt tömegtermelés. Ha 4-5 ilyen játékos közül egy beválik és a nagycsapat erőssége lesz, máris jól jártunk.
Erről röviden ennyit.
Nem szükséges új ember jobb hátvédnek, ha elmegy Alves?!?! Egy szem Montoyaval végignyomni a szezont, aki teszem hozzá, inkább csere szint, mint kezdő. + inkább hozni Mandzukicot, mint felállni 3 belső védővel és egy jobb bekkel? Ennek fuss neki mégegyszer.