daffy írta:kanty írta:
Amikor van egy Durant színtű játékosod, akkor normális, hogy odaadod neki a labdát, mert az az ember 32 pontot átlagolt 50%-os mezőnymutatóval, plusz mellé még elég nagy clutch is. Szóval szerintem az ő dobásaiból nem kéne elvenni. Westbrook már más kérdés. De ez a rájátszás szerintem vízválasztó lesz az OKC szempontjából.
magyarul ha durant az mvp,márpedig...akkor a minimum,hogy csapatának első számú opciója,franchise playere. ezt kéne westbrooknak is a fejébe verni,mert hely van benne bőven
nem tudja hol a határ,nem ismeri a saját korlátait,felelőtlen. top játékos lehetne talán még liga szinten is,ha tudná a helyén kezelni magát. durant annyival jobb játékos nála,hogy neki labdát kell adni és neki kell döntenie annak további sorsáról.
vagy nem? félve kérdem,mert hozzáértésemet jól mutatja a leadott tippsor is

Nagyjából egyetértek, bár azért szerintem kicsit bonyolultabb a helyzet. A legfontosabb tényleg az lenne, hogy letisztázódjon: Durant az első számú opció. Bár lehet, hogy Westrbrookot leszámítva ez mindenkinek világos.

És főleg a végjátékokban nem szabadna kérdés legyen, hogy kinek a kezébe kell kerüljön a labda.Tehát azt kéne megértse/megértesse valaki vele, hogy ő egy nagyszerű második opció, de ennél nem több.
Westbrook amúgy egy remek játékos, kivételes munkamorállal, védőoldalon is elit, jól lepattanózik, ha elkapja a ritmust, akkor kb. megállíthatatlan, csak egyszerűen csinál olyan hülyeségeket, hogy az ember a fejét fogja.
De amúgy ez nem RW hibája legalábbis nagy részt. Brooks kéne rendet rakjon, ő kellene szerintem sokkal karakteresebb legyen. De látszik rajta, hogy a megszokottakon nem igazán szeret, vagy nem igazán tud változtatni.
De, ahogy az előbb is írtam, szerintem ez az év vízválasztó lesz. Durant abszolút a csúcson van, emellett pedig most következnek a legjobb évei is, ergo egyértelmű, hogy azt kell majd nézni, hogy köré, hogy lehet bajnokcsapatot építeni, lehetőleg minél hamarabb. Egy esetleges po-betli szerintem nagyon elgondolkodtatná az OKC vezetőségét a változtatásokon, és én úgy gondolom, hogy inkább Westbrookot cserélnék el, minthogy edzőt váltsanak.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.