Én több meccsen látom ezt, de nyilván másfajta módon álltok vissza a többi csapat ellen. A góljaitok zöme meg kontrából születik,nem csak ellenünk, sok csapat ellen.Buitre írta: azért azt tegyük hozzá, hogy a Madrid kizárólag csak ellenetek és a BM ellen rendezkedett így be, minden más meccsen megpróbálják irányítani a játékot. Az alapján, hogy az ellenfelet módszeresen a tizenhatosig gyömöszölő csapatok ellen kontrára játszunk, badarság kijelenteni, hogy kontracsapat vagyunk. Mourinho regnálása idején ez még így is volt, de Ancelotti alatt ez nem igaz. Egyébként a Bayernnek is lett volna lehetősége tegnap kontrákra, de inkább azt választották, hogy visszapasz, feljebb jönnek a hátvédek is, kezdődik a gyömöszölés. Imerős?...
De ez nem baj,nem ítélem el, mert nem cheslea féle visszaállás ez, a gólotok is szép volt tegnap,tetszetős. Csak én nem ezért nézek focit. Tudok ujjongani a kontrajátéknak,amikor Örkény-Vác meccs van, és visszaálltunk okosba,és kontráztunk Vác ellen,mert gyengébb képességű a csapat. Ilyenkor én is elfogadom a kontrát, mert az egyetlen eszköz,amivel eredményt lehet elérni.
De egy real madriddal hazai pályán tuti nem erre rendezkednék be, vagy szurkolóként örülnék a győzelemnek,de azért húznám a szám szélét,hogy kiscsapat módjára bekkeltünk egész meccsen.
De lelke rajta mindenkinek, nekem ez nem tetszik,utálom,ha nagy csapat,akik egyébként tudnának focizni is,beállnak,és arra mennek,hogy kivágják a labdákat hátulról,elől meg majd elfut az egyik meszesegér,és kész.
Ferni!
A gólotok szép volt, ezt nem vitattam el.
Azért az a gyenge félpályán passzolgatós stílus 10+ kupát hozott az elmúlt 5 évben...most éppen lejárt az ideje,és frissíteni kell.
Bale padra ültetését én még mindig okos lépésnek tartom. Volt benne logika, én sem kezdettem volna egyszerre a két spritert, egyszerűen Iscoval stabilabb volt a kp, ha meg Bale kezd,akkor nem lett volna meg ez a fajta stabilitás szerintem,amiből baj lehetett volna.
Persze,lehet én látom rosszul,de itt okosan csinálta Carlo.