Csbal írta:
Nézd, én azt mondom, hogy aki helyszínen nézi a meccset mást lát. Mi tévéből nem látjuk hogy mit csinál a labda nélkül és máshogy jön le a játéka. Tesóm pl a City ellen kinn volt és mondta h messi még annál is lustább mint ahogy a tévében látszik. Semmit nem mozog, nagyképűen járkál a pályán. Ezt nem gondoltam volna, és akkor jöttem rá hogy amit a képernyő előtt látok, az korántsem valós kép. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy valszeg azok akik kinn vannak, jobban rálátnak hogy mi van a pályán. Alexisnek vastaps járt az utóbbi meccseken, Fabregasnak pedig fütty. Itt a fórumon meg tök fordítva van a megítélésük. Ez elég bosszantó, számomra legalábbis. De én agybajt kapok ha Fabre fenn van a pályán egy Pedro vagy egy Sanchez helyett. Tudom h hülyének tartanak sokan ezért, de én jobban elnézem a pályát felszántó "munkásembereket". Sztem nem véletlenül kap füttyöt. Aki pedig tapsot kap, nem véletlenül kap tapsot. Viszont megfigyeltem, hogy a hétvégén mikor Messi betalált, nem zúgott a "MESSI, MESSI, MESSI" rigmus. Ami szintén nem véletlen. De mondjuk lehet h csak én nem hallottam.
Én ezt a kulcsmondatodat kiragadnám most, tudom, hogy nem jó ilyet csinálni, de talán nem haragszol meg..
Szerintem a legtöbb Fabregast védő fórumer nevében mondhatom, hogy mi is agybajt kapunk, amikor Fabregas helyettük kezd. Mivel ez azt jelenti, hogy csatárként játszik ismét, és nem a posztján. Ez majdhogynem emberhátrány, mert van 1 ember, aki elől nem érzi jól magát, és nincs ott Pedro vagy Alexis, akikben mégiscsak csatárvér csörgedez vagy miafene. Szóval ez a szitu senkinek nem jó igazából, és ez meg is mutatkozik a góltermelésünkben ezeken a meccseken.. Engem is idegesít, amikor azt kell néznem, hogy próbálja lefutni a védőjét hogy elérjen egy kiugratást, de az simán otthagyja, de ezért nem küldeném el a búsba, mert nem ő tehet róla, hogy elől játszatják. Ha lenne legalább 2 olyan szezon, amikor CSAK irányítóként számolnak vele, és az összes rangadón szinte ő kezd, megkapja a bizalmat - szerk.: és a csapat sem hullik épp darabokra körülötte -, és még úgy sem él vele, akkor azt mondom, hogy hát valóban, mégse volt akkora igazolás. De így, hogy nem a posztján játszik a szezon felében, meg ha ott is játszik akkor sem kap akkora szabadságot, mert ott van mellette folyamatosan egy Xavi, így én ezt érzem erősnek, hogy mindenki felette töri a pácát.. Amíg viszont az edzőink nem nevezik ki első számú fazonszabásznak, és ráadásul még más poszton is játszatják mint ahol szeret lenni/jól tud játszani, addig marad a szenvedés meg a füttyszó neki a közönségtől. Ami amúgy a fentiekben leírtak alapján szerintem igazságtalan, tolja fel Tata Xavit középcsatárnak, aztán majd őt is füttyöghetik a nézők, hogy miért nem képes ott jól játszani.. Na vajon..?
u.i.: És tudom, hogy mostanában Iniesta volt aki elől játszott, és Cesc meg irányító volt, de ez akkor is -1 csatár +1 középpályás, ami rányomja a bélyegét a támadójátékunkra.. Ezeken a meccseken Iniesta sem azért volt jó, mert akkora zsugákat osztott. Cesc meg Xavi pedig nem tudnak úgy cselezni mint ő, passzolni szinte nem volt kinek a 16-os környékén, ezért nyújtottak szinte értékelhetetlen teljesítményt ezeken a meccseken - 90 perc alatt 1-1 jó labda és amúgy alibi passzok náluk értékelhetetlen kategória..