Csak a szokásos ferninho színvonal,fogalmatlan azt se tudja mit írtam...oltogat,leszól,stb már meg sem lepődök...ferninho írta:csak a szokásos Leon színvonal, totál fogalmatlan, azt se tudja mi és hogy van... már meg se lepődök...
az őszi El Clásicón pöppet meccshiánya volt, nem nagyon játszott előtte a sérülése miatt ,amivel tudtommal még mindig küszködik valamelyest és még mindig nincs túl rajta teljesen (és mivel térd...).... kicsit sérülten, meccshiányosan elég nehéz jól játszani, de egyik se volt olyan hatalmas hiba, ha megnézed, sőt... de 1 meccs alapján, ahol formán kívül játszott szépen eltemetted a csávót, gratulálok, ez igen... amúgy meg már megmutatta mit tud, amikor nincs semmi baja, gondolom emlékszel rá és azt a szintet tartotta is, aztán jött az a sérülése... majd amikor állítólag rendbe jött megint nem volt rendben a térde és kihagyott megint elég sok meccset.
Bartra meg... tehetséges, nem tagadom, de a világért nem cserélném el a franciára... sokkal előrébb tart jelenleg a francia, de Bartrából lehet még egy komolyabb védő, ha kap majd elég időt, de ezzel lehet gondok lesznek nála.
Most pl amikor lesérült Pepe a Bayern ellen tökéletesen szállt be, pedig volt nyomás a Real védelmen és nem is volt sok meccs a lábában. Sajnos a sérülés látszik rajta, főleg a sebességén egy kicsit, de most meg már nem lehet a legvégén cserélgetni nagyon a KH-kat, remélem a köv. szezonra felépül teljesen, visszaszerzi a formáját és lazán a kezdőben találhatja magát.

Kb ugyanazt leírtad amit én csak te el vagy ájulva a gyerektől én meg nem. Én így látom te meg úgy,hogy a másikat hülyének állítod be.Amúgy már rohadtul unom a személyeskedésed szóval befejezhetnéd vagy kötekedjél mással,tanx!

Reus szerintem kimehetne jobb szélre (tudom nem az a posztja) vagy esetleg Ini és Busi mellé támadó kp-nak. De ez attól is függ,hogy pl Alexis,Pedro lelép-e.