nem az volt ,hogy nem merte bevállalni, hanem az volt, hogy a Real 2 legnagyobb fegyveréből egyik se volt jó állapotban, nem véletlen kellett CR-t lecserélni, mert ennyit bírt és nem véletlen kapott csak 20 percet Bale, mert neki is minden baja volt így a meccs előtti pár napban...csababarca írta: Bale-CR kettős ma nem kellett, kockázatos lett volna, megértem Ancelottit,nem merte bevállalni a rizikót,hogy egyszerre játszanak a BM ellen. Szerintem ez abszolút érthető döntés volt.
persze, hogy nem tartotok ott bakker, a stílusotokból adódóan kb soha nem álltok be bekkelni, így könnyű dobálózni neked meg Rivaldo11nek is ezekkel a szavakkal...Persze,ha az én csapatom védekezne otthon, akkor sírnék,és belevernék a tv-mbe,de szerencsére itt még nem tartunk.
én meg akkor lőném főbe magam, ha a félpályán passzolgatna a Real és helyzeteket alig bírnának kialakítani... most döntsd el hol az igazság... eddig az imént felvázolt stílus elbukott egy Kupa Döntőt, a bajnokságban sem állnak túl jól, bár még meg lehet és kipottyantak vele a negyeddöntőben, illetve a hasonló stílusban játszó Bayern 1-0ás vereséget szenvedett.
fel kéne már fogni, hogy nem csak a tiki-taka meg ugye a tiken-taken létezik és nem csak ebben van és található meg a futball szépsége... tudom nehéz ezt elfogadni, de ez így van.
lehet velem van a baj, de nekem pl rohadtul tetszett a Real gólja, tökéletes CR indítás, Coentrao tökéletesen beindult az üres területre és összehozott a Real egy üreskapus helyzetet, amit bepasszolt Karim... és nem egy helyzetet alakítottak még ki emellett.
A bajnoki El Clasicón nem hunyászkodott meg a Madrid, az eredménye 4 kapott gól lett, bele lehet halni a szépségbe, sok sikert hozzá a többieknek... had legyen hányingerünk (mint ahogy írtad 1 korábbi kommentedben) az elődöntőben egy megnyert 1-0ás meccs után (bár nekem egyáltalán nincs, sőt, hatalmasat küzdött ma a Real, nem hittem volna, hogy ezt képesek így lehozni), minthogy már ne tudjak szorítani a csapatomnak, mert már korábban kipottyantak a csodálatos tilitolival, ami mindennél jobb és fantasztikusabb, bezzeg ezek a csúnya gonosz kontrák phej... a pokol bugyraiból jött ez a taktika és bűn ezt alkalmazni...Én abból indulok ki, hogy egy Real Madrid hazai pályán soha de soha nem hunyászkodhat meg mezőnyben sem senki ellen. Értem én, hogy ez volt a taktika-mondjuk ez azt sugallja, hogy mást is tudtak volna játszani, azonban ez nem így van. Kezd unalmas lenni, hogy csak ez megy, madrid meccsen mást se látok. Ilyen csapatot akartak a madridisták? Kontrabetyárok.
az utolsó szavadra pedig nem szeretném bemásolni a tőled idézet sorok feletti pár sort...
persze, szebb lenne, ha a Real támadna végig és totális mezőnyfölényben lefociznák a Bayernt és eltesznek 4et... Ancelotti próbálgatta, hogy egy sokkal jobban domináló csapatot hozzon létre, de mint írtam korábban és amiben benne van minden eme témával kapcsolatban:
nem sikerült 1 év alatt egy olyan csapatot csinálnia Carlonak, mint amiről írsz Rivaldo11... Ennyi a történet, ha ezt te nem bírod felfogni és szidod azért a Madridot, mert nem szaladtak bele egy hatalmas pofonba egy nyíltsisakos meccsel egy közel sem egészséges CRrel meg Bale nélkül és neked ez böki a szemed az csak a te gondod...Ancelotti a bajnoki El Clasicón belátta, hogy ennek nincs értelme és nem akar majd belehalni a szépségbe... idáig ennek 1 Spanyol Kupa meg egy hazai 1-0ás BL elődöntő az eredménye.
Pep ezt még nem látta be a mai meccs alapján legalábbis ez derül ki...
Mindkettő próbálta formálni a csapatát a saját képére, de egyiknek sem sikerült ez még, Ancelotti ezt belátta és visszatért a tavalyi recepthez.
Pepnek is ezt kéne csinálnia, benne van ebben a Bayernben még a tavalyi Bayern, ami 7et gurított a Barcának, majd behúzták a Döntőt és teljes joggal és megérdemeltem nyerték meg a BL-t...
ha Pep észhez tér és hagyja őket focizni, akkor nagyon kemény meccsre lehet majd számítani 1 hét múlva, ha nem akkor vmi olyasmit fogunk látni, mint a mai napon.